Epilóg

181 37 16
                                    

,,Dobré ráno, Hoseokie," poprial mi Hyungwon, zatiaľ čo ja som si pretieral oči. Zívol som si a natiahol som sa. Rýchlo som si upravil vlasy a Hyungwon mi zatiaľ na stehná položil tácku s raňajkami.

,,Bré. A ďakujem," zamumlal som a pousmial som sa. Sme spolu síce iba tretí mesiac, ale v ničom na mňa netlačí, za čo som rád. Sadol si ku mne a ja som sa pustil do raňajok. Začal sa učiť variť a každým dňom sa zlepšoval. Neučil sa moc zložité jedlá, iba niečo jednoduché na raňajky. Na obed a na večeru sme si objednávali, alebo sme si niekam išli sadnúť. Dosť často sme však skončili na gauči s pizzou v ruke. Aspoň sme sa bavili. Vôbec nás nijako neobmedzilo to, že sme spolu začali chodiť, za čo som rád. Ak by sa niečo zmenilo, zrejme by sme sa ani nebavili.

,,Chutilo?" spýtal sa, keď som dojedol. Síce mi tam niečo chýbalo, ale s úsmevom som prikývol. Nechcel som aby bol sklamaný. Vždy sa snažil, aby všetko bolo dokonalé. Chcel pre mňa to najlepšie, rovnako ako ja preňho. ,,To som rád," s úsmevom mi vtisol bozk na líce a tácku položil na malý stolík. Ľahol si vedľa mňa a ja som si ľahol k nemu. Pritúlil som sa k nemu a zavrel som oči. Stále som si nedokázal zvyknúť na to, že pri ňom zaspávam a aj sa pri ňom budím. Vždy mi vyčaruje úsmev na tvári, nech sa deje čokoľvek.
Skoro som zabudol na moju matku. Síce bola sklamaná, keď zistila, že som začal chodiť s Hyungwonom, ale rešpektuje to. Za to otec bol nadšený, Hyungwona totiž poznal. Vedel, že by mi nikdy neublížil. ,,Nad čím rozmýšľaš?" prerušil moje myšlienky Hyungwon a vtisol mi bozk na čelo.

,,Nad tým, aký som šťastný, že ťa mám," zamumlal som a následne som ucítil, ako ma zľahka pobozkal na pery. Nedokázal som zabrániť úsmevu a pomaly som otvoril oči. Usmieval sa a sklánal sa nadomnou.

,,Ani nevieš, ako často si vyčítam to, že som ti ubližoval. Vždy si spomeniem na to, ako neskoro som si uvedomil, že ťa milujem. Skoro som ťa kvôli svojej hlúposti stratil. Ľutoval by som to doteraz, lenže..som šťastný, pretože ťa mám," šepkal a pri tom mi pozeral do očí. Nechcel som, aby myslel na minulosť, pred nami je budúcnosť.

,,Nemysli už na to, čo bolo. Ako si mi v tedy povedal, v budúcnosti si urobíme nové zážitky na ktoré budeme spomínať v dobrom," usmial som sa a ukradol som si jeden bozk.

,,Milujem ťa, Hoseokie," zamumlal a spojil naše pery.

,,Aj ja teba," zabručal som do bozku, ktorý prehĺbil.

Niektoré príbehy môžu mať šťastné konce, ale ani tie nevydržia navždy.

_____
Ešte bonusy a potom môžem tento príbeh brať ako úplne ukončený
Bonusy chvíľu potrvajú, pretože som nečakala, že niekto nejaké bude chcieť :'D tak ich musím napísať
Ale ešte raz ďakujem za vašu podporu a komentáre❤

Fall In LoveWhere stories live. Discover now