ADK fest.

508 11 0
                                    

Justin.

Sidste time inden weekend.

Lauras synsvinkel.

Jeg sidder i dansk lokalet ved siden af Justin, klokken ringer om 5 minutter. Det er fest på skolen iaften så jeg glæder mig bare sindsygt meget. Jeg og Justin havde fået snakket rigtig meget sammen idag, og jeg synes bare han bliver sødere og sødere. Jeg havde også spurgt ham om, hvorfor han render rundt med Matthew, også havde vi også snakket lidt om det. 

RING RING!!!

YES WEEKEND!

Mig og Justin fulgtes ud af klasselokalet også ned til mit skab. Jeg var lige ved at låse mit skab op da Justin sagde, "jeg bliver nødt til at smutte, jeg har en aftale med min mor, men vi ses iaften" jeg smilte til ham, "ja vi gør" også gik han. Vi krammede altså ikke endnu, men det kommer vi helt sikkert til. Jeg åbnede mit skab og igen faldt der et hvidt stykke papir ud, hvor på der stod: Hey igen søde. Glæder mig til at se dig iaften, jeg ved du kommer til at se smadder lækker ud. Hvem fanden var den nar, der skrev til mig? Guuuud, hvor var det irriterende.

6 timer senere.

Jeg stod og glattede mit hår, jeg havde taget min stort lårkortet kjole på, og mine hvide ankel converse. Jeg kan ligeså godt sige det, jeg er ikke til det fine, jeg kan ikke engang finde ud af at gå i stilletter! Det ringede på døren, jeg løb ned og udenfor døren stod Amalie, som havde lovet at komme og hente mig. Jeg tog min taske hvor jeg havde alt det nødvendig deri. Jeg sagde hurtigt farvel til min mor, også gik mig og Amalie ned til hendes bil og var på vej til ADK fest på gum.

Klokken 22.00.

Jeg havde fået meget at drikke og jeg var ikke mig selv. Mig og Justin dansede tæt, jeg vendte mig om så jeg dansede op af ham, jeg kunne høre han grinte. Jeg tog mig på numsen og vendte mig om, vi stod og kiggede på hinanden, vores hoveder kom tættere og tættere på hinanden. Vores læber skulle lige til at ramme hinanden, men jeg trak mig væk, "Justin jeg kan ikke" sagde jeg og kiggede ham dybt i øjnene, han nikkede. Efter der tog jeg hjem, det var ligesom om at jeg ikke var fuld mere, jeg var forvirret og sur på mig selv, hvordan kunne jeg få mig selv til at kysse ham?

Næste morgen.

Jeg vågnede ved at jeg fik en besked, jeg kunne mærke jeg havde en frygtelig hovedpine. Jeg rakte ud efter min mobil og så at det var et nummer jeg ikke havde fået skrevet ind, så der stod bare tal. Jeg låste min mobil op, og læste så beskeden: hey Laura. Undskyld for det igår, det var ikke min mening, men jeg var virkelig fuld og jeg vidste ikke hvad jeg lavede. -Justin.Jeg tænkte tilbage på igen, og fik et billede af mig og ham i hovedet. Jeg skyndte mig at skrive til ham: det gør ikke noget, vi var begge fulde, og sådan kan det gå engang imellem. -Laura. Jeg rejste mig og gik ud i bad, jeg tog noget undertøj og tøj med, som bestod af shorts og batman top. 

Efter badet tog jeg mit undertøj og tøj på. Jeg tørrede mit hår, børstede det igennem og satte det op i en høj knold. Jeg børstede derefter mine tænder og gik ned til mine forældre, de lå sikkert ude ved poolen. Jeg gik ned af den lange trappe og ud i haven, og jeg havde selvfølgelig ret, min mor lå på en solstol og min far lå på en vandmadras. "Godmorgen" sagde jeg, "godmorgen" svarede min mor mig. Min far svarede mig ikke, han sov nok? "Hvordan gik festen?" spurgte min mor, "Fint, det er var en fed fest" svarede jeg hende, hun smilte til mig. "Jeg smutter lige hurtig en tur i byen, jeg er hjemme inden længe" sagde jeg til min mor, hun nikkede. Jeg gik ud i den store gang og tog mine bilnøgler for derefter at gå ud til min bil, jeg tog taget af for det var smadder varmt. Jeg ville egentlig bare ned til  stranden og have en is, så der var jeg på vej ned.

Jeg sad i sandet og kiggede ud over havet. Jeg så en stå foran mig, jeg fik hurtigt øjenkontakt med Justin som smilede til mig, han kom op til mig og satte sig ved siden af. Jeg tog den sidste bid af min pindis og smed ispinden væk. "Det er godt nok flot" sagde Justin, "ja" svarede jeg ham og kiggede ud over havet. "Laura?" spurgte han, "hmmm" svarede jeg ham, "ville du med hjem til mig og min ven imorgen?" - "du kan bare tage Amalie med" tilføjede han, "det ville jeg da gerne" svarede jeg ham samtidig med at jeg kiggede på ham, jeg sendte ham et smil. "Hvad tid skal vi komme?" spurgte jeg, "klokken 18?" "ja det passer fint" svarede jeg. "Jeg må nok hellere se at komme hjem" sagde jeg til ham, "ja også mig" svarede ham mig, vi rejste os op, også gik vi sammen ned til min bil fordi Justins også holdte der. Vi stod ved min bil og skulle til at sige farvel, "vi ses" sagde han, "ja" svarede jeg ham, vi krammede hurtigt, også satte jeg mig ind i bilen, hvor Justin gik over til hans bil. 

Klokken 20.00.

Jeg valgte at ringe til Amalie for at spørger om hun ville med imorgen, så det gjorde jeg. Jeg tog min mobil op af lommen, og gik ind på hendes navn for at ringe hende op. 

Samtale:

Hej Amalie. -Laura

Hej søde. -Amalie

Ville du med hjem til Justin og hans ven imorgen? -Laura

Ja da, hvad tid? -Amalie

Klokken 18.00. -Laura

Okay, jeg er hos dig 5 minutter i, så kan vi køre derover sammen. -Amalie

Okay, vi ses. -Laura

Ja, vi ses. -Amalie.

Samtale slut.

Jeg glæder mig til at tilbringe en dag med Justin og Amalie, det bliver hyggeligt, også + Justins ven.

♥♥♥♥

___________________________________

Jeg er virkelig løbet tør for ideer, hjæææælp! Tusind tak fordi i læser med, også selvom jeg er startet forfra.<3

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now