46. [14] Φεβρουαρίου.

6.1K 658 292
                                    

1. Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους. (κλαίω) Να περάσετε τέλεια με το αγόρι σας κλπ. 💕

2. Ως ποια διάσημη φαντάζεστε την Olivia; (αν τη φαντάζεστε με κάποια)

14 Φεβρουαρίου. Γιατί όλοι πρέπει να είναι τόσο ενοχλητικοί αυτή τη μέρα; Θέλω να πω ότι είναι περισσότερο ενοχλητικοί από όλες τις άλλες μέρες του χρόνου..

Τα μαγαζιά γεμίζουν με χαζά αρκουδάκια. Τα αγόρια, στο σχολείο μου, γίνονται σαχλά και ο Harry πιθανόν να βγει έξω με την Kendall.. Κούνησα το κεφάλι μου για να τον βγάλω από το μυαλό μου και βγήκα από το κτίριο του σχολείου.

«Ο David μου ζήτησε να βγούμε» η Roxane έτρεξε δίπλα μου χοροπηδώντας.

Γούρλωσα τα μάτια μου. «Πλάκα μου κάνεις! Χαίρομαι ΤΟΣΟ» χαμογέλασα πλατιά.

Okay. Με σιγουριά ο David είναι το πιο όμορφο αγόρι του σχολείου.. Είναι ξανθός, με γαλανά μάτια, όλα τα κορίτσια τρελαίνονται γι'αυτόν.... Για να πω την αλήθεια, η Roxane είναι τσιμπημένη μαζί του εδώ και δύο χρόνια, μα δεν είχε βρει ποτέ το θάρρος να του το πει.

«Ik Ik..» δάγκωσε τα χείλη της. «Θα έρθει να με πάρει το απόγευμα με τη μηχανή.. Θα πάμε για δείπνο» περπάτησε λίγο πιο γρήγορα.

Περπάτησα, δίπλα από την κολλητή μου, στον ρυθμό της και κούνησα θετικά το κεφάλι μου.

«Περιμένω μήνυμα να μου πεις τι έγινε» το έπαιξα αυστηρή και γέλασε.

Η Roxane μου είπε πως θα γυρίσει σπίτι με τον μπαμπά της και κάπως έτσι έφυγε και έμεινα μόνη να περπατάω αργά.. Φόρεσα τα ακουστικά μου και κλώτσησα ένα πετραδάκι που στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο μου.

«Olivia;» περπάτησα πιο γρήγορα όταν άκουσα την φωνή του.

Κοίταξα πίσω μου μόνο για να δω τον Harry να είναι μέσα στη Range Rover του και να με ακολουθεί.. Γιατί πρέπει να είναι τόσο ηλίθιος;

Άρχισα να τρέχω, αλλά το ίδιο έκανε και το αυτοκίνητό του.. Όταν λαχάνιασα σταμάτησα στη γωνία και πήρα βαθιές ανάσες. Εκείνος βρήκε την ευκαιρία να κατέβει και να με πλησιάσει.

«Oh God.. Επιτέλους σε βρήκα» ψιθύρισε. 

Έχουν περάσει 3 ημέρες από τότε στο εστιατόριο και όλον αυτό τον καιρό δεν απαντούσα στις κλήσεις και στα μηνύματά του.. Fück. Ακόμη θέλω να τον χτυπήσω!

«Γιατί δε με αφήσεις απλώς ήσυχη;» μίλησα απότομα όταν η ανάσα μου επανήλθε.

«Σε παρακαλώ, Olie.. Δεν έχω πολύ χρόνο! Μπορούμε να συναντηθούμε το βράδυ;» σχεδόν ικέτευσε.

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now