∆Bonus JooKyunHyun

178 19 8
                                    

Zase na mňa nemal ani jeden z nich čas. Neviem čo tu toľko robia, veď sme sem išli kvôli dovolenke, nie kvôli práci. Zabuchol som za sebou dvere a zamieril som ku skrini. Otvoril som ju a začal som sa prehrabávať medzi vecami.

Ak ma už nedokážu uspokojiť oni, musím sa uspokojiť sám.

Vytiahol som vibrátor čiernej farby a skriňu som zavrel. Hodil som ho na posteľ a vyzliekol som sa. Po štyroch som sa doplazil do stredu postele a vibrátor som si vzal do ruky. Sadol som si na päty a mlstne som si olízol pery. Už teraz sa chvejem vzrušením a to som ešte nezačal. Špičku vibrátora som si priložil k perám a následne som ju vsal. Musím ho poriadne nasliniť, aby ma to bolelo čo najmenej. Nepredlžoval som to a poriadne som ho naslinil. Dal som sa na štyri a hruďou som si ľahol na posteľ, zatiaľ čo zadok som mal stále vo vzduchu. Vibrátor som si priložil ku svojej dierke a hneď som ho do seba zasunul. Otriasol som sa vzrušením a moje pery opustil vzdych. Síce ma to ešte trochu bolelo, ale nie tak moc, ako keď do mňa vnikne aj Jooheon aj Kihyun. Rozhodne mi obaja chýbajú. S touto hračkou si moc nevystačím. Zapol som si vibrácie na najsilnejšie a prehol som sa v chrbte. Moje pery opúšťali hlasné vzdychy a voľnou rukou som zatiaľ zablúdil medzi svoje nohy. Do ruky som vzal svoj penis a začal som si ho honiť. Popritom som do seba vibrátor zasúval a znova ho vysúval. Už som cítil svoj vrchol, keď sa zrazu otvorili dvere. Už som ale nedokázal prestať. Vibrátorom som narazil na svoje sladké miesto, zatiaľ čo prstom som si dráždil uzdičku. Hlasno som zavzdychal a vyvrcholil som na prikrývku.

,,Čo to má znamenať?" ozval sa Kihyunov naštvaný hlas a ja som naňho zmätene pozrel.

,,Má tu toho dokonca viac," ozval sa Jooheon, ktorý sa už prehrabával v mojej skrini.

,,Takto nás nahradiť. Že sa nehanbíš, Changkyun," pokrútil hlavou Kihyun a zavrel za sebou dvere.

,,Č-čo tu robíte tak skoro? M-mali ste prísť až večer," vytiahol som zo seba vibrátor a vypol som ho. Prevalil som sa na chrbát a roztiahol som nohy.

,,Chceli sme ti urobiť radosť a pozvať ťa na obed, keďže sa ti moc nevenujeme, ale ako vidím, našiel si si za nás náhradu, ktorá ťa na večeru určite vezme," zabručal urazene Kihyun, ale aj tak mi neunikol jeho nadržaný pohľad.

,,Hmm..Čo keby sme ho za to potrestali? Využili by sme k tomu tieto jeho hračky," ozval sa Jooheon a zamával putami vo vzduchu.

,,Dobrý nápad, Jooheon. Pozri sa, či tam má aj erekčný krúžok."

,,Načo by si ho kupoval? Veď je to neznesiteľná bolesť," zamumlal zarazene, ale aj tak sa po ňom pozrel. Popravde, bolesť ma pri sexe vzrušuje snáď ešte viac. ,,On ho tu fakt má! A má tu aj bičík. Toto musíme využiť, Kihyunie. Poď sem, zlato, je tu niečo aj pre teba," uškrnul sa Jooheon a Kihyun k nemu hneď zamieril. Jooheon ho chytil za pás, natisol ho na svoju hruď a pobozkal ho. Žiarlil som. Oni dvaja sú spolu často, pretože majú rovnakú prácu. Ale ja som celé dni doma a nemám s nimi skoro žiaden kontakt. Jooheon mu niečo pošepkal do ucha a Kihyun s úsmevom prikývol. Niečo si ešte pozerali v mojej skrini. Chcel som, aby už vypadli, inak budem nútený odísť ja. Dnes som si chcel poriadne užiť a to sám so svojimi hračkami. Nepotreboval som k tomu žiadnych idiotov.

,,Kyunnie, priprav sa na nezabudnuteľný trest," zákerne sa na mňa usmial Kihyun a zamieril ku mne. Nechápavo som sa zamračil. V rukách niesol pár vecí, na ktoré som poriadne nevidel. Ale spoznal som medzi nimi bičík a čiernu šatku. Snažil som sa ich poriadne rozpoznať, takže som si nevšimol Jooheona, ktorý sa ku mne priplížil. Chytil ma za ruky a pripútal mi ich o čelo postele.

,,Už teraz to nie je vtipné. Jooheon, odpútaj ma," začal som trhať rukami, akoby mi to malo nejako pomôcť.

,,To ani nemá byť vtipné," zasmial sa a obkročmo si sadol na moje brucho. Chytil moju tvár do dlaní a sklonil sa ku mne. Zatajil som dych a sledoval som jeho tmavé čokoládové oči. ,,Chceš aby som ťa pobozkal?" spýtal sa pošepky blízko mojich pier, takže som cítil jeho horúci dych. Privrel som oči a natiahol som k nemu hlavu, ale on mi držal tvár, takže som sa nepohol ani o milimeter. ,,Chcem slovnú odpoveď," olízol si pery a ja som ruky zovrel v päsť.

Fall In LoveWhere stories live. Discover now