∆Bonus HyungWonho

214 23 4
                                    

,,Seokie," zavrnel Hyungwon a zozadu ma objal okolo pása. Sme spolu už piatym mesiacom a zatiaľ sme spolu nespali. Nehovorím, že sme si navzájom neurobili dobre, ale nikdy nedošlo k sexu. Na sex som pripravený a túžim po ňom, no niekedy sa zľaknem, keď si spomeniem na Hyungwonov veľký penis a bolesť, ktorá má prísť. Čítal som si o tom a chce to nejakú prípravu.

,,Hmm?" zabručal som a ďalej som umýval riady.

,,Potrebujem pomôcť," zamumlal a na krk mi začal pokladať motýlie bozky.

,,S čím?" spýtal som sa s menším úsmevom a pokračoval som v umývaní riadov.

,,S týmto," zamumlal a svoj rozkrok natisol na môj zadok, takže som cítil jeho tvrdý a pulzujúci penis. Zachvel som sa a z ruky mi vypadla hubka. Vypol som vodu a rukami som sa zaprel o linku.

,,H-Hyungwonie, vieš, ž-že--"

,,Áno, viem, že sa bojíš. Lenže ty máš tak hrozne sexy telo, že to už nedokážem vydržať. Potrebujem ťa, Hoseokie~" zavrnel mi do ucha a jeho ruky vnikli pod moje tepláky. Jednou rukou začal hladkať môj zadok a druhou zatiaľ dráždil môj penis cez látku boxeriek. ,,Máš tak neuveriteľne pevný a úžasný zadok," zavrčal a jemne ma uhryzol do krku. Tlmene som vzdychol a zavrel som oči. Už sa tomu nebudem brániť, tiež som čakal pridlho. Chcem ho už cítiť v sebe. ,,Krásne pod mojim dotykom tvrdneš," zamumlal mi do ramena a zľahka ma naň pobozkal. V dlani stisol môj zadok, na čo som reagoval vzdychnutím. ,,Tvoje vzdychy sú pre moje uši ako rajská hudba."

,,U-uh, pr-prestaň, budem moc tvrdý," zakňučal som a hlavu som natočil naňho.

,,To je presne to čo chcem, zlato," zamumlal a spojil naše pery. Do bozku som sa hneď zapojil. Chcel som, aby sa ma dotýkal viac. Potreboval som to. Potreboval som jeho penis, jeho pery. Potreboval som ho celého.

,,W-Won, nezdržiavaj, p-potrebujem ťa," zabručal som mu do pier a on sa odomňa s úskrnom odtiahol.

,,Mňa alebo môj penis?" stisol môj penis cez boxerky a ja som zalapal po dychu.

,,A-aj teba, aj t-tvoj penis," zakňučal som. Potreboval som uvoľnenie. Už ma bolel penis, hlavne keď bol v tak tesných boxerkách.

,,Si tak nádherne vlhký a tvrdý," zamumlal a hruďou zatlačil na môj chrbát, čím ma donútil sa prehnúť. Vytiahol ruky z mojich teplákov a následne ma ich zbavil aj s boxerkami. Do tváre sa mi hneď nahrnula krv. Snažil som sa ignorovať trápnosť tejto situácie. ,,Milujem tvoje nádherné telo," zamumlal a pleskol ma po zadku. Sykol som, ale istým spôsobom sa mi to páčilo. Trochu som sa rozkročil, aby mal lepší prístup k mojej dierke. ,,Bože, Hoseok, ty si hrozný provokatér," zavrčal a na zadku mi pristála ďalšia rana. Zastonal som a sklonil som hlavu. Rukami vnikol pod moje tričko a pohladkal ma po chrbte. Cítil som, ako prechádzal po každom kúsku a záhybe, nič nevynechal. ,,Milujem tvoje telo rovnako ako teba," zamumlal a rozkrokom sa znova natisol na môj zadok. Tentokrát som cítil o niečo lepšie ako pulzuje.

,,M-musí ťa to už bolieť. Prečo ho neoslobodíš?" spýtal som sa a pohol som zadkom. Ušiel mu vzdych a zdalo sa mi, že stvrdol ešte viac.

,,Vidím, že sa nemôžeš dočkať, kedy budem v tebe," uchechtol sa a trochu sa odomňa odtiahol. Pozrel som naňho, aby som videl prečo sa odtiahol. Vyzliekol sa do naha a ja som si musel zas a znova obzerať jeho nádherné telo. Vrátil sa k môjmu zadku a teraz som jasne medzi svojimi polkami cítil jeho tvrdý pulzujúci penis. Kusol som si do pery a zadkom som pohol naproti nemu. ,,Ahh, Hoseok," zavrčal a v rukách zovrel moje tričko. ,,Toto tu zavadzia," zamumlal a roztrhol moje tričko. Vyvalil som oči a zarazene som naňho pozrel. On sa však začal venovať môjmu chrbtu, na ktorý pokladal motýlie bozky. Chvel som sa pod každým jeho bozkom a dotykom.

Fall In LoveWhere stories live. Discover now