Kapitel 6.

411 8 0
                                    

Date

Dagen efter hos Justin.

Jeg vågnede op i en stor seng, jeg kiggede til min højre side, og så Justin lå og sov. Han så så fredfyldt ud, og samtidlig så han utrolig nuttet ud. Jeg lagde mig mod Justin, så jeg kunne betragte ham. Hans lyserøde læber så utrolig bløde ud, jeg tænkte tilbage på igår og kunne med det samme mærke en stikkende følelse på mine læber, jeg husker så tydelig vores kys, det var ligesom om at han prøvede at sige noget. Jeg begyndte forsigtigt at nusse hans hår, det var dejlig blødt. Jeg kom i tanke om noget; hvordan kunne jeg ligepludselig ende i Justins seng? Jeg faldt nok i søvn på sofaen så han bar mig nok i seng. Justin var rigtig sød imod mig og det kunne jeg lide. 

Lidt efter jeg havde nusset ham lidt, begyndte han at rømme sig. Han åbnede stille sine øjne, og kiggede mig i øjnene, han begyndte at smile og jeg sendte ham et tilbage. "Godmorgen" sagde jeg, "godmorgen, sovet godt?" "hmm, hvad med dig" spurgte jeg, "jeg har sovet fantastisk" svarede han mig og blinkede med det ene øje, jeg fniste bare. "Kommer du ikke og ligger med mig?" spurgte han, jeg nikkede og lagde mig helt ind til ham så jeg havde mit hoved på hans bryst, det føles dejligt. "Laura?" spurgte Justin, "hmmm" "jeg tænkte på om du ville med ned og spise idag?" sagde han, "bare os to?" spurgte jeg, "ja" "altså som en date?" spurgte jeg og fniste, "ja det kan vi da godt kalde det" svarede han med og blinkede med det ene øje, "skal vi så sige at jeg kommer og henter dig klokken 18.00?" spurgte han, "ja" svarede jeg ham.

Klokken 16.30 hjemme ved mig selv.

Jeg stod i en sort kjole som sad stramt på min krop, den gik til over mine knæ. Jeg havde været i bad, jeg tog mit undertøj og kjole på, også satte jeg mit hår op i en knold, jeg lagde en naturlig makeup. 

Klokken 18.00.

Justin havde lige hentet mig, så vi sad nu i bilen og kørte over til spisestedet. 

♥♥♥♥

________________________

Ved godt det er kort, men jeg havde noget jeg skulle ordne, det kommer et kapitel senere her i aften.<3

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now