Hvad har vi gang i?

398 9 3
                                    

Næste dag.

Lauras synsvinkel.

Klokken var omkring 11.00, og jeg lå stadig i sengen sammen med Justin, jeg lå på hans bryst med lukkede øjne. Jeg kom til at tænkte på alt det mig og Justin har gang i, hvad er vi overhovedet? Jeg rejste hovedet og kiggede på ham, han havde lukket øjne så han sov nok. "Justiiiiin" ruskede jeg i ham, "hmm," mumlede han, "jeg skal snakke med dig" sagde jeg, han åbnede øjnene og kiggede på mig. "Godmorgen" sagde jeg, "godmorgen" svarede han, "hvad var det du ville snakke med mig om så tidligt om morgenen?" spurgte han med et smil, "nej... det er ligemeget" sagde jeg og kiggede ned, "nej hvad?" sagde han og trak mig op så jeg lå helt ovenpå ham. Jeg kiggede ham i øjnene og åbnede munden, "hvad er vi?" - "altså vi kysser osv.." sagde jeg, han kiggede ned og rejste så sit hoved, "jeg ved det ikke, jeg kan rigtig godt lide dig" "jeg kan også godt lide dig" svarede jeg ham, vi smilte til hinanden og vores hovedet kom tættere på hinanden, min læber strejfede hans og tilsidst kyssede vi heftigt, "justin" sagde jeg imellem kyssende, "hmm" svarede han mig imens han bare blev ved med at snave mig. Jeg trak mig væk og kiggede ham dybt i øjnene, "Justin jeg mener det... hvad er i?" spurgte jeg, "kærester?" sagde han usikkert og smilede charmerende, jeg smilte endnu mere end før og overfaldt ham med et ordenligt smæk kys, "vil du være min pige?" spurgte han endelig om, jeg kyssede ham bare som svar, "betyder det ja?" spurgte han, jeg nikkede og vi begyndte at kyssede rimelig heftigt.. 

1 uge senere..

På skolen klokken 10.50.

Mig og Amalie var på ved ned til vores skabe for at hente vores engelsk bøger. "Sååå. Var det en god tur til Canada med Justin?" spurgte hun om, "ja den var så fantastisk, det er en helt vild smuk by" svarede jeg hende, "hvad med dig og Justin?" jeg rødmede og kiggede ned, Amalie kom hen til mig og begyndte at grine, "du rødmer jo" sagde hun, "er i sammen?" spurgte hun forsigtigt, jeg nikkede og kiggede op på hende, hun stod bare med åben mund, "sig noget" sagde jeg, "TILLYKKE!!" råbte hun, "SHHHH!" sagde jeg og kiggede rundt, "ikke så højt" "hvorfor dog ikke? Du er kærester med skolens lækreste dreng, jeg har da lov til at være stolt over at være din veninde" sagde hun og grinte bagefter, jeg grinede med..

2 timer senere..

Jeg stod ved mit skab igen sammen med Amalie, vi havde lagt vores tasker ind i vores skabe og skulle til at gå til spistefrikvarter, da jeg kunne mærke nogle stærke arme omkring min mave, Justins. "Hey babe" sagde han, jeg fniste og vendte mig om, så vi stod face to face. Jeg skubbede mig baglænds så jeg stødte ind i min skab, jeg stønnede kort og smilte til ham. "Jeg har savnet dig" sagde han, "i lige måde" svarede jeg ham, hans hoved kom tættere op mit og tilsidst kyssede vi, hans tunge strejfede min underlæbe som betød adgang til min mund, jeg åbnede min mund lidt også begyndte vores tunger ellers at lege med hinanden. 

Der var en som 'hostede', jeg trak mig fra Justin, kiggede ham ind i øjnene og kyssede ham en sidste gang, inden jeg kiggede til min højre side. Amalie stod der stadig, "ups" sagde jeg, "ja ups" grinede hun, "Laura, hug du dig bare med Justin så ses vi efter skole" sagde hun grinende og gik så. Jeg kiggede rundt og så at næsten alle dem der stod ved deres skabe kiggede på mig og Justin, akavet.. Jeg kiggede på Justin som kiggede på mig, "Justin de kigger" sagde jeg, "jeg er ligeglad, jeg er sammen med den jeg holder mest af" svarede han og kyssede min mund. Han lænede sig over til mit øre, "jeg elsker dig" hviskede han, "jeg elsker også dig" svarede jeg ham tilbage, han trak sig lidt væk og kiggede på mig, "kan du være sammen efter skole?" spurgte han, "ikke idag, jeg har en aftale med Amalie" svarede jeg ham og kærtegnede hans kind, "jeg ville ellers rigtig gerne tilbringe min tid på min dejlige kæreste" tilføjede jeg, han grinede, tog min hånd og flettede hans fingre ind i min, de passede perfekt sammen, også gik vi ned til spisefrikvarteret.

3 timer senere. 

Jeg går sammen med Amalie ned mod min bil, vi havde aftalt at vi bare skulle slappe af nu hvor vi ikke havde nogen lektier for. Da vi kom ud af skolen så jeg Justin stod op af min bil, mit smil blev endnu større, jeg kiggede på Amalie for at spørger om tilladelse, hun nikkede og jeg begyndte at løbe hen mod Justin. Han åbnede sine arme så jeg kunne springe ind i dem, også svingede han mig rundt. Han holde mig stadig oppe, jeg trak mig ud af krammet og gav ham et stort smækkys på munden, "jeg kommer iaften" hviskede han inden Amalie kom, "okay" nikkede jeg også slap han mig.

"Hej Justin" hilste Amalie, "hej" sagde Justin smilende. "Når skal vi køre?" spurgte jeg Amalie om, "ja lad os det" - "vi ses på mandag Justin" tilføjede hun og vinkede, hun satte sig ind i bilen og lukkede døren. Jeg gik hen til Justin for at kramme ham farvel, "jeg kommer til at savne dig baby" sagde han og lavede sad face, "så er det godt at du kommer iaften" grinede jeg og gav ham et tungekys, "vi ses skattebas" sagde jeg, "ses baby" svarede han. Jeg vendte mig om og kunne mærke et slag på min numse, jeg nikkede på Justin og vendte sødt med øjnene. Jeg satte mig ind i bilen, tog sikkerhedssele på og tænde bilen, jeg sendte hurtigt Justin et luftkys, han lod som om han tog imod det, og gav mig et tilbage. Jeg kørte hjem til mig, der kom 'show me' med Chris Brown i radioen, vi skruede op og sang med. Nu stod den bare på ren hygge med bedsteveninden. 

♥♥♥♥

_________________________

NYT KAPITEL! Hvad synes i, smid et LIKE og en KOMMENTAR!! 

-Eline<3

School With Justin Bieber (danish)Where stories live. Discover now