Kapitel 12.

393 10 0
                                    

Mig og Justin lå og puttede i sengen det var rigtig hyggeligt, bortset fra at vi ikke have tøj på. "Jeg er sulten" klynkede jeg, "skal vi gå ned?" spurgte Justin, jeg nikkede og skulle til at rejse mig da jeg kom i tanke om at jeg intet tøj havde på, "øhmm Justin, kan du ikke give mig mit undertøj?" spurgte jeg, "jo selvfølgelig" svarede han mig og rakte mig mit undetøj. "Baby, er du flov?" spurgte Justin og tog sine underbukser på, "nej da, hvorfor?" "fordi du skrifter under dynen" svarede han mig, jeg rødmede og kiggede ned, Justin kom over til mig, og satte sig ved siden af mig, "jeg så dig nøgen i nat" sagde han, "ja jeg ved det godt" svarede jeg ham og kiggede op på ham, han lænede sig ned til mig, og kyssede mig på munden. 

Jeg havde fået mit undertøj på, et par shorts og en top  fordi det var varmt udenfor. "Kommer du?" spurgte Justin og rakte sin hånd imod min, jeg nikkede og tog fat i hans hånd og flettede mine fingre ind i hans. Vi gik ned af trappen og ind i køkkenet, min far sad og spiste morgenmad sammen med min mor imens de læste i en avis hver. Jeg slap Justins hånd og gik over til køkkenbordet, "godmorgen" sagde min mor, "godmorgen" svarede jeg imens jeg tog brødet op og skar dem over til mig og Justin. "Hvem er du så?" spurgte min mor Justin, "jeg er Justin" sagde han og smilte, "er i sammen?" spurgte min mor om, "ja" svarede jeg bare ærligt, "nåår, det lyder da godt" sagde hun, jeg nikkede bare og tog vores mad op på en bakke som jeg lige have smurt. 

Vi skulle til at gå ud af køkkendøren da min far sagde "jeg kunne ikke sove i nat" jeg vendte mig om og løftede det ene øjenbryn, "Michael" sagde min mor, "hvorfor ikke?" spurgte jeg ham om og ignorerede min mor, "I havde sex" sagde han, "og?" "jeg håber ikke du gjorde det for hårdt, unge mand" sagde min far til Justin, han svarede ikke, men stod bare og kiggede. "Huskede i beskyttelse?" "ja far!" sagde jeg med en stor tone, "godt, for jeg ville ikke være morfar endnu" svarede han mig og blinkede med det ene øje, jeg vendte øjne af ham og gik med Justin op på mit værelse.

Jeg havde lige været nede med bakken, og var nu kommet op igen og lå ovenpå Justin, og ja vi kyssede igen, han er bare så overdrevet dejlig.. Jeg trak mig ud af kysset og kiggede på ham, "hvad skal vi lave idag?" spurgte jeg, "jeg havde en aftale med Chaz og Ryan, du kunne komme med?" spurgte han, "ja, hvornår?" "vi kunne køre hen til dem klokken 17?" jeg nikkede som svar og begyndte at kysse ham igen.

Klokken var omkring 16.30, og jeg havde spurgt Justin om jeg måtte invitere Amalie med og det havde han sagt ja det, så vi skulle altså hente hende inden vi kørte hen til drengene. Mig og Justin havde lige været i bad SAMMEN, det var så dejligt, og nej der skete ikke noget bare små kys. Jeg havde lige taget mine runaway shorts på også en løs top udenover, Justin havde taget et par cowboybukser på samt en hvid t-shirt som fremviste hans muskler, og det var noget jeg kunne lide, jeg havde sat mit hår op i en rodet knold og gik over til Justin som sad i min seng med hans iPhone.

Jeg satte mig på hans skød, altså face to face, og kiggede på ham. "Jeg elsker dig" sagde jeg, "jeg elsker dig mest" "næ, for jeg elsker dig mere end ord kan beskrive" sagde jeg, "umuligt" svarede ham mig, han lænede sig frem af og kyssede, hans tunge vil have adgang og det fik den også.

Jeg stod i gangen og ventede på at Justin blev færdig med at binde sine snørebånd. Jeg havde taget mine hvide ankel converse på og min læderjakke. Det så ikke rigtig ud som om at Justin kunne finde ud af at binde snørebånd. "Nu gør jeg det" sagde jeg, gik ned på knæ og bandt hurtigt hans snøre, "tak baby" sagde han og trak mig ind i et kys. Min mor kom ud til os, "hvad skal i?" spurgte hun, "hjem til nogle af Justins venner" svarede jeg hende, hun nikkede smilende også sagde vi farvel. 

Vi gik over til Justins bil, han satte sig ind foran rattet og jeg satte mig ved siden af, jeg tog min mobil op og tog et billede af mig og Justin som kyssede, jeg lagde det på instagram og skrev "love my baby @justinbieber". Jeg kyssede ham hurtigt på kinden, så startede han bilen også skulle vi hen og hente Amalie også hen til drengene bagefter, det blev simpelhelt så hyggeligt. 

♥♥♥♥

________________________

Håber i kan lide det! Smid et like og en kommentar! Jeg er så glad for at i læser med.<3

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now