Sødt.

496 15 4
                                    

Lauras synsvinkel.

Mig og Justin lå i sengen og lå fjernsyn, jeg lå imellem hans ben og med mit hoved på hans brystkasse, vores fingre var flettede sammen og lå på min mave. Jeg var virkelig træt men heldigvis havde vi været ude og børste tænder og alt det der..

"Jeg er træt" sagde jeg og lagde mig på siden imellem hans ben, han fniste lidt og nussede min kind, "det er jeg også" svarede han mig, "skal vi ligge os til at sove?" spurgte han, jeg nikkede og derefter blev der mørkt i hele værelset, jeg var ikke så glad for mørke og især ikke når mine forældre ikke var hjemme men som sagt så var jeg jo sammen med Justin.

Jeg tog hurtigt fat i Justins trøje og holde stramt i det, "shhhh, jeg er lige her" sagde han, han vidste godt at jeg ikke var glad for mørke. Jeg lagde mig ind til ham med mit hoved på hans brystkasse, jeg følte mig så tryk når jeg lå helt tæt sammen med Justin så da jeg lå der, faldt jeg stille og rolig til ro. 

Justin vendte os om på en eller anden mærkelig måde, så han ligepludselig lå halvt ovenpå mig, "jeg elsker dig" sagde han, jeg kunne fornemme at han havde et smil planet på hans læber og det fik mig automatisk til at smile, "og jeg elsker det" svarede jeg ham. Jeg kunne se at hans hoved kom tættere på mit, for månen lyste rimelig meget op så det gav lidt lys. Vores læber ramte hinandens og det gav et lille stød i mig, vores tunger kom i spil og vi snavede for groft. Han begyndte at trække ned i mine trusser, derefter smed han dem på gulvet og den samme tur fik min nattrøje. Der var ikke så meget at tage af af Justin, jeg hev ned i hans boxershorts og kunne allerede se at han havde fået boner på. Vi begyndte at snave heftigt igen og lidt efter kunne jeg mærke at han trængte ind i mig. Jeg stønnede hans navn op til flere gange.. "Justin!" stønnede jeg, og hver jeg sagde det satte han farten op. Vi kom på samme tid, Justin lagde sin forpustet ved siden af min og kiggede mig i øjnene. Han lagde sig halvt over mig og gav mig et stille og intenst kys, ikke noget vildt bare et kys. "Du er fantastisk" sagde han og kyssede mig igen, "jeg elsker dig så meget" sagde jeg. Der gik ikke lang tid før at vi lå i ske, og faldt i søvn. 

Næste morgen klokken 13.30.

Vi gik langs stranden, der var ingen så vi kunne sagtens grine højt og fjolle uden der var folk som kiggede undrende på os. Vi havde vores fingre flettede sammen også gik vi ellers bare langs vandkanten. Jeg havde taget min runaway shorts på og min nye hvide top, Justin havde shorts på og en også en hvid top. 

Justin stoppede med at gå og jeg blev automatisk trukket tilbage. Vi stod rimelig tæt, jeg tror ikke engang at et stykke papir kunne komme igennem os, hehe! Vi begyndte stille og roligt at kysse, han tog mig på hofterne og killede mig, jeg trak mig ud af kysset og begyndte at skralgrine. Han tog mig under knæende og under min ryg og bare mig ud i vandet, "det gør du bare ikke" sagde jeg højt til ham, "jo" grinede han. Han satte mig ned i vandet og jeg begyndte at skrige, Justin stoppede mig dog hurtigt ved at ligge sin hånd ovenpå min mund og gik så tættere på mig, "sshhh, de opdager dig" sagde han med et lumsk smil på læben, jeg mumlede bare noget højt, hvilket fik Justin til at fjerne sin hånd fra min mund og kysse mig. Han trak sig væk og kiggede mig i øjnene, "hjalp det?" spurgte han og jeg nikkede bare lidt. Jeg løb op af vandet og tog hurtigt mit tøj af, det var dog heldigt at jeg havde badetøj indenunder mit normale tøj. Jeg løb derefter ud i vanden og gjorde min krop våd, Justin kom ud til mig lidt efter også var der vandkamp.. 

2 timer senere.

Justin sad ved min macbook og jeg lå i min seng og så en serie. Jeg ville egentlig gerne se Justin lave armbøjninger, skulle jeg spørger om han gad? Jeg tog chancen og spurgte ham, "Øhmm, Justin?" "hmmm" svarede han mig, "kan du ikke tage trøjen af?" spurgte jeg ham, "hvorfor.. så du kan se min mave?" "øhmmm, jeg ville bare gerne se dig lave armbøjninger" svarede jeg ham, "så skal du også?" sagde han, jeg rystede voldsomt på hovedet og begyndte at grine. Justin rejste sig op og bar mig ned på gulvet, han lagde jeg forsigtigt ned og satte sig derefter lige over mine hofter. Han tog sin trøje så man kunne se de dejligste mest sexede muskler i hele verden. Jeg begyndte at køre min fingre rundt på hans mave, jeg kunne mærke at Justin fik kuldegysninger men han grinte bare. Han lagde sig ned ovenpå mig og begyndte at lave armbøjninger. Hver gang han kom ned kyssede han mig på munden, det var faktisk lidt romantisk. Jeg elskede det. 

"1" sagde han og kyssede mig, jeg grinte bare. "2" sagde han og gav mig et til kys, "3" og sådan blev det ved indtil han nåede 50. Jeg var faktisk ret stolt over at han kunne lave 50 armbøjninger, det er der altså ikke så mange drenge der kunne. 

Vi lå i sengen og så fjernsyn, der var pause fra Paradise Hotel. "Du er god til det med armbøjninger" sagde jeg imens jeg vendte mig om, "hmm, jeg gør det gerne hver dag, hvis vi gør sådan som vi gjorde lige før" svarede han mig med et lumsk smil, jeg nikkede bare og kyssede ham. Han var virkelig den sødeste og mest dejligste dreng jeg kendte og jeg elsker ham.

♥♥♥♥

______________________

Endnu et kapitel men også det sidste for idag. Jeg for ikke tid til at skrive imorgen, måske om aftenen men jeg kan ikke love noget. Tak fordi i læser med og husk at skriv en masse kommentarer.<3

-Eline<3 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 16, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now