Vennerne.

349 7 0
                                    

Hjemme hos Chaz.

Lauras synsvinkel. 

Vi var lige kommet ind af døren og sad nu i sofaen med de andre og snakkede. "Hvad skal vi have til aftensmad?" spurgte jeg og kiggede rundt, "vi bestiller pizza" svarede Ryan med et smil, jeg nikkede bare og kiggede på fjernsynet igen. Jeg sad ved siden af Justin, og vi flettede fingre, han nussede min hånd med sin tommelfinger og gav den et kys så det føles som om der kom brændmærke efterfølgende. 

Vi havde lige spist pizza og sad nu i stuen med dyner og madrasser. Vi sad og snakkede imens vi hørte lidt stille musik. "Jeg har en ide" sagde Amalie, "skal vi ikke lege s p eller k?" spurgte hun, "jo, det kunne være sjovt" - "men så skal det også kun være seksuelle ting" tilføjede jeg og drengene nikkede også. "Jeg starter" sagde Amalie, "s p eller k Justin" tilføjede hun, "k" svarede han hende, "enten skal du snave Laura imens du rører hende bryster, eller så skal du kysse chaz, eller så skal du løbe nøgen rundt" sagde Amalie, Justin kiggede på mig og smilede og jeg sendte ham et tilbage. Han rejste sig op, gik hen til mig og satte sig på mig med fronten mod mig. Han begyndte at kysse mig stille og roligt, så spurgte hans tunge om adgang, den kom ind til min og de begyndte at lege heftigt med hinanden, efter vi havde snavet lidt begyndte han at røre ved mine bryster, jeg kom til at stønne svagt ind i hans mund, han trak sig smilende væk og gav mig et sidste kys inden han satte sig på sin plads igen. "Måske skulle i bare finde jer et værelse og gøre det færdigt det i havde gang i" sagde Ryan til os, jeg grinte og vendte øjne af ham. Det blev Justins tur og han kiggede rundt, "Ryan, s p eller k?" ..... "s" sagde han, "er det sandt at du godt gad at snave med Amalie?" spurgte Justin ham om, han grinte lidt og rystede på hovedet, "eller jo, men det kommer jo an på om hun kysser godt" sagde Ryan, "okay" svarede Justin ham og grinte lidt. "Laura, s p eller k?" spurgte Ryan mig om, "s" sagde jeg, "er det sandt at dig og Justin har være i seng sammen?" spurgte han om, "ja" svarede jeg ham særligt, og sådan blev vi ved. 

Klokken 01.30.

Mig og Justin lå på vores madrasser som vi havde slået sammen og kyssede, jeg lå halvt ovenpå ham imens jeg havde min hånd i hans og vores fingre var flettede ind i hinandens. Jeg kunne mærke at han hev min trøje lidt op og begyndte at nusse min mave, jeg stønnede lavt imens vi kyssede og strammede grebet om hans hånd. Jeg trak mig væk da jeg kunne mærke hvor det ville føre hen, "Justin ikke her" sagde jeg og kiggede ham i øjnene selvom det var svært da der var helt vildt mørkt, "hvorfor ikke?" spurgte han og snavede mig igen, "fordi..... de andre..... er her" prøvede jeg at sige imellem kyssende. Jeg trak mig helt ud af kysset og ud af hans greb, "jeg lover dig at vi kan gøre det når vi er alene" sagde jeg til ham og kyssede ham en sidste gang, inden jeg lagde mig ind til ham for at falde i søvn. "Lover du det?" spurgte han, jeg nikkede, "gonat baby" sagde han, "godnat skat" svarede jeg ham, jeg kunne mærke han kyssede mig på halsen og lagde sig ned for derefter at ligge sine arme omkring mig. Jeg puttede mig godt ind til ham og faldt i søvn. 

♥♥♥♥

_________________________

Undskyld for et kort kapitel men jeg skrev det sent, så jeg er virkelig træt. Der kommer nogle kapitler imorgen så glæd jer. :)

-Eline <3 

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now