24.rész

934 70 18
                                    

Egy ideig még támaszkodtam a medence szélén, majd megvártam amíg Zso elkezd másra figyelni és a lábánál fogva berántottam a medencébe, majd gyorsan kimásztam, mielőtt még vízbe fojtana.Rám nézett és elkezdett felém jönni, én meg futásnak eredtem, de ő jött utánam és végigkergetett az egész strandon, mígnem úgy állítottak le minket a többiek, hogy belelökték mindkettőnket a vízbe.Mondanom se kellett, hogy kik tették ezt.Az Uchihák elégedetten néztek össze és mi is pontosan ezt tettük, majd őket kezdtük el üldözni.Mondanom se kellett, hogy én szegény Obitot letiportam a földre és agyonráncigáltam, míg Zso és Itachi...smároltak?Ez hol büntetés?!Divóra és Deidara kérdően néztek ránk, de csak legyintettem egyet, majd Obitora néztem aki teljesen elterült a földön a lehetséges agyrázkódása miatt.

- Zso az meg miféle büntetés?! - Kiáltottam neki, mire elváltak, majd vigyorogva néztek ránk és egy váll rándítással elrendezte a dolgokat. - Oh, most már biztos tudni fogom!

- Ugyan, ne akard feldühíteni.Most így rendezi el a dolgokat, legalább nem a másik módszert használja.-szólalt meg  Divóra is, miközben Deidara szorosan magához ölelte és egy puszit nyomott az arcára.

- Igen, valahogy rájöttem, hogy erőszakos... - Néztem továbbra is a párocskát. - Nem tudtok kevésbé cukik lenni együtt? - Mosolyogtam rájuk. - Amúgy hogy kerültök ide?

- Hehe, nem igazán!Amúgy Zso szólt nekünk, hogy eljöhetnénk velük a strandra, szóval most itt vagyunk.De látom ti is eltaláltatok ide. - Beszélt hozzánk, de a tekintete megakadt valamin és folyamatosan azt figyelte. - Deidara!!Vegyünk egy kis epret!

Úgy egy fél óra után, már az egész csapat egy helyre gyűlt és nagyban énekeltünk s közben voltak köztünk olyanok is akik felálltak táncolni.Ez volt Deidara és Divóra, míg Zso nagyban osztogattak a söröket, hogy senki se szomjazzon meg.A gondok ott kezdődtek amikor Hidan elkezdett fortyogni magában, majd szebbnél szebb szavakkal illette Zsot.Na mivel mi ezt megelégeltük, fogtuk magunkat és mindannyian belevertük a fejét az asztalba, leszámítva a táncoló párost, mert ők el voltak foglalva egymással.A kis halhatatlan befejezte a piszkálódást és inkább az italokba fojtotta a dühét.Én éppen Obito fülébe súgtam valamit, amikor megláttam, hogy Konan épp visszautasítja az italt és ahogy elnéztem az előtte lévő söröket, ez nem az első alkalom volt.Vártam egy kicsit, de a következőt se fogadta el és az azutánit se, majd már kezdett nagyon gyanússá válni a dolog.Közelebb mentem hozzá és Peinhez, majd megpróbáltam úgy rákérdezni, hogy a többiek ne hallják meg.

- Konan, miért nem iszol? - Fordultam felé, mire felemelt egy ásványvizes üveget. - Mármint alkoholt?Eddig mindig ittál...

- Hát... - Kezdett bele, de befejezte, majd összenézett Peinnel, aki csak megrázta a fejét, mire Konan is felém fordult. - Csak nem kívánom.

- Borzasztó rosszul hazudsz... - Néztem őket továbbra is, majd megértettem, hogy miért néztek össze. - Te jó ég...Te...terhes vagy? - Kérdeztem suttogva az utolsó felét, mire teljesen elvörösödött és Peinre nézett aki megadóan sóhajtott.

- Igen, de ne mondd el senkinek! - Szólított fel én pedig engedelmesen bólintottam neki és vigyorogva gratuláltam.

Még egy ideig beszélgettem velük, majd megláttam valami nagyon, de nagyon érdekes dolgot a háttérben és odarohantam Zsohoz.Érdeklődve nézett rám és székestül megfordítottam.

- Héj, mit csinálsz?! - Kiabált rám, de most nem foglalkoztam vele.

- Nézd!Yaoi!! - Szemei azonnal felcsillantak és kiszúrta a párosunkat, akik egyébként mindketten helyesek voltak és immáron mindketten csillogó szemekkel néztünk, míg a többiek fintorogva néztek az irányukba, majd ránk.Sajnos a párosunk éppen távozóban volt a strandról, mi pedig csalódottan fordultunk vissza a többiekhez.Leültem Obito mellé, ezzel pedig szemben ültem Kakuzuval és Hidannel, akik éppen valamiról beszélgettek és közben végig vigyorogtak.Suttogva szólítgatni kezdtem Zsot, de Itachi lefoglalta szóval most egyedül vártam valamiféle csodára.Hát mindjárt elkezdem shippelni Kakuzut és Hidant.De azt hiszem nem kéne, sokáig bámulnom őket, mert igen is észreveszik és az egy igen kínos pillanat.

