Pool.

443 11 0
                                    

Næste morgen.

Lauras synsvinkel.

Jeg vågnede ved at der var en som nussede mig i håret. Jeg lå på siden mod det store vindue, jeg vendte mig om og mødte de smukkeste øjne på denne jord, Justins. Han stoppe med at nusse mig i håret og lagde sin arm på min mave, "godmorgen" sagde han sødt, "godmorgen" svarede jeg og strakte mig. Lidt efter lænede Justin sig ind over mig og gav mig et heftigt og vådt kys på munden, jeg grinte i kysset og trak mig væk. "Er man lidt ivrig her fra morgenen af?" spurgte jeg ham drillende om, "ja, når det er dig" svarede han mig og blinkede med det ene øje. Jeg vendte mig om og svang benene ud over sengen, jeg skulle lige til at rejse mig, da jeg blev trukket tilbage af Justin. Han trak mig ovenpå ham og smilede sødt, "jeg troede vi skulle hygge i sengen?" han lavede sadface, "jamen, min mave rumler" sagde jeg og lød ked af det, "så du vil ikke?" spurgte han, "selvfølgelig vil jeg det, men kun fordi det er dig" sagde jeg sødt, vi begyndte at kysse og det udviklede sig hurtigt, hans tunge kom ind i min mund og vores tunger legede heftigt med hinanden. Sådan lå vi i lidt tid og bare hyggede os. 

Efter vi havde ligget og kysset i et stykke tid, lå jeg på Justins bryst imens han nussede mig på ryggen, jeg nød virkelig det her øjeblik. "Laura?" sagde Justin, "hmm?" svarede jeg træt, jeg rejste mit hoved op, så jeg kiggede ham direkte ind i øjnene, han lænede sig hurtigt frem og gav mig et hurtigt kys på munden, "jeg elsker dig" sagde han, "og jeg elsker dig" svarede jeg ham. Jeg kyssede ham på munden og han kyssede mig tilbage, jeg trak mig og kiggede på ham, "hvad skal vi lave idag?" spurgte jeg ham om, "vi kunne gå ned i poolen og bade, også kunne vi tage ned til stranden senere og se solnedgangen?" "det lyder godt" - "men så skal vi også stå op nu" sagde jeg, han nikkede og gav mig et hurtigt smækkys på munden. Jeg grinte lidt og rejste mig op.

Justin havde lige skiftet til bagebukser, også gik han ned til poolen så jeg kunne skifte i fred. Jeg tog min nye bikini på som var lilla, den havde kostet 800kr. og jeg var helt vild med den, jeg satte mit hår op i en knold også gik jeg ned til Justin. 

Da jeg kom ud i haven, så jeg Justin svømme rundt, han gik øje på mig og blinkede med det ene øje, jeg vendte bare øjne af ham og smilte. Jeg hoppede i vandet og svømmede ovet il Justin, "hop op op min ryg" sagde han, jeg gjorde som han sagde og hoppe op på hans ryg, han begyndte at svømme rundt. Han begyndte at dykke, jeg blev bange og hoppe af, jeg tog ham i armen og hev ham op. "Hvad sker der?" spurgte han, "jeg kan altså ikke lide at du dykker med min på ryggen" sagde jeg, han trak mig ind til sig og lagde armene om mig, vi kiggede på hinanden og kyssede. 

20 minutter efter.

"Ej Justin, jeg har altid drømt om at kysse under vandet" sagde jeg begejstret, "har du?" spurgte han med et smil om læben, "hmm" "jamen så skal jeg med glæde opfylde dit ønske" svarede han mig. Vi dykkede på samme tid, jeg åbnede øjnene og så at Justin svømmede over hen til mig, han tog fat i mine arme under vandet og vores hoveder kom tættere på hinanden, vi begyndte at kysse, jeg begyndte at grine rigtig meget, så jeg fik vand i munden og selvfølgelig fik jeg det galt i halsen, jeg svømmede hurtigt op til overfladen og begyndte at hoste, og jeg hostede voldsomt.. Justin kom hen til mig, og klappede mig på ryggen. "Er du okay" spurgte han mig, "ja" svarede jeg ham, han begyndte at grine og jeg kiggede undrende på ham, "hvad griner du af"? spurgte jeg ham, "ikke noget.." "jo hvad" sagde jeg, "var det virkelig det du ville?" spurgte han og grinede, "ja, det ser så sødt ud på billeder" svarede jeg ham, "jamen vi kan da bare gøre det her" sagde han og gik tættere på mig. Tilsidst stod vi op af poolmuren og kyssede, kysset blev heftigere og heftigere, og jeg elskede det. 

Der var en der rømmede sig, vi trak os fra hinanden og kiggede op mod havedøren. Der stod Jeremy og smilede, "hvad?" spurgte Justin imens han havde armene om mig, "ikke noget" svarede han og gik ind igen. Justin vendte sin opmærksomhed om mig og smilte, "skal vi gå op?" spurgte han, "ja, jeg fryser også lidt" sagde jeg. 

Jeg gik op af poolen og kunne mærke at Justin klappede mig på røven, jeg vendte mig hurtigt om og løftede øjenbrynet, "hvad?.. jeg synes bare du har en dejlig numse" sagde han, jeg vendte øjne og gik op mod hans værelse.

Jeg fik et håndklæde af Justin og gik ud på toilettet, for at skifte. Jeg tog hurtigt mit badetøj af og tog mit håndklæde om mig, jeg gik ud til Justin som stod med håndklædet rundt om hans hofter. Jeg kiggede hurtigt ned på gulvet og så at hans badebukser lå der, det betød at han kun havde håndklæde på. Jeg smilede ved tanken, hihi. 

Klokken 23.00.

Vi havde lige set film med Jeremy, og skulle til at gå i seng. "Godnat Jeremy" sagde jeg, "godnat søde" svarede han mig, jeg smilte og gik op på badeværelset for at børste tænder, redde mit hår igennem også tisse. Efter det gik jeg ind i Justins store dobbeltseng og lagde mig ind under hans store dobbeltdyne. Justin kom lidt efter og lagde sig helt ind til mig så vi lå i ske, han lagde armen rundt om min mave og kyssede mig i håret. "Godnat" sagde han, "godnat" svarede jeg ham. Jeg vendte mig hurtigt om imod ham og gav ham et hurtigt kys på munden. Vi lagde os godt til rette også faldt jeg i søvn lidt efter, 

 ♥♥♥♥

_________________________

Hvad synes i? Skriv en kommentar, og i må også gerne komme med forslag til næste kapitel.. 

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now