10.BÖLÜM

11.4K 637 40
                                    

Okunma oranları vote ve yorumlar az lütfen artsın.

TUTSAK

10.BÖLÜM

Üzerinde ki gerginliği atmaya çalışsada başaramıyordu İpek. Derin bir nefes alıp onların tam önlerinde durduğunda, gülümseyerek Erhan bey'e baktı.

"İpek.... aman Allahım bu sen misin?"diyerek ayaklandı bir anda adaö.Genç kız sonunda gözlerini Murat'ın üzerine dikmemek için büyük bir çaba sarfederken, kalbi deli gibi atıyordu.

" Merhaba. Geç kalmadım değil mi?"

"Böyle bir güzelliği ömür boyu beklerim. Geç otur lütfen"

Koltuğa doğru ilerlerken adamın elini belinde hissetmişti.Başkasının,bedenine dokunmasından aşırı rahatsızlık duyuyordu bu yüzden geri çekildi İpek.Murat'ın yanına oturup ona doğru baktı ancak yine öfke saçıyordu kara gözleri.

"Ben geliyorum birazdan"diyerek uzaklaştı adam. Murat,ise koluna yapışıp kendisine doğru bakmasını sağlamıştı.

"Ne bu halin?Bu adam azılı bir çapkın buraya nasıl böyle gelirsin!"

Sinirden delirecek gibiydi Murat.İpek fazla seksi, fazla çekiciydi ve bunu istemiyordu.Buraya bu şekilde geldiğine inanamıyordu.

"Gönlümü eğlendirmek için gelmişimdir belkide!"diyerek gündüz kullandığı cümleyi hatırlattı Murata.

"Hemen işinin çıktığını söyleyip gidiyorsun buradan!"dedi tıslayarak genç adam.İpek ise gözlerini kaçırdı bu bakışlar bu yakınlık fazlaydı.

"Hiç bir yere gitmiyorum sen benim hayatıma karışamazsın.Unuttun galiba ben senin umrunda bile değildim"
İpek biraz yan tarafa kaydı,onun delirdiğini görmüştüya yetmişti bu.Erhan gelince elini uzattı bir anda.

"Hadi gel dans edelim "

İpek istemeyerekte olsa elini tuttu "Olur tabi" Piste doğru yürüdüklerinde belinde hissettiği el ile mesafe koydu genç kız.Adamın elini ucundan tutup diğer elinide omzuna yerleştirdi,tabi aralarından tır geçerdi ama yine de fazlasıyla uzak durmaya çalışıyordu.  Murata doğru baktığında alttan alttan öfkeyle baktığını gördü, hatta kendisini zor tuttuğunu da görebiliyordu.

"Beni öyle büyülediniz ki aklımı adeta başımdan aldınız"dedi adam.

"Kusura bakmayın ama benim hayatımda birisi var."

Adamın yüzü değişirken, bu durum karşısında hiçte hoşnut olmadığını bakışlarıyla ve ifadesiyle net bir şekilde belli etmişti.

"Bunu bilmiyordum. Benimle burada dans ettiğinize göre fazla ciddi değil galiba"

Adam, kendisine doğru çekip saçlarını koklayınca İpek tekrardan uzaklaşmak istedi.Ne yapıyordu bu sapık? Nasıl böyle bir şeye cesaret ederdi?

"Müsadenizle!"

Murat bir anda araya girerek, İpeği geriye doğru çektiğinde neredeyse sesi tıslar gibiydi "Tabi buyrun"diyerek bıraktı Erhan. Murat,İpeğin elini tutup beline sarıldı ve kulağına doğru fısıldadı "Sen ne yaptığını sanıyorsun!" Az önce o adamın kollarında o kadar gerilmişti ki, şimi fazlasıyla rahatlamış hissediyordu genç kız.

"Gönül eğlendiriyorum"

Murat bu sefer gözlerini İpeğin gözlerine dikti.Onun gözlerinde ki kırgınlığı ve öfkeyi görüyordu ama buna rağmen asla vazgeçmiyordu ya buna şaşırıyordu.

TUTSAKUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum