En måned senere.

430 8 0
                                    

Lauras synsvinkel.

Jeg sad ved poolen hos min mormor og morfar med min macbook på skødet, jeg havde lavet mig et glas isvand. Jeg havde lige være i poolen fordi det var så varmt, jeg tørrede mig og satte mig med min macbook, jeg ville lige tjekke facebook og se om jeg havde fået nogen beskeder med noget og det havde jeg, jeg havde fået en besked fra en som hedder Marc han går et klassetrin over mig, der stod i beskeden: hey søde, der er fest hos mig imorgen aften klokken 20.00, håber du kan komme. Husk noget sprut. -Marc. Jeg trængte faktisk til fest, det var mega langt tid siden jeg sidst havde været til en, så jeg skrev tilbage at jeg kom. Måske havde Justin også fået invitationen? Vi skulle ihvertfald være sammen her til aften så kunne jeg spørger ham. Jeg tog en tår af min vand og rullede facebooksiden ned, der kom en billede af Selena Gomez frem, hun var så utrolig smuk jeg ville helt vildt gerne ligne hende, men vi er jo alle sammen ens så det kan man ikke lave om på. Men ligemeget om hun ikke havde noget makeup på eller prøvede at se grim ud, virkede det ikke, det er pæn uanset hvad.. 

Jeg havde siddet med min macbook i et stykke tid nu, jeg kunne efterhånden mærke at det blev varmere og varmere så jeg valgte at hoppe i poolen. Jeg svømmede lidt rundt da jeg kunne høre pift, jeg kiggede op på teressen og så at Justin stod der med badebukser på og bar overkrop. Jeg smilte til ham og han blinkede bare med øjet og gik ned til mig, han satte sig på den stol som jeg havde siddet på.  "Kommer du ikke op og siger hej?" spurgte han mig om jeg smilte, "nææ" svarede jeg drillende, han lavede sad face, "så kommer jeg ikke ned til dig" ... "okayy såå" sagde jeg opgivende. Jeg gik op af trappen og hen til Justin, han rejste sig op og kiggede på mig, "vil du med i vandet for jeg fryser altså" sagde jeg ligeglad, "hvis jeg må få et kys" udfordrede han mig. Jeg gik hen til ham, lagde mine hænder på hans kinder og lagde mine læber blødt på hans, jeg kunne mærke han gled sine hænder langsomt ned af min ryg og stoppede ved min numse, jeg grinte i kysset og bed i hans læbe, han gav mine baller et lille glem og trak sig fra mig. "Den der kommer sidst i er en gammel ost" råbte jeg, "haha" sagde Justin og lavede bombe, jeg hoppede lige bagefter. Jeg kom op til overfladen og så at Justin stod lige foran mig, han gik baglæns og jeg gik automatisk med, jeg stødte ind i væggen og stønnede blidt, han havde et kækt smil planet på sine læber, "når, hvem er en gammel ost?" sagde han og lagde sine hænder på mine hofter under vandet, "dig" svarede jeg ham og kyssede ham hurtigt, han grine lidt, trak mig tættere på mig og lagde derefter sine hænder på min numse, "jeg har savnet dig" sagde han, "hmm" svarede jeg ham bare og lagde mine hænder på hans brystkasse, "har du ikke savnet mig?" spurgte han og så ked af det ud, "jo da, men jeg har mest savnet din mave" sagde jeg og nussede ham på maven, "så du er altså vild med den?" spurgte han og kiggede mig i øjnene, jeg nikkede og kyssede hans brystkasse, han grinede lidt og tog mit hoved i hans hænder, "jeg træner den også for din skyld" sagde han med et kækt smil, jeg nikkede bare og lagde mine hænder om på hans ryg for at kramme ham, jeg kiggede op på ham og kyssede ham, vores tunger blev indblandet og sådan stod vi i et stykke tid, gad vide hvad mine bedsteforældre ikke ville sige hvis de så det her, men de var heldigvis ikke hjemme så hvorfor tænke på det? Men de kunne jo komme når som helst.

Vi var lige kommet op af poolen og var ved at gøre os klar til at tage hjem, jeg boede 15 minutter væk fra mine bedsteforældre så vi valgte at gå. Jeg pakkede min macbook sammen, tog min tanktop på og mine ankel converse, jeg gad ikke at tage shorts på da det var ekstremt varmt, det var nok omkring 30 grader. Justin valgte også bare at gå i badebukser hjem også selvfølgelig hans nike sko. Jeg lagde hans trøje ned til min Day taske hvor mine shorts og min macbook også lå, også gik vi hjem ad, inden det gik jeg lige op og låste af. 

Justin stod ude ved vejen med sin mobil i hånden og ventede på jeg kom, jeg gik stille over til ham også gik vi. "Du ser fræk ud når du kun har badetrusser på" sagde han og smilede frækt til mig, "du ser også fræk ud med sin bare mave" svarede jeg ham og krammede ham fra siden af imens jeg lagde min ene hånd på hans lækre mave. Jeg trak mig væk og gik normalt igen, jeg kunne mærke han tog mig i hånden og flettede vores fingre sammen, jeg smilte til ham også gik vi hjem til mig. 

Vi var nået halvdelen af vejen og så at der kom nogle drenge gående forbi os, de havde vist lige været på stranden for de havde kun badebukser på ligesom Justin havde. De begyndte at fløjte af mig, "hey girl" sagde den ene og trak solbrillerne ned for at blinke med øjet til mig, jeg vente bare med øjnene og lagde mærke til at Justin vente sig om og var ved at hæve sin knyttede hånd men jeg tog den hurtigt ned og flettede vores fingre sammen, han trak sin hånd til sig og lagde den ned på min numse for sikkert at vise at jeg var hans. Hans hånd havde ligget der hele vejen hjem. 

Vi nåede til vores store indgang, Justin gav min balle et lille blidt klem og trak så hånden til sig. Jeg tog fat i håndtaget og skulle til at åbne døren da den var låst, det viste sig så at mine forældre ikke var hjemme, heldigvis havde jeg nøgler med så jeg kunne kunne sagtens lukke os ind. Vi gik ind og smed vores sko i indgangen også gik vi ud i køkkenet hvor der lå en seddel hvorpå der stod: Hej skat, vi er taget hen til moster i New York, så dig og Justin har huset for jer selv de næste tre dage, jeg har lagt nogle penge ind på din konto til mad osv, kys mor og far. Jeg begyndte automatisk at smile ved tanken om at mig og Justin havde huset for os selv, hvilket betød at vi kunne hygge os lidt mere end vi plejede. Justin så mit smil og så spørgerende på mig, "vi har huset for os selv de næste tre dage" sagde jeg glad, "hvor er dine forældre da henne?" spurgte han, "de er hos min moster i New York" "ej hvor fedt, så kan vi rigtig hygge os" svarede han mig, han lagde sine arme om mig og ned på min numse og smilede frækt til mig, jeg nikkede bare "er du vild med min numse siden du hele tiden vil lege med den?" spurgte jeg ham med et smil om mine læber, "ja den er sød, må jeg da ikke røre den?" "jo da" svarede jeg ham og han gav mine baller dem endnu et glem. 

Vi sad oppe i min seng med min macbook. "Justy?" spurgte jeg, "yeah baby" ... "er du blevet inviteret til Marcs fest her imorgen aften?" spurgte jeg ham, "hmmm" svarede han mig og nikkede, "fedt det er jeg også, det ville sige at vi kan føles" sagde jeg og mit smil blev endnu større, "for hvis du ikke var inviteret så kom jeg ikke for jeg ville hellere være sammen med min kæreste ens at komme til hans fe".... Justin afbrød mig ved at ligge sine læber på mine, jeg mumlede imod hans læber, men han gjorde bare et eller andet mærkeligt så hans tunge kom ind i min mund, han skubbede mig bagom så jeg lagde mig ned i min seng, han lagde sig forsigtigt ovenpå mig og vores snav blev bare heftigere og heftigere. Han begyndte at hive lidt op i min trøje og tog den tilsidst af, jeg smilede imod hans læber og kørte mine hænder rundt på hans mave. Han begyndte at trække ned i mine badetrusser, men jeg stoppede ham og kiggede ind i hans drømmende øjne, "jeg ville ikke nu Justin, kan vi ikke vente til senere?" spurgte jeg ham om og smilede til ham, "jo selvfølgelig, jeg ville ikke tvinge dig til noget som du ikke gider baby" svarede han mig og kyssede mig blidt på munden, jeg bed ham blidt i underlæben for at få adgang til hans mund, han åbnede munden og jeg tog hurtigt min tunge ind til hans, de begyndte ivrigt at lege med hinanden. Sådan lå vi i lidt tid, det blev ikke til noget vildt bare et stort snav. 

♥♥♥♥

_________________________

Undskyld fordi jeg ikke har skrevet et kapitel i lidt tid, men jeg havde travlt! Men her har i et langt kapitel, håber i nyder at læse den og der kommer selvfølgelig flere.<3 

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu