Voorstelronde✔

727 46 4
                                    

Okeeee ik ga de belangrijkste personages even voorstellen. Belangrijk: dit is 4 jaar na de verhuizing van Anouar! Er staat ook hoe het gaat in hun leven etc.

Hayat: 19 jaar , net haar opleiding als geheim agente afgerond. Vroeger dan normaal, maar ze is een natuurtalent. Ze is meteen na de verhuizing van Anouar begonnen met de opleiding. Hayat heeft lichtbruin, krullend haar en groene ogen. Ze is redelijk getint.

Anouar: 19 jaar, na de verhuizing raakte hij depressief, want hij voelde zich niet thuis in Rotterdam. Helaas is hij in de drugswereld geraakt en is hij leider van een bende. Anouar heeft zwart haar en grijze ogen

Nassim: 19 jaar, tweelingbroer van Hayat. Moet nog een jaar studeren en dan is hij ook geheim agent. Lichtbruine krullen en ook groene ogen

Yassine: 22 jaar, oudere broer van Hayat. Is bijna afgestudeerd en gaat een bedrijf opstarten. Hij wilde geen geheim agent worden. Heeft in tegenstelling tot zijn broertje en zusje kastanjebruin haar, maar ook wel groene ogen. Ook getint en redelijk gespierd.

Soumia: 19 jaar, beste vriendin van Hayat. Zijn samen afgestudeerd als geheim agentes. Heeft bruine bob en lichtbruine ogen.

Imad: 20 jaar, klasgenoot van Hayat ook geheim agent. Heeft bruin,warrig haar. Gespierd en hij heeft bruine ogen.

Naoual: 16 jaar, zusje van Meryam . Is al een jaar bezig met haar opleiding tot geheim agente. Heeft bruin haar tot op schouderlengte en ook groene ogen.

Meryam: 19 jaar, nicht van Hayat. Kon het niet zo goed vinden met Anouar en vindt het ook niet erg dat hij weg is. Meryam heeft stijl, bruin haar en groene ogen.

Omar: 22 jaar, lid van Anouars drugsbende. Ondanks dat hij drugsdealer is, is hij een aardige jongen. Anouar vertrouwt hem het meest. Omar heeft een kort kapsel en bruine ogen. 

Anas: 20 jaar, hoort ook bij de bende van Anouar. In tegenstelling tot Omar een klootzak behalve tegen zijn vrienden en familie. Anas heeft pikzwart haar en koude, blauwe ogen. 

Mohammed: 18 jaar, nog een lid van Anouars bende. Hij is de jongste maar wel de verstandigste van allemaal. Mohammed heeft opscheertje en bruine ogen

Zo dat waren de belangrijkste personages. In het verhaal komen er nog bij maar die zal ik dan nog voorstellen.

Xoxoxo DawSatie

Vriend & Vijand Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα