Hyggeaften med Justin.

392 10 2
                                    

Klokken er 21.30.

Lauras synsvinkel.

Jeg lå i min seng og skrev tweets. Jeg havde lige været i bad så jeg havde kun en trøje på. Det bankede på døren og min far kom ind. "Øhmm, der står en dreng hernede som påstår at han kender dig?" sagde min far, "bare sig han kan komme op" svarede jeg ham og skrev videre, han gik ud og lukkede døren efter sig. Lidt efter bankede det på døren igen, "kom ind" sagde jeg, døren gik op og ind kom Justin. Han smilede sit dejlige fantastiske smil, og automatisk kom jeg også til at smile. Han kom hen til mig, "hej" sagde han, "hej" svarede jeg ham, tog fat i hans trøje og hev ham ned til mig, jeg gav ham et tungekys og gav slip på ham. "Er man lidt ivrig?" grinende han af mig, "hold kæft, jeg har savnet dig" ... "org skat, jeg har også savnet dig, mere end du aner" svarede han mig, jeg smilte og trak ham ned til mig, så han endte med at ligge ovenpå mig. 

Vi begyndte at kysse lidt og det blev heftigere og heftigere. Han kørte hans hånd ind under min nattrøje og kærtegnede min mave, det killede så jeg kom selvfølgelig til at grine, han grinede også, og trak sig så væk lidt efter, "hvad griner du af" spurgte han grinende om, "det killede bare" sagde jeg med et smil, han nikkede og begyndte at snave mig igen. 

Han begyndte at trække lidt op i min trøje, ligepludselig var den af, han smed den ned på gulvet. Jeg trak hans trøje over hovedet og smed den samme sted som min, jeg kyssede ham og han kyssede mig tilbage, jeg kærtegnede hans dejlige sixpack. 

Efter lidt tid lå vi nøgne overfor hinanden, han kiggede mig dybt ind i øjnene, "er du sikker på at du ville der her?" spurgte han mig om, jeg nikkede, "det er min første gang" tilføjede jeg og begyndte at kysse ham igen. Han trak sig væk og kyssede min hals, jeg kunne mærke han lavede et suemærke, jeg stønnede fordi det var mit svage punkt. Lidt efter trængte han op i mig og jeg stønnede højt! "Fuck!" skreg jeg, jeg kunne mærke han stoppede, "gør det ondt?" spurgte han, "ja" sagde jeg, han tørrede en tåre væk fra min kind, "bare bliv ved" sagde jeg, og lidt efter bevægede han sig igen og vi begge stønnede højt. Han kyssede mig gav mig et til suemærke så jeg stønnede endnu højre, han gjorde det langsommere men hårdt, "jeg kommer nu baby" stønnede han, "vent på mig" stønnede jeg tilbage. Lidt efter fyldte vi rummet med støn og det betød at vi var kommet samtidig. 

Han trængte ud af mig og lagde sig ved siden af mig. "Jeg elsker dig" sagde han og kyssede mig på munden, "jeg elsker også dig" svarede jeg ham forpustet. "Vil du sove her?" spurgte jeg ham om, han nikkede og gav min kind et kys, "men du har jo ikke rent tøj med og alt det der" sagde jeg, "jo jeg pakkede en taske for en sikkerhedskyld" svarede han mig og blinkede med det ene øje. Jeg grinte af ham og kyssede ham en sidste gang inden jeg vendte mig om så vi lå i ske, vi var stadig nøgne men der var ikke noget i det. "Godnat baby" sagde han, "godnat" svarede jeg ham, han kyssede mig på halsen og lagde armen om mig, lidt efter faldt jeg i søvn i hans arme. 

♥♥♥♥

________________________

Lidt dirty men det skulle jo komme, uhahhahahhaah! Men jeg håber i kunne lide det. Smid gerne et LIKE og en KOMMENTAR!

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα