16.BÖLÜM

11.6K 640 101
                                    


Heyyyyyyyyy Haydiiii boll yorum bekliyorum canisilarr
Iyi okumalar..😍😊
..
TUTSAK

16.BÖLÜM

Kahvelerin gelmesiyle tedirgin bir şekilde kadına baktı İpek.Evden çıkmış bir kafeye gelmişlerdi, vakti de vardı zaten biraz. Bir an önce konuşmaları gerekiyordu, aksi halde uçağı kaçıracaktı.

"Evimi nereden buldunuz bu arada?"diye sordu hemen.

"Adınızı soyadınızı asistanıma vermişsiniz, dergilerde gördüm restaurantınız var. Biraz zor oldu ama buldum"dedi kadın.

"Neden peki? Tam olarak neden buradayız Sevil hanım?"

Sevil hanımın ne söyleyeceğini deli gibi merak ediyordu İpek. Bu yolda her şeyi verebilirdi çünkü Murat'ın ne yaşadığını öğrenmeden, gerçekten hiçbir şeyden emin olamayacaktı.

"Murat Çınarla ilgili bildiklerini anlatacağım size"

O anda kalbinin duracağını düşündü, çünkü haftalardır bulmaya çalıştığı gerçeği öğrenecekti İpek. Heyecanla kadına bakarken,derin bir nefes aldı ve pür dikkat kadına odaklandı.

"Ciddi misiniz?Kararınızı değiştirdiniz yani öyle mi?"diye sordu hayretle İpek.

"O gün beni çok etkilediniz İpek hanım. Size yardımcı olmak istedim. Ancak sizin de mutlaka psikolojik bir destek almanız gerektiğini düşünüyorum"

Ellerini birbirlerine kenetleyerek merakla kadına baktı İpek."Dinliyorum,Murat geçmişte ne yaşadı? Neden böyle?"

Neydi onun bu takıntısı? dengesizliğinin nedeni neydi?Hepsini öğrenmek istiyordu İpek. Ve eğer gerçekten böyle olmasının büyük bir sebebi varsa, o zaman her şey değişirdi.

"Bakın Murat zor bir çocukluk geçirdi. Hiç kolay şeyler yaşamadı, o yüzden onun yaptığı herhangi bir durumda mantık aramayın"

İpek suyunu yudumlarken, başını olumlu anlamda sallayarak kahverengi gözlerinde ki derinliğe odaklandı.

"Annesiyle ne yaşadı? Neden ona benzeyen birisiyle olmak istiyor Sevil hanım?"

"Yaptığım şeyin hiç etik olmadığının farkında olarak, size bu bilgiyi vereceğim.Murat'ın anne konusunda ki hassasiyeti çok büyük çünkü Murat'ın annesi geçmişte intihar etti. Hem de Murat 10 yaşındayken, onun gözünün önünde yaptı bunu"

Önce duyduğu şeyi algılayamadı ve algılamaya başladıkça şaşkınlıklı bir çığ gibi büyüdü. Bir çok sebep düşünmüştü ama bu kadar ağır bir tramva olacağını düşünmemişti İpek . Nasıl bir anne, çocuğunun önünde intihar ederdi? Gözlerini kırpıştırarak bir yudum su daha içtiğinde, göz yaşlarına hakim olamadı genç kız.

"Murat'ın babasi küçükken vefat etti.Annesinin de adı Feraydı.Feray Muratla beraber kendi babasının yanında yaşıyordu, oldukça zengin bir adamdı Salih bey, sertti biraz ama torununu yani Muratı çok severdi. Ancak Feray başka bir adama aşık olunca babası istemedi bu adamı, Feray da dinlemedi, kaçarak evlendi o adamla"

İpek pür dikkar dinlerken gözünde ki yaşlar asla durmuyordu, bu aralar fazla sulugöz olmuştu ama bu çok ağırdı.Kendi annesi ve babasıda ölmüştü ama onlardan birisinin gözünün önünde intihar etme düşüncesi bile tüylerini ürpertiyordu.

"Ancak evlenmesi pek iyi olmadı.O adam her gün ama her gün işkence ediyordu, Murata özellikle..."

Kadın derin bir nefes alıp duraksarken, aynı zamanda bir psikiyatristin aksine fazla duygusal duruyordu. " Ben sadece bir psikiyatrist değilim.Murat'ın annesi, Ferayın da çok yakın arkadaşıydım. Bütün bunlara kendi gözlerimle şahit oldum, çok söyledim boşan dedim ama yapamadı.O pislik herif, Ferayı her zaman Muratı öldürmekle tehtit etti"

TUTSAKWo Geschichten leben. Entdecke jetzt