23.BÖLÜM

11.9K 661 92
                                    


Heyy heyy yeni bölüm sizlerle..
Yorumlarınizi okudukça inanin yazma şevkim artıyor....!
Bol yorum vote istiyorum iyi okumalar😊😊🖐

TUTSAK

23.BÖLÜM

Deli gibi çıldırmış bir adam vardı karşısında. Her türlü yakışıklıydı ama bu halleri ayrı bir çekici oluyordu İpeğe göre.Onun öfkeleneceğini elbette biliyordu ama bu derece çıldıracağını tahmin etmemişti.

"Bir dakika bir dakika amcan başka biriyle evlenmeni istedi sende kabul ettin öyle mi?"

Aslında bu durum sadece amcası istiyor diye değildi. Murattan kurtulmak için bir sebep arıyordu İpek. Bu kendi de kararı sayılırdı. Hoş. evlenmeyecekti, evlenmezdi ama tanımak için bir girişimde buluna bilirdi.

"Evet kabul ettim ve bu seni hiç ilgilenirmez"

Murat'ın delirmesi elbette hoşuna gidiyordu.Kaç ay boyunca onu Hazaldan deli gibi kıskanmıştı, bunun nasıl bir duygu olduğunu o da yaşasın istiyordu.

"İpek beni delirtme.Sen böyle birşeyi nasıl kabul edersin?"diyerek masada ki çerçeveyi duvara fırlattı.Asla böyle  bir şeye izin vermezdi. İpeğin yanına erkek sinek dahi yaklaşmazdı.

"Napıyorsun Murat?İş yerindeyiz sakin ol biraz"

Murat İpeğe biraz daha yaklaşıp gözlerini onun gözlerine dikti. "Amcanla konuşacağım, bunun hesabını verecek!"diyerek çıkıp gitti bir anda. İpekte hızlı bir şekilde peşinden çıktığında hızlı bir şekilde aşağı indi.O kadar insan vardı bağıramıyordu da tuhaf tuhaf bakıyorlardı. Mekandan çıktıklarında, koşarak arabanın açılan kapısını eliyle ittirdi.

"Saçmalama, amcamla konuşmaya gidersen bu sefer seni kimse kurtaramaz, yemin ediyorum bu sefer vurur seni"

Murat'ın ellerini gür saçlarına daldırması,ileri geri gidip yerinde duramaması İpekte farklı hisler uyandırıyordu.Ama kaptırmayacaktı kendisini.Bu nasıl mümkün olacaktı bilemiyordu İpek.Böyle ciddi bir meselede bile Murat'ın ne kadar yakışıklı ve çekici olduğunu düşündüğüne göre işi bayağı zordu.

"Umrumda mı sanıyorsun?Sırf amcan olduğu için sesimi çıkarmıyordum ama bu sefer bende durmayacağım.Sana böyle aptalca bir şart sunamaz.Sen benimsin ve bunu eninde sonunda kabul edecek"

Murat tekrardan arabaya binmek için yeltendiğinde İpeğin söyledikleriyle duraksadı.

"Şartı ben kabul ettim.O beni zorlamadı anlamıyor musun?Sadece şart sundu; kabul et ya da etme dedi bu kadar ve ben kabul ettim. Eskiden olsa kim olursa olsun senin için karşıma alırdım. Ama istemiyorum Murat. Canım yanıyor ve tek istediğim senden kurtulmak"

Murat yine yüzüne doğru eğildiğinde İpek gözlerini kaçırarak başını geriye doğru çekti, ancak Murat çenesinden tutup gözlerini daha çok yaklaştırınca İpek yutkunarak derin bir nefes aldı.

"Sırf benim canımı yakmak için yapıyorsun, ama izin vermeyeceğim.Bırak evlenmeyi başka birinin bile sana bakmasına,sana yaklaşmasına izin vermeyeceğim.Sen sadece benimsin! Ve bu her zaman böyle kalacak"

Dudağından hızlı ve tutlulu bir öpücük çalıp mekana doğru tekrar girdi Murat.İpek ise şaşkınca dona kaldı, parmaklarını dudaklarına götürdüğünde sinirle ayağını yere vurdu.Kendisi izin veriyordu buna. Diliyle , konuşmasıyla olmasada bedeniyle,bakışlarıyla kapılıp gidiyordu Murata.Daha dirayetli olmalıydı, unutmaması gereken bir şey vardı;Bu adam bebeğinin ölüm sebeplerinden birisiydi.

TUTSAKWhere stories live. Discover now