- Na mi van cica még is megfogdosnál? - Kérdezte a "kicsit sem" ittas Hidan, mire egyből elkapott a hányinger és gyorsan elfordítottam tőlük a fejemet. - Na nem kell szégyenlősnek lenni!

- Hidan, ha nem fejezed be, akkor szétszaggatlak és különböző helyeken fogom elásni a darabjaidat! - Fordult hozzá Obito és a szemei vörösen izzottak mire rácsaptam egyet a mellkasára.

- Hülye!Nyilvánosan ne használd a sharingant, mert valaki még észreveszi! - Szidtam le, majd egy csoport gyerek lépett oda hozzánk.

- Sziasztok! - Köszöntek egy kicsit félénken, mire a többiek is rájuk néztek, majd az eddigi bátorságuk is elszállt.

- Sziasztok!Esetleg segíthetek valamiben? - Mosolyogtam rájuk hátha még is felbátorodnak.Nem szólaltak meg, ezért Obitora pillantottam, hátha tud segíteni, de ő se tudott mit csinálni.

- Nyugodtan mondhatjátok, senki nem fog bántani titeket. - Tette hozzá Obito mosolyogva, mire mindegyik gyerek ránézett, majd összesúgtak mi pedig döbbenten néztünk rájuk. - Nos?

- E...Esetleg készíthetünk veletek egy képet? - Kérdezte meg az egyik kis fürtöske, mire még nagyobb meglepetés lett az arcunkon.

- Felőlem oké, de miért is?

- Láttuk a videót és nagyon elképesztő volt amit csináltál! - Lelkesedett az egyik én pedig egyre jobban hátrahőköltem.

- M...Milyen videó?

- Amikor kiugrottál az ablakon!És utána meg nyugodtan sétáltál tovább a barátodig és hirtelen eltűntetek.De fent van youtube-on, ha meg akarod nézni! - Bólintottam egyet, mire lejátszották nekem a videót én meg a homlokomra csaptam és legszívesebben elástam volna magam.Na de amikor megláttam a megtekintések számát, még jobban menekülni akartam.870385...

- Ki is fog lebukni? - Kérdezte Obito, mire dühösen néztem rá.Az egész csapat arra várt, hogy vajon mit fogok tenni, de egyenlőre csak belementem a kép elkészítésébe, majd későbbre hagytam a gondolkodást.Obitonak annyi mázlija van, hogy nem kivehető az arca a videóban.Míg én egyenesen a kamera felé is voltam fordulva, amit még mindig nem tudom, hogy hogy nem vehettem észre.

- Köszönjük! - Mondták egyszerre. - Feltehetem a képet valahova?

- Persze. - Mosolyogtam rájuk, de képzeletben már hatszor felakasztottam magam.Mekkora egy szerencsétlen vagyok! - Sziasztok!

- Sziasztok! - Mondták és vigyorogva mentek tovább, csupán egy nagyjából három éves kisbaba tipegett felénk, majd Obito lábaiba kapaszkodott.

Az én drága Uchihám a kezeibe vette és meglepő módon elkezdett babázni.Néha beszélt hozzá gügyögős hangon, a 'Hol a baba?Itt a babát!' játszott vele, megcsikizte meg mindent csinált ami egy baba szórakoztatására jó volt, de egy idő után inkább elmentünk a hangos bemondóhoz és szóltunk, hogy ez a kisgyerek hozzánk szegődött és keressük a szüleit.Hamar megérkezett a fiatal házaspár és az anyuka könnyes szemekkel vette át az apróságot, míg a férfi kezet fogott Obitoval és hálásan megköszönte neki.Még egy ideig beszélgettünk, mert a gyerek sehogy sem akart elszakadni Obitotól szóval nem tehettek mást, mint itt maradtak nálunk.

- És maguknak vagy gyereke? - Kérdezte a nő kedvesen, mire teljesen lefagytam és megszólalni nem tudtam, ezért Obito válaszolt helyettem.

- Még nincs, de majd szeretnénk. - Te jó ég, én itt égtem ki!Nekem végem van gyerekek...Ebbe még bele se gondoltam és egy ideig bele se akartam.Erre meg simán benyögi ezt a választ. - Ugye, drágám?

- Igen. - Válaszoltam még mindig vörösen, mire egy jót mosolyogtak rajtunk, majd elköszöntek és hazaindultak.Obito is elindult a többiek felé, de én még mindig ott álltam egy helyben és vártam a csodára.Amit persze nem kaptam meg, ezért még tovább vártam, de még mindig nem történt semmi.Lassan megállt, majd felém fordult. - Az előbbit...Azt komolyan gondoltad?

- Mert te nem? - Kérdezte és visszajött hozzám, majd megcsókolt.Belemosolyogtam és egy kicsit eltávolodtam tőle.

- Részemről rendben!De előtte el kell venned! - Vigyorogtam rá.

- Ha ezt szeretnéd. - Ismét meg akart csókolni, de ekkor mindkét oldalról felbukkant egy egy arc, méghozzá jó közelről.

- Mit szeretnél? - Kérdezte jobbról Divóra, balról pedig Zso, mire egy kisebb szívrohamot kaptam és ijedtemben Obito karjaiba ugrottam.

- A picsába ne ijesztgessetek!

SHIRO | Obito x OC ✓Where stories live. Discover now