25.BÖLÜM

10.4K 666 57
                                    

Yine vote ve yorumlar çok azzzzzzz..
Napiyim yine ara mı vereyim
Öyle de olmuyor böylede çözüm toptan yazmamak galiba
İyi okumalar..

TUTSAK

25.BÖLÜM

Ilık bir rüzgar esiyordu içine içine. Mutluydu,huzurluydu.Sevdiği adamın yanındaydı ama bir şeyler eksikti işte.Ona doyasıya sarılamıyordu,doyasıya öpemiyordu ruhuna dokunamıyordu. Sırtında hissettiği ceketle ürperdi bir anda,öyle dalmıştı ki boğaza,gemilere... Teknenin güvertesinde ayakta öylece onları izliyordu İpek.

"Korkma benim"

Murat yanına geçip saçlarına dokununca ona doğru döndü İpek.Çok güzeldi her şey,denizin üzerinde bu güzel manzara eşliğinde aşık olduğu adama bakmak çok güzeldi.

"Niye getirdin beni buraya?"

"Niye bu kadar zorsun? Her şeyi problem haline getiriyorsun"

Olsun böyle de seviyordu İpeğini.Bu huysuz, hiçbir  şeyden memmun olmayan kızın gözlerinin ardında ki mutluluğu çok iyi görebiliyordu, zaten ne yapsa yeriydi, çünkü zamanında ona çok çektirmişti.Bundan sonra da onu mutlu etmek için her şey yapacaktı çünkü aşktan öteydi bu hisleri. Bağımlılık gibi  bir şey olmuştu İpek,onu görmeden gözlerine bakmadan duramaz hâle gelmişti.

"Beğenmiyorsan uzak durursun"

En iyi trip atan kadın ünvanı verilmeliydi şu anda İpeğe, net.Murat'ın ellerini saçlarında hissedince kafasında ki  her şey dağılmıştı kızın.

"Zamanında sen benden uzak durmuş muydun?"

Dudaklarını omzuna bastırdığında, geri çekildi hemen genç kız.Konuşamıyordu, çünkü iradesizdi.

"Durmamıştım ama  keşke dursaymışım, Her  neyse geri dönebilir miyiz artık?Amcam şimdi sorun çıkarır"

Bırakıp gelmişti öylece  Hazalı, o sorunlu Eren'in yanına . Aklıda onda kalmıştı zaten, o yüzden sorun çıksın istemiyordu İpek.

"Amcam amcam amcam! Başka bir laf bildiğin yok.Onun söylediklerini yapmayacaksın İpek, seni kaçırıp eve kilitlemek zorunda bırakma beni!"

"Denesene bir ne yapıyorum bak o zaman! Ayrıca seninle olan durumumuzdan basının haberi olursa ne olur biliyor musun?Amcamın kalbine iner!"

"Hiçbir şey olmaz, kabullenirler 2 gün sonra. Sen böyle şeylerden korkmazsın. Hiç bir zaman korkmadın, derdin bu değil biliyorum"

Evet korkmazdı korksa Murat'ın peşinde koşmazdı, Murattan hamile kalmazdı,ona olan aşkını haykıramazdı.

"Gerçekten hep aynı şeyleri konuşmaktan çok yoruldum"diyerek güverte kısmına oturdu İpek. Sıkılmıştı çünkü sürekli başa dönüyorlardı.

"Bende yoruldum. Sana bir şeyler anlatmaktan, beni dinlememenden yoruldum"

Murat denize doğru dönerken İpek onu izledi usul usul.Yüzünde ki tatlı tebessüme engel olamamıştı.Birgün Muratla rolleri değişecekleri hiç aklına gelmezdi,biliyordu hissediyordu Murat kendisini seviyordu çok seviyordu.

"Bıktın mı hemen?Ne oldu pes mi ediyorsun yoksa?Bırakamıyor musun beni?"

İpeğin bu sorusu üzerine ona doğru baktı ve yüzünü yaklaştırdı Murat.

"Asla...seni asla bırakmayacağım. İstediğin kadar böyle davran ben hepsini hakettim. Bana istediğini yapabilirsin ama kendine zarar verecek bir şey yapmana da izin vermem.Amcanın söylediklerini yaparken benim canımı yakmak için kabul ettiğini biliyorum, beni öldür ama o adamın söylediklerini yapma İpek!"

TUTSAKUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum