Hos Justin.

458 11 0
                                    

Hygge

Jeg havde lige pakket en taske som jeg skulle have med hjem til Justin, Amalie ville komme og hente mig om lidt. Mit tøj bestod af et par sorte lange bukser, abercrombie trøje og mine hvide ankel converse, mit hår var sat op i en høj knold. Jeg gik nedenunder og ud i køkkenet hvor min mor stod, "jeg smutter nu" sagde jeg, "ja, vi ses" svarede hun mig. Jeg gik over til døren og så at Amalies bil allerede var kommet, jeg gik ud til hende og satte mig ind i bilen, "hej" sagde jeg og krammede hende, "hej" svarede hun mig med et smil om læben, "er du klar til drenge?" spurgte jeg, "ja da, det er altid dejligt med drenge" "haha, ja du har ret" svarede jeg. Lidt efter nåede vi Justins hus, vi gik op og bankede op og den blev åbnet rimlig hurtigt, det var Justin der stod der. "Hej piger" sagde han, "hej" sagde mig og Amalie i kor. Mig og Justin smilte til hinanden, "i kan bare sætte jeres sko dér også kan i bare hænge jakken der" sagde han, og vi gjorde som han sagde. Derefter gik vi med Justin ind i stuen hvor hans ven sad, "det her er chaz" præsenterede Justin ham, "hej" sagde jeg, og derefter Amalie. "Hvor er din mor henne?" spurgte jeg ham om, da jeg godt vidste at hans far boede i Canada. "Hun skulle hjem til en af hendes veninder og overnatte, så vi har huset for os selv" sagde han med et smil planet rundt om hans læber. Jeg satte mig i sofaen, og Amalie sad ved siden af Chaz, hun snakkede allerede godt med ham. Jeg smilte til Justin som bare sad og kiggede på mig, "skal vi ses en film?" spurgte Justin, "den er jeg med på" sagde jeg, Chaz og Amalie nikkede bare, også satte Justin en film på, jeg tror den hed 'Just Friends' men jeg hørte ikke rigtig efter, haha!

Vi var nået til halvdelen af filmen, og jeg lå op af Justin, jeg ved virkelig ikke hvorfor, men jeg var virkelig træt så hvorfor ikke? 

Filmen var slut og vi sad og snakkede. "Skal vi ikke lege 's,p eller k'?" spurgte Amalie om, "jo jo, " svarede jeg, Justin og Chaz nikkede bare, vi satte os i en rundkreds, også begyndte vi. 

Jeg startede. "Chaz, s,p eller k?" sagde jeg, "k" svarede han, "du skal enten snave Amalie, eller mig, også skal du løbe nøgen rundt og hoppe i Justins pool" sagde jeg og grinte. "Øhmm, jeg vælger.... den første" sagde han og kiggede på Amalie, som bare sad og smilte stort, jeg begyndte bare at fnise. Deres hoveder kom tættere på hinanden og til sidst snavede de, jeg grinte højt, MEGET højt! De trak sig, også var det Chazs tur til at spørger. "Justin, s,p eller k?" "s" sagde Justin, "er det sandt at du kan lide Laura?" spurgte han, "øhmm, jeg kan godt lide Laura, hun er en rigtig sød og pæn pige" svarede Justin ham og smilede til mig, og jeg smilte tilbage. Det blev Justins tur til at spørger, "Laura, s,p eller k?" "s" sagde jeg, "hvor mange forhold har du haft før?" spurgte han, "1 tror jeg" svarede jeg ham. "Amalie, s,p eller k?" "p" sagde hun, "hvor mange procent sætter du på Justin som kæreste, fra 1-10?" "8" svarede hun mig og fniste. "Justin" sagde Amalie, "s,p eller k?" "k" sagde han, "snav Laura, kys Laura eller så skal du gå i seng med Laura" sagde Amalie og grinte, jeg sendte hende et dræberblik. Justin kom tættere på mig, og vores læber ramte hinanden, det var som om at han gav mine læber stød, lidt efter udviklede han det, og tid sidst snavede vi, jeg trak mig og rødmede, "nurg Laura rødmer" sagde Chaz og grinte, Justin trak mig ind i et kram og fniste. 

♥♥♥♥

__________________________

NYT KAPITEL! Ved godt det er lidt kort, men skulle skynde mig, håber i kan lide det, kom med nogen forslag i kommentaren er løbet tør.<3

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now