23.rész

986 66 22
                                    

Az évzárónak szerencsére hamar vége lett és bár semmi kedvem nem volt visszamenni az osztályba, megint csak röhögni tudtam volna az embereken.Amikor mindenki megvetően néz rád, de te sírva rohansz el és újra megmutatkozol, akkor már mindenki mosolyog rád meg próbálnak jó pofizni és én ezt utálom!Egyszerűen rühellem az embereket!Kivéve az Akatsuki tagokat, meg a családomat, de ez természetes, hogy őket szeretem.Aztán amikor vége lett és mentem volna haza, Miori meg akart állítani egy pillanatra, hogy beszéljünk, de amikor ránéztem és vártam, egy szót se mondott.Rosszallóan megráztam a fejemet, majd tovább folytattam az utamat miközben felhívtam Obitot.És igen, sikerült megtanítanom a telefon használatra és nem is volt nehéz!Röhögve vette fel a telefont és amint meghallottam Kisame idétlen nyerítését a háttérben, egyből tudtam, hogy jól érzik magukat.Kiderült, hogy éppen a kerti csapra kötötték a slagot és azzal locsolják a másikat.Ez Zetsunak egy igazi aranyélet lenne, de ő nincs velünk.Mondtam neki, hogy úgy fél óra múlva otthon vagyok, majd már csak a víz hangját hallottam, na meg egy szép káromkodást, s elköszönt tőlem.Fogalmam sincs, hogy mire számítsak otthon.Ha megint tönkretesznek valamit, akkor esküszöm, hogy mindannyian repülnek a házamból.Aztán amikor hazaértem egy igen különös látvány fogadott.Kakuzu éppen a kutyával labdázott, de nem is akárhogy.Az egyik kezét szétszedte és azokkal a fonalakkal jó messzire eltudott nyúlni, mintha eldobná a labdát, de amikor a szerencsétlen eb elkapta volna, akkor visszahúzta a kezét.A végén még fogyatékost csinál belőle...Obito épp a pici Kuramát simogatta, Sasori az árnyékba húzódva figyelte őket, míg Hidan és Kisame azzal szórakoztak, hogy egy fa dobozba beleülnek és lecsúsznak a tetőről.Konan meg megtalálta a fényképezőgépet és valamilyen csoda folytán tudta is használni, szóval a jobbnál jobb képeket ő készítette a srácokról, mígnem Pein egy szál rövidnadrágban jött ki a lakásból.Na igen, rögtön felé fordult és készített róla pár képet.Én meg álltam a kapu előtt mint egy oszlop és figyeltem őket, egészen addig, amíg Obito oda nem jött hozzám és a fülembe súgta a következőt.

- Nem akarom, hogy piszkálásnak vedd vagy valami, de leszakadt az egyik gomb a felsődről és hát igen szép kilátást biztosít. - Hátrébb húzódott, majd kacsintott egyet.Gyorsan a felsőmhöz kaptam és megindultam fel a szobámba, ahol átvettem a fürdőruhámat, majd a többieket is erre utasítottam.Még szerencse, hogy amikor Itachinak vettem fürdőgatyát, akkor többet is vettünk, így jutott a fiúknak is.Konan természetesen egy lila bikiniben jött, aminek magasított volt a dereka, pont úgy mint az enyémnek, csak én fehérben voltam.Igazából ugyan olyan volt rajtunk csak más színben.

Gyorsan összepakoltuk a szükséges dolgokat, majd egy táskába gyömöszöltük őket, míg mindenki hozott magával egy-egy plédet, s megindultunk a strandra.Útközben volt szerencsém ellenőrizni, hogy kit hagytunk otthon és meg kellett állapítanom, hogy bizony Itachi nincs itt.Gyorsan szóltam a többieknek, mire ők lenyugtattak, hogy a barátnőjével ment el valahova.Megnyugodva helyezkedtem vissza az ülésemre és hosszasan csak bámultam kifelé az ablakon, amikor megéreztem, hogy valaki gyengéden megfogja a kezemet.A mellettem ülő Obitora néztem, aki csak mosolygott, majd magához húzott egy csókra, amit Kisame rögtön meg is jegyzett és fújjogó hangokat hallatott mögülünk.

- Jól van Kisame, tudjuk hogy teljesen ki vagy készülve amiért nincs itt Nanami... - Válaszoltam még egész finoman s a tekintetem néhány emberrel találkozott, akik csak vigyorogtak a kijelentésemen. - Obito, megint szétjött a felsőm gombja vagy csak tényleg ennyire tetszett az embereknek az amit mondtam?

- Ezt vegyem valami VIP meghívásnak? - Kezdett el poénkodni.

- Héj a perverz humor az enyém szóval elég mára ennyi!Szóval? - Néztem rá kicsit mérgesen, mire sóhajtott egyet.

- Nem, minden rendbe van a ruháddal. - Hátradőlt és kihúzta magát. - Na ez így már jobb.

