GİRİŞ

34.7K 1.7K 54
                                    

Tarık,
Bu mektup eline geçtiyse ben çoktan aranızdan ayrılmış olacağım. Ama arkamda bir belirsizlikle, vicdanımın yarası ile gidiyorum. Sen benim için hiç bir zaman geçici bir yaz aşkı olmadın. Ama yapamazdım Tarık. Minicik bebeğini, seni deliler gibi seven eşini yarım bırakmana katlanamazdım. Uzun zamandır beynimdeki hastalıkla savaş veriyordum ve kaybettim. Ama gururum, oğlum benim için dünyanın en ağrısız, en huzurlu ölümü hazırladı. Oğlumuz Tarık...
Senin ve benim parçam...
Benden nefret etmene, beni bırakıp gitmene neden olan şeyi yapmadım. Oğlumuza kıymadım. Karahan Saygın senin oğlun. İzmir'de yaşıyor. Beyin cerrahı. Ona sahip çık Tarık. Onun benden başka kimsesi yoktu. Seni bilmiyor. Son zamanlarımdayım. Anlatmak istiyorum ama yapamıyorum. Dilime sözcükler yerleşmiyor.
Senden başkasına elim değmedi. Yemin ediyorum. Bütün hayatımı oğluma ve sana olan uzaktan sevdama harcadım. Sadece şunu bil Tarık ben seni çok ama çok sevdim. Senin ufacık oğlun için senden vazgeçecek kadar çok sevdim. Kendi çocuğumu babasız büyütecek kadar çok sevdim.
Zarfta oğlumuzun saç telleri var. İstediğin testi yaptırabilirsin ve lütfen onu yalnız bırakma. En azından arkasında bir babasının olduğunu ve eğer onu kabullenirlerse kardeşlerinin olduğunu bilsin.

NEVRA

İlk bölüm cumartesi paylaşılacak...

KARA SEVDA - TUTKU SERİSİ I-FİNALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin