82. Διάλειμμα.

4.5K 590 116
                                    

Δείτε την ανακοίνωση στο τέλος...

Όταν ο Harry αρρωσταίνει τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Νομίζει πως θα πεθάνει ή κάτι τέτοιο.. Μπορεί να έχει μόνο μερικά δέκατα, αλλά να φοβάται πως η ζωή του έσβησε.

Κάπως έτσι... Επιστρέψαμε στο Λονδίνο νωρίτερα απ' ότι το team του Harry υπολόγιζε. Νομίζω πως ο Jeff παθαίνει mental breakdowns ανά 10 λεπτά.... Το πρόσωπό του κοκκινίζει καθώς μιλάει συνέχεια στο κινητό προσπαθώντας να κανονίσει το καινούριο πρόγραμμα του Harry.

«Hi,» μουρμούρισε όταν ο Mitch και εγώ μπήκαμε στο δωμάτιο.

Ο γιατρός κάθεται στην καρέκλα και εξετάζει τον λαιμό του Harry όσο εκείνος παραμένει ήσυχος και κοιτάζει το πεντακάθαρο πάτωμα.

«Θα ζήσει;» ο Mitch αστειεύτηκε και με έκανε να γελάσω κρυφά.

Ο Harry σήκωσε τα μάτια του και μας έριξε ένα αυστηρό βλέμμα χωρίς να πει τίποτα παραπάνω..

«Θα ζήσει,» χαχάνισε μαζί μας ο γιατρός. «Απλά Harry- Δε θέλω να σε τρομάξω, όμως-»

Και προτού προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, φρίκαρα εντελώς.. Τι στο καλό μπορεί να πάει στραβά;! Είναι απλώς μερικά δέκατα. Νόμιζα πως ήταν υπερβολές ή κάτι.. Jes-

«Θα χρειαστεί να μπεις στο νοσοκομείο» είπε κοιτάζοντάς τον. «Οι αμυγδαλές του έχουν πρηστεί» τώρα κοίταξε τον Mitch και εμένα.

«Τι;!» ο Harry αναφώνησε με τη βραχνή του φωνή.

Γούρλωσα τα μάτια μου. «Πότε;» ρώτησα αμέσως.

«Και σήμερα αν είναι δυνατόν» έκλεισε την δερμάτινη τσάντα του. Oh fûck...

Ο γιατρός μας χαιρέτησε ευγενικά και ο Mitch τον συνόδεψε έξω από το υπνοδωμάτιο του Harry.. Τώρα είμαστε τελείως μόνοι μας εδώ μέσα.

«Σου το έλεγα ότι ήμουν χάλια και δε με πίστευες» μουρμούρισε σταυρώνοντας τα χέρια στο στέρνο του.

Σήκωσα το φρύδι μου και προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη γιατί ξέρω ήδη πως όταν είναι άρρωστος, γκρινιάζει συνέχεια.. Και το εννοώ.

«Θέλεις να σε βοηθήσω να μαζέψεις τα πράγματα;» ρώτησα ήσυχα.

«Ποια πράγματα;..» ρώτησε ξαπλώνοντας πίσω.

Είναι λίγο χλωμός, πράγμα που κάνει τα μάτια του να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά απ' ό,τι είναι συνήθως.. Παραμένει πανέμορφος όμως. Πιστεύω πως θα φτάσει 100 χρονών και θα είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος του πλανήτη ή κάτι.... Damn it.

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now