I.

330 45 4
                                    

Spokojne som si prehrabol svoje vlhké vlasy a následne som sa pousmial na svoj odraz v zrkadle. Sklopil som pohľad na svoje telo. Zapracoval som na sebe a už sa to ukazuje aj na mojej postave. Vyzerám dobre. S úsmevom na perách som siahol po uteráku a následne som si ho obmotal okolo pása. Predsa nebudem riskovať, že sem vbehne Hyungwon a--

"Oh prepáč, nevedel som, že si tu." vtrhol sem akurát v tedy, keď som si zaväzoval uterák. Pozrel som naňho a pousmial som sa.

"To je v poriadku. Ak chceš, bež do sprchy, ja som skončil." zamumlal som a prešiel som okolo neho. Do nosa ma udrela jeho sladká vôňa a ja som mal čo robiť, aby som sa udržal na nohách. Kusol som si do pery a pohľadom som ho prebehol.

"Oh, poď sem ty hlupáčik." zamumlal, natiahol ku mne ruky a pritiahol si ma k sebe. Pevne ma objal, čo ma trochu prekvapilo. Objal som ho okolo pása a svoju tvár som zaboril do záhybu jeho krku. Vdýchol som jeho vôňu a následne som ho pevnejšie objal.

"Ako mi toto chýbalo." zamumlal som mu do krku. Zasmial sa a opatrne ma od seba odtlačil.

"Veď sme sa obímali hneď, keď som prišiel." zasmial sa a následne ma znova objal. Užíval som si túto chvílku, ktorú prerušil zvonček. Won sa odomňa prekvapene odtiahol.

"Ty si niekoho volal?" spýtal sa, ale ja som záporne zakrútil hlavou.

"Idem otvoriť, choď sa obliecť." zamumlal a zamieril ku dverám. Zamieril som do svojej izby, kde som sa hneď začal obliekať. Hodil som si na seba čisté boxerky, tesné tričko a tepláky. Hneď potom som išiel za hlasmi, ktoré sa ozývali z chodby.

"Ty máš prefarbené vlasy?"
Ten hlas mi bol povedomí...

"Mama?" spýtal som sa prekvapene, keď som ju uvidel. Ťahala Hyungwona za líčka a prezerala si ho. Potom stočila pohľad ku mne a prekvapene zamrkala.

"Hoseok? Si to ty?" zamumlala neveriacky a prešla ku mne. Usmial som sa a objal som ju.

"Ty si strašný. Nevidela som ťa celý tvoj pobyt na strednej. Nabudúce už žiadny intrák." zamumlala. Následne smrkla a odtiahla sa odomňa. Všimol som si jej uslzenú tvár. Vytiahla si servítku a rýchlo si začala slzy zotierať.

"Už žiadne nabudúce nebude. Začínam nový život. Ale budem za tebou chodiť." povedal som so slabším úsmevom. Ešte chvíľu sa upokojovala a potom si nás oboch prezrela.

"Vy dvaja ste už konečne spolu?" spýtala sa, na čo som cítil ako sa mi do tváre hrnie krv. Hyungwon sa tiež slabo červenal, ale zvládal to lepšie ako ja.

"N-nie, len sme si kúpili spoločný byt. Oboch nás to vyšlo lacnejšie." zamumlal som a ruky som si priložil na líca. Zamieril som do kuchyne a mama so smiechom za mnou. Opláchol som si tvár a Hyungwon medzitým postavil vodu na čaj. Vysadol som si na linku a pozoroval som mamu, ktorá si nás obzerala.

"Naozaj ste stále není spolu?" spýtala sa trochu podozrievavo, ale ja som záporne zakrútil hlavou.

"Oboch nás priťahujú dievčatá. A sme ako bratia, to by nešlo." zasmial sa Won. Po tých slovách ma pichlo pri srdci, ale aj tak som sa nútene zasmial.

"Dobre, tak si nájdite dievčatá držím vám palce." povedala s menším úsmevom a venovala mi súcitný pohľad. Ako keby vedela, ako sa cítim. Ako keby videla tú moju bezmoc a bolesť na duši a v srdci. Ako keby to cítila. Ako leby vedela, že ho tajne milujem! Ako keby vôbec niečo vedela o citoch, ktoré k nemu chovám! Cítil som, ako sa mi do očí derú slzy. Zoskočil som z linky, potichu som sa ospravedlnil a následne som rýchlim krokom zamieril do kúpeľne, kde som sa zavrel. Opláchol som si tvár a následne som sa pozrel na svoj odraz v zrkadle. Rukami som sa oprel o umývadlo a viac som sa naklonil k zrkadlu. Môj horúci dych na zrkadle zanechával hmlu. Prezrel som si svoju tvár v odraze zrkadla. Kusol som si do pery a pár krát som zamrkal, aby som zahnal slzy. Odtiahol som sa od zrkadla, keď sa ozvalo klopanie.

"Hoseokie, si v poriadku? Si tam už dlho." ozvala sa matka spoza dvier. Rýchlo som si utrel tvár do uteráku a následne som zamieril ku dverám. Zhlboka som sa nadýchol a otvoril som dvere. Moja matka vyzerala, že chcela ísť znova klopať. Prekvapene na mňa pozrela a zatvárila sa ustarostene. Ja som sa však iba usmial a začal som ju ťahať späť do kuchyne. Hyungwon akurát niesol čaje, takže sme sa skoro zrazili.

"Oh, dávaj pozor." zamumlal a obišiel nás. Mamu som začal ťahať na ním. Usadili sme sa v obývačke na gauči.

"Tak, pani Shin, čo máte nové?" spýtal sa Hyungwon, keď sme si vzali horúce čaje. Matke sa na perách rozlial široký úsmev a ja som sa začal modliť, aby jej niekto zavolal a ona musela odísť.

× × ×

"Dovidenia, pani Shin, príde aj nabudúce." zamával jej Hyungwon a zavrel za ňou dvere. Následne sa o ňe oprel chrbtom a vydýchol si. Prešiel som bližšie k nemu a objal som ho okolo pása. Tvár som si zaboril do záhybu jeho krku a vdýchol som jeho sladkú vôňu.

"Si nejaký prítulný." zasmial sa, na čo som sa od neho hneď odtiahol. Urazene som našpúlil pery a následne som ho pustil. Založil som si ruky na hrudi a zamieril som do obývačky.

"Ale no ták, nemyslel som to zle." rozprával za mnou, ale ja som ho ignoroval. Sadol som si na gauč, zapol som si telku a objal som podušku. Usadil sa hneď vedľa mňa a pokúsil sa ma objať. Nepohodlne som sa pomrvil a následne som si ľahol. Hyungwon ležal za mnou a nejako ma objal okolo pása. Pritisol ma na svoje telo a ja som zalapal po dychu. Jeho horúci dych ma pošteklil na krku a po tele mi prebehli zimomriavky. Kusol som si do pery a snažil som sa krotiť svoje srdce, ktoré bilo moc rýchlo a hlasno. Dúfal som, že to nepočuje. Zahryzol som si do pery a pomrvil som sa. Nedokázal som sa sústrediť na film, jeho blízkosť ma rozrušovala.

Fall In LoveWhere stories live. Discover now