81. Mexico.

4K 579 60
                                    

Όταν λέω πως ο Harry Styles είναι το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου το εννοώ με όλη μου την καρδιά...

«Είναι εντάξει;» ρώτησα τον Jeffrey.

Συνέχισα να περπατάω μαζί του ανάμεσα από το πλήθος των χιλιάδων fans που περιμένουν τον Harry να βγει στη σκηνή και να τραγουδήσει.

«Την αλήθεια;!» ρώτησε και έγνεψα. «Είναι πιο χάλια από χάλια, Olivia» είπε και ξεφύσησα.

Όταν ζήτησα από τους γονείς μου να λείψω από το σχολείο για 2 ημέρες ώστε να επισκεφτώ τον Harry στο Mexico ήταν 100% αντίθετοι.. Ειδικά ο μπαμπάς μου. Είχε φρικάρει. Δεν έχω ιδέα πως κατάφερε να τους πείσει ο Zayn και να με αφήσουν να φύγω.

«Μη του πεις ότι είμαι εδώ» σχεδόν τον παρακάλεσα.

Έγνεψε. «Όπως διατάξετε, δεσποινίς» είπε και χαχάνισα.

«Οπότε που πάμε τώρα;» τον ρώτησα.

«Εκεί πάνω» μου έδειξε.

[...]

Η μυστική συναυλία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά ο χώρος είναι γεμάτος. Ο Jeffrey και εγώ καθόμαστε στις πάνω θέσεις του σταδίου.. Κρατάω στα χέρια μου ένα χαρτί και διαβάζω, από μέσα μου, ξανά και ξανά ποια τραγούδια θα τραγουδήσει σήμερα ο Haz.

Two ghosts,
Ever since New York,
Sweet creature,
Dining table,
Sign of the times

«Μόνο αυτά;» έδειξα το χαρτί στον Jeff.

Κούνησε καταφατικά το κεφάλι του. «Πιστεύουμε πως σήμερα θα ήταν καλύτερα να τιμήσουμε ήσυχα τις ψυχές που έφυγαν» ψιθύρισε και έγνεψα σιωπηλά.

Είμαι τόσο μπερδεμένη.. Από τη μία νιώθω απίστευτα στενοχωρημένη με όλο αυτό που συνέβη στο Manchester και από την άλλη έχω ένα μικρό συναίσθημα χαράς που ο Harry έχει μία τόσο καλή ομάδα. Δε τους νοιάζουν τα χρήματα ή κάτι, αλλά μόνο αυτό το τραγικό γεγονός που έγινε στην συναυλία της Ariana. Oh God..

«Όλα okay, Olie¿» με ρώτησε ο Jeff.

«Εννοείται» χαμογέλασα αχνά.

Όταν ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει δυνατά κατάλαβα πως ο Harry ανέβηκε στην σκηνή. Είναι σκουρόχρωμα ντυμένος και φοράει ένα μαύρο καπέλο. Μοιάζει.... Sad af.

Έπιασε απαλά το μικρόφωνο και όλοι φώναξαν πιο δυνατά.

«Ευχαριστώ που ήρθατε εδώ σήμερα. Ξέρω πως μερικοί πετάξατε από πολύ μακριά και αλήθεια εκτιμώ που είστε εδώ. Ήθελα να γιορτάσω μαζί σας, guys. Έχω κάνει κάποια από τα καλύτερα shows στο Mexico. Σήμερα όμως δε νιώθω πως πρέπει να γιορτάσουμε. Εχθές βράδυ συνέβη μία τραγωδία στην πατρίδα μου στο Manchester. Νιώθω πως έχω ένα κενό στην καρδιά μου. Έκανα το πρώτο μου show σε εκείνη την arena και είχα κάποιες από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου στο Manchester» μίλησε κρατώντας το μικρόφωνο στα χέρια του.

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora