XXIII.

172 35 9
                                    

,,Uh, k-kam odlietate?" spýtal som sa nervózne, keď sme sa všetci usadili na gauči.

,,Do Japonska, na dva mesiace," nervózne sa zasmial Kihyun a chytil Changkyuna za ruku. Zamračil som sa a uhol som pohľadom. Vôbec mi to nerobilo dobre, že sa tvárili, ako keby sa nikdy nič nestalo. A pri tomto všetkom bude ešte aj Jooheon.

,,Uh, neviem ako ti to vysvetliť. Išiel som sem bez toho, aby som si to premyslel. Čakal som, že ma niečo napadne, keď tu už budem, ale..mýlil som sa," nervózne sa zasmial Changkyun a chytil Jooheona za ruku. Preplietli si spolu prsty a ja som začínal byť zmätený. ,,Poviem to jednoducho. Sme..Sme spolu," zamumlal a ja som sa nechápavo zamračil.

,,Akože..Vy traja ste..spolu?" ozval sa Hyungwon a Changkyun prikývol. Vyvalil som oči a naprázdno som otvoril ústa. Prekvapilo ma to. Nečakal som, že niečo také ako vzťah v trojke existuje. O sexe v trojke som počul, dokonca som ho aj videl, ale vzťah v trojke? Zvyčajne sa rozpadli, pretože sa nedokázali partneri medzi sebou o ničom dohodnúť.

,,Nevydrží vám to," ušlo mi spomedzi pier a hneď som sa zahanbil.

,,To si myslel každý, ale už to bude skoro rok, čo sme spolu," zabručal Kihyun a pevnejšie stisol Changkyunovu ruku.

,,Zatiaľ sme sa ani raz nepohádali," ozval sa Jooheon a Kyun každému z nich venoval úsmev. Potom presunul svoj pohľad na mňa a povzdychol si.

,,Je mi ľúto, že som ti to nepovedal skôr, no bál som sa tvojej reakcie. Aj napriek tomu, že sú to muži, bál som sa hlavne tvojej reakcie na to, že sme traja. Viem, že by si mi to vyvracal a ja by som sa s nimi nakoniec rozišiel."
Serie ma to, ako moc dobre ma pozná. Lenže nikdy som nepočul o takom vzťahu, ktorý by trval dlho a už vôbec nie tieto v trojke. Nechcel by som mu ublížiť, ale pomôcť. ,,Viem, že by si mi nechcel ublížiť, chcel by si to pre moje dobro," pokračoval a ja som žasol nad tým, ako dobre ma poznal. Chvíľami som mal pocit, že mi číta myšlienky. Najviac by ma dorazilo asi to, keby povedal 'nie, nečítam ti myšlienky'. ,,A nie, Seokie, nečítam ti myšlienky," uchechtol sa a ja som vyvalil oči.

,,A-ako..?"

,,Tvoje výrazy hovoria za všetko," začal sa smiať a ja som mal chuť prepadnúť sa pod zem. Jooheon s Kihyunom sa uškŕňali a Hyungwon sa ticho pochechtával.

,,T-takže to tiahnete vy traja spolu, že?" snažil som sa zmeniť tému a očividne sa mi to darilo.

,,Áno. Chcel som ti to vysvetliť, pretože po tom čo si nás videl s Jooheonom som sa cítil zle. Vôbec si netušil, že mi traja sme spolu a vieme o sebe takmer všetko," nervózne sa usmial.

,,Ani nevieš ako mi to zožieralo svedomie, že som vás videl. Myslel som si, že podvádzaš Kihyuna," zamumlal som a sklonil som hlavu.

,,To by som si nikdy nedovolil," vyhŕkol Changkyun a ja som si kusol do pery. Teraz by som potreboval objatie od Wonnieho, ktorý odomňa sedí asi meter. Neviem či si myslí, že ho kusnem alebo čo. Sadol si odomňa dosť ďaleko.

,,V podstate sa podvádzame už len tým, že do teba nezasúvame obaja naraz," zabručal Jooheon a ja som vyvalil oči. Pozrel som na nich. Kihyun sa nenápadne uškŕňal, Jooheon svoj úškrn neskrýval a Changkyun sa červenal. Zatiaľ čo on pozeral do zeme, všetci sme pozorovali Changkyuna.

,,Myslím, že ste povedali viac než dosť. Mali by ste už ísť," prerušil trápne ticho Hyungwon a ja som sa naňho vďačne pozrel.

,,Máš pravdu. Aj tak sme vás vyrušili, určite si to chcete dorozprávať," zamumlal Kyun a postavil sa. Pustil ich ruky a ponáhľal sa preč. Kihyun s Jooheonom so smiechom vstali a chytili sa za ruky.

,,Majte sa tu dobre a užite si to," poprial nám Hyun a potom začal ťahať Jooheona preč. Sledoval som ich, dokedy nezmizli. Povzdychol som si a vplietol som si prsty do vlasov.

,,Hose--"

,,Seokie!" vyhŕkol Kyun a vrhol sa mi okolo krku. Vyvalil som oči a objal som ho okolo pása. ,,Mám ťa rád, na to nezabúdaj. Budeme si písať a hlavne dohliadni na Hyungwona," pošepkal mi do ucha a potom sa odomňa odtiahol. Vtisol mi bozk na líce a pohľadom strelil po Hyungwonovi. Ten nás iba pozoroval. Neviem o čo Kyunovi išlo, keď mi vtisol bozk do kútika pier a potom ušiel. So smiechom som ho pozoroval, až dokedy nezmizol. Pozrel som na Hyungwona a úsmev mi z tváre zmizol. Mračil sa na mňa a chvíľami som mal pocit, že sa na mňa vrhne a zabije ma.

,,Č-čo je?" spýtal som sa trochu vystrašene a na sucho som preglgol.

,,Pred nemalou chvíľou som sa ti vyznal a ty sa už ocucávaš s Changkyunom?" spýtal sa podráždene a ja som zbledol.

,,N-nie, o-on..m-my sme sa iba rozlúčili a-a on mi dal i-iba kamarátsku pusu," do tváre sa mi hrnula krv. Odfrkol si a prisunul sa ku mne. Schmatol ma za tričko a pritiahol ma k sebe.

,,Nikto sa ťa nebude dotýkať a ani ti dávať kamarátke pusy," zavrčal a spojil naše pery. S vyvalenými očami som ho pozoroval. Bol som neskutočne rád, že ma neodmietol. Zatvoril som oči a objal som ho okolo krku. Bozk prehĺbil a ja som sa naňho viac natisol. Chytil ma za zadok a donútil ma si naňho sadnúť obkročmo. Zabručal som do bozku a prsty som vplietol do jeho jemných vlasov. Keď nám dochádzal kyslík, rozpojil náš bozk. Lapal som po dychu a pozoroval som jeho spokojný úsmev. Sklonil sa k môjmu krku a začal naň pokladať motýlie bozky. Zachvel som sa.

Naklonil som hlavu na stranu a kusol som si do pery. Páčilo sa mi, ako sa ma dotýkal. Milujem jeho dotyky a aj jeho pery. Zastonal som, keď sa mi prisal na krk. Zovrel som jeho vlasy a jemne som za ne zaťahal. Jeho ruky stisli môj zadok a moje pery opustil vzdych. Nemôžem sa vzrušiť, aj keď jeho dotyky sú dokonalé.

,,H-Hyun--aaah," ušiel mi vzdych, keď ma jemne uhryzol. Poposadol som na jeho rozkroku a začínal som cítiť tú tvrdosť. Viac som sa naňho natisol. On sa zatiaľ presunul na iné miesto na mojom krku. Snažil som sa držať na uzde, no moc sa mi to nedarilo.

,,Hoseokie, tvoje vzdychy sú také krásne a tak moc ma vzrušujú, rovnako ako ty celý," zavrčal mi pošepky do ucha, zatiaľ čo ja som sa snažil upokojiť svoj splašený dych.

,,W-Wonnie, n-nemali by sme, v-veď ani neviem či spolu sme," zakňučal som a viac som sa naňho natisol. Chcel som to rovnako ako on.

,,Seokie, už hrozne dlho ťa milujem, aj keď som si to uvedomil neskoro. Nevrátim čas a nenapravím chyby, ktoré som spôsobil. Avšak, môžme si spolu vytvoriť nové krásne chvíle, na ktoré potom budeme spomínať s úsmevom na tvári. Shin Hoseok, budeš môj priateľ?"
Na chvíľu som zabudol dýchať. Všetko čo povedal znelo tak úžasne. Chcel som s ním stráviť zvyšok svojho života.

,,A-áno. Milujem ťa."

_______
Ďakujem @Lalisa1a  za wi-fi :')

Fall In LoveWhere stories live. Discover now