3.BÖLÜM

13.9K 702 26
                                    

Medya:MURAT-İPEK

TUTSAK

3.BÖLÜM

Halisülasyon falan görmüyordu değil mi?Murat Çınar buradaydı.Kabus gibiydi her yerden çıkıyordu adam.

"Seni bulamayacağı mı sandın?"

Akın bir anda Hazalı arkasına aldı.Ne olursa olsun bu kız kendi evinde kendi himayesindeydi.

"Uzak dur Hazaldan!"

Murat birkaç adım daha yaklaştığında belinden silahı çıkarınca Hazal sıçrayarak Akının önüne geçmeye çalıştı.

"Sen kimsinde Hazaldan uzak durmam gerektiğini söylüyorsun?Yoksa bu adam yüzünden mi terkettin beni!"diyerek bağırdı.Hazal korkuyla hızlı hızlı nefesler alıp vermeye başlamıştı.Nasıl bir manyaktı bu böyle?Deliydi bu adam cidden deliydi.Akın tekrardan arkasına aldı Hazalı.Tanımadığı bir kız için neden bunu yapıyordu onuda bilmiyordu ancak Hazala birşey olsun istemiyordu.

"Hazal seninle gelmek istemiyor.Onu zorla götüremezsin!"

"Murat indir şu silahı artık saçmalama!"diyerek Akının sağına geçti Hazal.Gözü dönmüş gibiydi öyle kötü öyle öfkeli bakıyordu ki.

"Seni almadan gitmeyeceğim, senin benden başka çıkış yolun yok Hazal!"

Bir anda araba sesi gelince herkes o yöne baktığı an   o anda olan olmuştu.Akın bir anda Murat'ın silahlı eline vurdu, silah düşünce Murat almak için yere eğilmişti Akında üzerine atladı bir anda.İpek ise arabadan iner inmez şaşkınlık ve korkuyla yaklaştı onlara doğru.

"Dur Akın dur yapma!"

Hazal engel olmaya çalışıyordu ama mümkün değildi bu. İpek yerdeki silahi alıp havaya sıktı. Herkes donmuş bir şekilde kalmıştı.
Murat,Akının üzerinden kalkıp Hazalın kolundan tuttu.

"Yürü gidiyoruz!"

"Hiçbir yere gelmiyor"dedi Akın. Yine birbirlerinin  yakasına yapışmışlardı iki adam. Murat öyle delice bakıyordu ki Hazal'ı almadan buradan gitmeyeceği aşikardı.

"Hazal benim evleneceğim kadın.Sen kimsin engel oluyorsun bana?"

Murat'ın bu sözleri İpeğin kalbine bir ok gibi saplanmıştı.Öfkeyle elinde ki tabancayı ona doğru uzattı ,dayanamıyordu çünkü hâlâ Hazalın peşinde olmasına anlam veremiyordu.

"Murat kes artık şunu!"

Genç adam İpeğe doğru baktığında silah kendisine doğru çevrilmişti ama gözünde en ufak bir korku belirtisi bile yoktu.

"Ne yapacaksın vurucak mısın beni?"

Üzerine üzerine geliyordu.Murat üstüne geldikçe İpek geri geri gitmeye başladı. Gözlerinde ki emin ifade karşısında, genç kız dolu dolu gözlerle bakıyordu. Onu vurmayacağından çok emindi. Bu yüzden bu kadar rahattı Murat.

"Ge gelme, geri git yaklaşma!"dedi kekeleyerek.

Hiç korkmuyordu, evet onu vurmayacağını düşündüğü için böyleydi ancak emin olmasa bile yine böyle dik dururdu Murat.Sanki hiçbir şeyden korkmazdı o.

"Gerizekalı gibi davranmada ver şunu!"diyerek silahı almaya çalıştı bir anda.Tabi İpek vermek istemediği için çekiştirdi sinirle.O anda silah patlayınca İpek büyük bir çığlık kopardı ve korkuyla geriye doğru çekildi.Murat omzundan vurulmuştu ve öfkeyle gözlerini kapatıp yere doğru yığılmıştı.

TUTSAKWhere stories live. Discover now