Canada.

450 11 1
                                    

Lauras synsvinkel. 

Vi sidder i flyvemaskinen og er på vej til canada. Jeg havde fået følelser for Justin, måske er det lidt tidligt, men det kunne altså godt lade sig gøre. Jeg var rigtig glad for ham, og vi havde det sjovt sammen på de mærkeligste tidspunkter, jeg kunne ringe til ham dag og nat og han ville altså svare, han var bare en ener. Jeg elsker ham over alt på jorden.

Vi sad og flettede fingre imens jeg lå op ad ham, jeg var virkelig træt så jeg lukkede mine øjne, og tilsidst fandt jeg i søvn.. 

Jeg vågnede ved at Justin ryskede i mig, jeg vågnede med et spjæt og kiggede op på ham. "Rolig det er bare mig" sagde han, jeg sagde ikke noget men kiggede ud af ruden og kunne se at vi var ved at lande. Jeg kunne mærke at Justin tog min hånd og flettede vores fingre ind i hinanden. Jeg vendte hovedet mod hans, jeg lænede mig frem og gav ham et kys på munden og smilte derefter til ham. 

3 timer senere.

Vi var lige kommet ind af døren, jeg havde sagt pænt hej til Justin far og søskende og nu sad vi i Justins seng. Jeg sad med hans macbook og stenede facebook, jeg kunne mærke at noget tungt lagde sig over mig, og jeg fandt ud af at det var Justin som havde lagt sig over mig. "Hvad laver du?" spurgte han mig om, "det skulle jeg nok spørger dig om" sagde jeg, han grinte bare og kyssede mig på kinden. "Vil du med ned?" spurgte han så om, "selvfølgelig" svarede jeg ham.

Vi sad i sofaen og så fjernsyn med Justins far og hans søskende, jeg så ikke rigtig med for jeg sad bare og spillede på iPad med Jaxon, vi spillede 'flabby bird' og jeg var rigtig dårlig. Jeg tabte igen og Jaxon begyndte at grine, "det er da ikke noget at grine af" sagde jeg og prikkede ham i siden, så han sprællede med benene. Jeg begyndte at kilde ham så han fik grineflip, "STOP!" grinede han, jeg stoppede lidt efter også fandt vi et andet spil. 

Jazmyn og Jaxon skulle i seng, så vi havde lige sagt farvel, nu sad vi og så en landen kris-film, den var faktisk meget spændende. Jeg lå op af Justin, det plejede jeg altid at gøre! Mine øjne var ved at falde i, så jeg tænkte at jeg nok måtte se at komme i seng. Jeg rejste mig og og sagde at jeg gik i seng, "godnat i to" sagde jeg, "godnat, sov godt" sagde Jeremy, "i lige måde" svarede jeg ham, "jeg kommer op om lidt" sagde Justin, jeg nikkede bare og gik op på toilettet for at børste mine tænder og mit hår, derefter tog jeg mit tøj af og tog min nat-trøje på. Jeg lagde mig under den store dobbeltdyne og puttede mig godt ind til den. 

Justin kom op lidt efter, han havde været ude på toilettet og skifte, for han havde kun boxershots på. Han smilte til mig, og jeg smilte tilbage. "Du har gjort et rigtig godt indtryk til min far" sagde han og lagde sig ned i sengen, og helt ind til mig så vi lå i ske. "Er du sikker?" spurgte jeg, "ja helt sikker, vi snakkede lige om det da du var gået" "jeg synes din far er sød" sagde jeg, "han synes også at du er sød" svarede han mig, "jeg kan også rigtig godt lide dine søskende" "de kan også lide dig, du så selv hvor meget i grinede sammen" sagde han, "ja, de er simpelhelt så søde" svarede jeg og kiggede op på ham. Vi kyssede og kysset blev heftigere, han lagde sig halvt ovenpå mig uden at bryde kysset. Efter vi bare havde ligget og 'snavet', havde jeg lagt mig på hans brystkasse og er lå jeg altid godt. "Jeg kan rigtig godt lide dig" sagde han så, "jeg kan også godt lide dig" "jamen jeg elsker dig" svarede han mig, jeg kiggede op på ham, jeg tøvede lidt og smilte så, "jeg elsker også dig" sagde jeg så og kyssede ham hurtigt på munden. Jeg lagde mig ned på hans brystkasse igen og lukkede øjnene, "godnat" sagde jeg, "godtnat babe" svarede han mig og kyssede mig i håret. 

______________________________

Er så glad for at der er kommet så mange visninger, det betyder meget! Håber i kan lide kapitlet, skriv gerne en kommentar!<3

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now