- Mert? - Sunyin mosolygott, mire inkább beleütöttem egyet a hasába és durcásan elfordultam tőle. - Ne csináld ezt...Kellemetlen.

- Inkább én mint mások, nem? - Bújt oda hozzám, de még inkább csak az ablakra tapadtam, hogy elhúzódjak tőle. - Naaa!Ne haragudj! - Súgta a fülembe, de még mindig nem néztem rá. - Kérlek, eskü befejezem!Meg is kövezhetsz, csak nézz ide kérlek!Yiren...Tudod, hogy szeretlek!

- Egy mocsok vagy... - Motyogtam, mire még jobban hozzám bújt és belepuszilt a nyakamba. - Héj, ez csikis! - Fordultam felé, majd lágyan megcsókoltam.

- Nekem így is jó.Akkor már nem haragszol?

- Dehogy haragszom!De tényleg kellemetlen! - Megnyomtam a leszállás jelzőt, majd az ajtóhoz tömörültünk.Amikor kinyílt az ajtó, majdnem mind kiestünk a buszból, ugyan is egy termetesebb nő hirtelen felállt és meglendítette a társaságot.Bosszankodva néztünk rá és a fiúk már úgy fogták vissza Hidant, hogy ne essen neki, de egyszer majdnem kiszabadult szóval mindenki vetődött utána.Nagy nehezen lenyugtattuk, majd elindultunk a strandra.Megvettük a belépőket és kerestünk magunknak helyet, amik persze nagyon távol voltak egymástól, de sebaj.Obito nem tétlenkedett és azonnal elkezdte levenni a felsőjét, hogy utána már csak a fürdőgatyája legyen rajta, mire a közelünkben lévő lányok mind őt kezdték el bámulni és alaposan átvizslatták őt a szemeikkel, majd hirtelen mindegyik próbált felvenni valami modell pózt és elkezdtek mosolyogni, miközben pilláikat rebegtették.

Bevallom kicsit kétségbeesetten néztem körbe, hiszen voltak nálam sokkal szebb lányok is és így nem volt kellemes a szitu.Zavartan néztem Obitora és én is szépen végigmértem a szememmel, amit én megtehetek természetesen, majd elvigyorodott ami minden gondolatomból kizökkentett.

- Perverz! - Mondta és mintha szégyenlős lenne keresztbe tette a kezeit és kicsit elfordult, mire a lányok idegesítő vihogása felcsendült. - Ezeknek meg mi bajuk van? - Váltott komolyra, mire kicsit megdöbbent tekintetek rohamozták meg. - Yiren...miért bámulnak ennyien?

- Mert csak fürdőgatya van rajtad... - Fordítottam el idegesen a fejemet és nekiláttam a morgós hangulatomnak.Leültem és csak bámultam magam előtt a földet. - Ha akarsz, akkor menj a többiekkel, én itt maradok.

- Ugyan hercegnő, mi a baj? - Ült le hozzám és megfogta a kezemet, majd apró körökben kezdte el simogatni és pár lánytól egy ideges fújtatást lehetett hallani. - Ők zavarnak?...Várjunk csak...Te féltékeny vagy?

- Nem! - Vágtam rá egyből, de ő csak lapos pillantásokat vetett felém ami csak annyit jelentett, hogy "Komolyan?". - Na jó igen, de csak mert vannak itt nálam szebb lányok is és...És egyszerűen...Ahjj, már az irritál ahogy végigmérnek téged és közben rebegtetik a szempillájukat!

- Néha olyan kis buta vagy... - Hajolt közelebb és megcsókolt, ami végül egész sokáig tartott, majd egyik keze a pólóm szegletéhez tévedt én pedig ijedtemben kicsit elhúzódtam tőle, ő pedig lerántotta rólam az anyagot, hogy végre én is a fürdőruhámban legyek.Várt egy kicsit, de nem öltöztem tovább. - Leveszed a nadrágodat te vagy azt is én kapjam le rólad?

- Nem, nem, nem, öltözök! - Pánikoltam, majd gyorsan levetten magamról.Obito is felállt közben a földről, majd végigmért és felkapott a kezébe a combomnál fogva s elkezdett sétálni. - Te jó ég, hova viszel?!Obito légyszi tegyél le!Kérlek! - Mondtam neki, amikor a medence szélénél voltunk és le is akart tenni egy puszi után, de egy lány véletlen nekijött hátulról, mert épp valakivel szórakozott, mi pedig egyenesen a hideg és mély vízben landoltunk.Amint kapcsoltunk, visszaúsztunk a felszínre és eltörölve a vizet az arcunkból szebbnél szebb szavakat használtunk, majd a párosra néztünk.

- Itachi?! -A mellette lévő lányra néztem. - Zso?!

- És Divóra! - Jelent meg Deidarával az oldalán, én meg úgy nézhettem ki a vízben mint egy pacahal, annyira le voltam fagyva.





SHIRO | Obito x OC ✓Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon