Kærestebrev.

527 12 2
                                    

Hvem?

På skolen klokken 9.30.

Lauras synsvinkel.

Jeg er lige kommet ud af matematiklokalet, og er på vej ned til mit skab. Efter det lille fem minutters frikvarter, skulle jeg have engelsk med Amalie, men jeg havde ikke mine bøger, og jeg skulle alligevel af med mine matematik bøger, så jeg gik lige hurtigt ned i mit skab. 

Jeg åbnede mit skab, og så at der faldt et lille hvidt stykke papir ud. Jeg tog det op fra gulvet, og begyndte at læse det. Hey, jeg synes du er rigtig sød. Du undre dig nok over hvem jeg er, men det skal du ikke tænke på, det for du af vide ligeså snart jeg synes. Kys kys :), stod der. Det var ret mærkeligt, jeg har aldrig fået sådan et brev før. Godt nok er jeg ikke 'kendt' på skolen og det bliver jeg heller aldrig, men hvem kunne finde på at skrive til mig? Jeg lagde mine matematik bøger ind i skabet samt med det lille hvide papir, også tog jeg mine engelsk bøger ned i min raske. Jeg kunne mærke jeg skulle på toilettet, så jeg skyndte mig lige derind ind inden jeg skulle til time. Der var inden på toilettet, så jeg skyndte mig at tisse også vaske hænder, jeg kiggede mig selv i spejlet, og tænkte på brevet. Hvem gider overhovedet at skrive til mig, jeg er jo ikke det værd? tænkte jeg. Jeg skyndte mig ud af toilettet og ned til engelsklokalet, jeg satte mig hurtigt ved siden af Amalie, også begyndte timen. 

Efterskole klokken 14.00.

Jeg gik over til min bil, satte mig ind, kiggede ud af forruden og så at Justin og Matthew stod sammen med Matthews venner, de stod og kiggede på mig. Selvfølgelig skulle Matthew blinke med øjet til mig, jeg rullede bare med øjnene og kørte ud af skolens grund. Jeg skulle hjem og lave engelsk lektier, vi skulle aflevere engelsk stil imorgen. Jeg kunne høre min mobil ringe, jeg tog den hurtigt op af min taske og så at det var Amalie. 

Samtale:

Hej det er Laura. -Laura

Hej Laura, det er mig Amalie. -Amalie

Ja hej. -Laura

Vil du med ned til byen og shoppe? -Amalie

Øhmm, jeg har lektier. Kunne vi så ikke gøre det senere? -Laura

Jojo, jeg kommer og henter dig klokken 16.00. -Amalie

Fint, ses. -Laura

Ses. -Amalie.

samtale slut.

2 timer senere.

Jeg stod og ventede på Amalie, vi skulle i byen og shoppe. Jeg havde fået lavet alle min lektier, det føles rart for engangskyld at have ALT i orden. Jeg så Amalies bil køre ind i min indkørsel, jeg løb ned af trappen og over til hendes bil. "Hej" sagde jeg, "hej søde, er du klar til en shoppingtur?" spurgte hun med en lalleglad stemme, "ja altid" svarede jeg hende. 

1 time efter.

Vi sad på starbucks og fik noget at drikke. "Hvorfor kom du forsent til engelsktimen idag?" spurgte Amalie, "øhmm. Der lå sådan et brev i mit skab, hvor der stod "hey, jeg synes du er rigtig sød. Kys kys" svarede jeg hende, hun begyndte at grine, og lod det være, heldigvis! "Jeg må nok også til at tage hjemad, jeg skal nå i bad" sagde jeg efter der var gået lidt tid, hun nikkede og vi rejste os op. Da vi var på vej ned til parkeringspladsen, så vi Matthew, Justin og deres venner komme gående, vi gik forbi dem, og dér mærkede jeg et slag på numsen, jeg kiggede hurtigt tilbage og mødte så Matthews blik, jeg stoppede op, vendte mig om og gik hen til ham. "Hvad har du gang i?" råbte jeg, "ikke noget?" svarede han mig uskyldigt, "når, hvad var så det?" "jeg slog dig bare i røven" "ja" "har du et problem?" spurgte han surt om, "ja, mit problem er dig" svarede jeg ham. Jeg vendte mig om og gik over til Amalie, som sad i sin bil og ventede. Vi snakkede ikke så meget på vej hjem til mig, jeg var virkelig sur lige nu, jeg ville bare gerne i seng..

Klokken 20.30.

Jeg havde lige taget mig et bad, og lå nu i min seng og kiggede instagram igennem. Der skete ikke rigtig noget, så jeg lagde min iPhone på mit natbord og lagde mig til at sove, jeg var rigtig træt, også ville jeg bare gerne være frisk til imorgen. 

♥♥♥♥

_____________________________

Tror i det er Matthew der har givet hende 'kærestebrevet' eller er det en helt anden? Skriv hvad i tror i kommentaren, og i må også meget gerne skrive forslag til næste kapitel nede i kommentaren.<3

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now