35.BÖLÜM

7.8K 481 23
                                    

TUTSAK

35.BÖLÜM

Günler,hatta haftalar geçiyordu.Evleneli 1 ayı geçmişti ve her şey o kadar güzel o kadar iyi gidiyordu ki.Tabi ara sıra ufak tefek kıskançlıklar, tartışmalar olmuyor değildi. Onlarda tuzu biberiydi olacaktı o kadar. Şimdi oturmuşlar film izliyorlardı tabi Murat daha çok karısını izliyordu.

"Yaa şuna bak çok tatlı değil mi bebek?Minicik elleri var" İpek filmde ki bebeği kendi kendine severken kocasına baktığında onunda kendisine baktığını gördü.

"Sen niye beni izliyorsun ya?Filme baksana, çok tatlı. Bebeğe bak"

Bebeği görünce içi sıcacık olmuştu İpeğin. Böyle alıp kucağına sevmek istemişti hatta onu. "Bizim de bir bebeğimiz olsun istemez misin?" Muratın bu sorusu üzerine televizyonun sesini kısıp kocasına odaklandı genç kadın. Heyecanlanmıştı bir anda.

"Henüz erken değil mi bunun için hayatım?" Elbette isterdi zaten çocukları çok severdi, şimdi kendi çocuğunun olma fikri kalbini ısıtmıştı İpeğin.Üstelik sevdiği adamdan bir parçayı içinde taşıyıp, onu dünyaya getirmek mükemmel olurdu.

"Bence değil. Neyi bekleyeceğiz ki? Maddi manevi çocuğumuza güzel bir gelecek kurabiliriz" Muratın ne kadar çok istediğini gözlerinden anlayabiliyordu aslında İpek.

"Evleneli 1 ay oldu henüz ve bunun tadını doyasıya çıkarmak istiyorum.Senin sevgini ve ilgini o kadar çok bekledim ki şu anda ilgini başka bir yere yönlendirmeye hiç niyetim yok"

Evet bencilceydi ama böyle düşünüyordu. Çok beklemişti Muratı, şimdi bunun tadını çıkarmak istiyordu.Tabi ki bir bebekleri olsun istiyordu ama henüz erkendi bunun için.

"Benim sana olan ilgim ve sevgim hiç bitmeyecek bunun farkında bile değilsin. Ayrıca bebeğimiz erkek olursa ismini bile buldum"  Kocasının boynunda ve yanağının alt kısmında gezinen dudakları yine kalbinin hızlı hızlı atmasına sebep olmuştu.

"Neymiş bakalım erkek olursa?"

"Eymen olsun istiyorum"deyince geri çekilip baktı İpek.

"Neden Eymen?Özel bir anısı felan mı var?"

"Uğurlu, bereketli ve talihli anlamına geliyormuş. Bizim hayatlarımız bir şekilde talihsizliklere doluydu ve çocuğumuzun isminden başlaya biliriz bence talihli ve güzel bir hayata hazırlamak için. Kız olursa da sen karar verirsin"

İpek ellerini kocasının boynuna dolayıp sıkıca sarıldı, bunları düşünmek hayalini kurmak bile öyle güzeldi ki. "Hamile kaldığım zaman bu isim mevzusunu düşünecek çok zamanımız olacak" Böyle bir anda içi kıpır kıpır olmuştu masada duran mısır tabağının boşaldığını görünce ayaklandı hemen.Bu aralar fazla yiyordu ya tek başına bitirmişti resmen koca tabağı.

"Ben biraz daha getirip geliyorum aşkım"
Muratın inanmayan gözlerle kendisine bakınca duraksadı aniden. Ne? Neden öyle bakıyorsun sen?"

"Bu aralar fazla mı yiyorsun İpeğim?"
Evet iştahı açılmıştı biraz ama çok fazla değildi yani. "Yediklerimi mi sayıyorsun sen?Yoksa kilo almamdan falan mı korkuyorsun?"

Murat gülerek kapısının elinden tutup kucağına doğru çekti.Yanağını okşadığında yine utanarak gözlerini kaçırmıştı minik karısı. Ne olursa olsun onun bu hallerine bayılıyordu.

"Ben senin dış görünüşünü sevecek olsaydım ilk gördüğüm de aşık olurdum.Ben senin kalbine, masumiyetine,deli dolu hallerine,masumluğuna en çokta aşkına aşık oldum biliyorsun değil mi?"

TUTSAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin