Hoofdstuk 29

57 6 1
                                    

|Rayan| //Zaterdag//

Het is zaterdagavond. Samen met Sammy speel ik al de hele dag de nieuweste CS GO, totdat we op een briljant idee komen.

'Dus, een pakje moet zestig cent waard zijn en als 'ie dat niet is mag ik je slaan met een riem?' Ik knik. 'En als alle pakken op zijn moet ik in de sloot springen, maar als ik er eentje heb mag ik jou terugslaan.' Vul ik aan waarna Sammy instemmend knikt.

'Deal.'

Ik druk met mijn muis op het eerste pakje waarna ik op 'openen' klik waarna alle geweren op een draairad ronddraaien. Wanneer het rad is gestopt met draaien druk ik meteen op de waarde en mijn gezicht betrekt wanneer ik de waarde zie, zes cent.

'Haha! Ga maar staan!' Brult Sammy en ik sta lachend op. Sammy neemt de riem die ik op mijn bed heb gegooid in zijn handen waarna hij het dubbelvouwt. Hij grijnst terwijl hij zijn arm omhoog houdt, klaar om te slaan. Ik begin nerveus te lachen en houd mijn handen voor mijn gezicht terwijl ik me naar hem omdraai.

'Draai je om!'

Lachend draai ik me om en wacht totdat de riem mijn been raakt. 

Pats.

Lachend kerm ik 'auw what the hell kerel' waarna ik met mijn handen op de plek druk om de pijn te stillen. De leren riem is pijnlijker dan ik dacht. Sammy lacht zo hard dat hij op een gegeven moment bijna stikt en op mijn bed valt. Met mijn hand net onder mijn kont wankel ik naar mijn computer en wacht totdat Sammy weer naast me staat.

'En, deed het pijn?' Vraagt hij grijnzend terwijl ik mijn ogen rol.

'Nee, het was het fijnste gevoel op de wereld. Waar heb jij zo hard leren slaan dude?'

'De sportschool.' Grijnst hij terwijl hij zijn spieren laat zien. Lachend druk ik op mijn muis en begin te springen van de nerveusheid. 'Kom op! Kom op! Zestig cent!'

Wanneer het rad weer is gestopt met draaien klik ik meteen op de waarde en laat een gefrustreerde kreun horen wanneer ik zie dat het maar tien cent is.

'Je weet dat je dit domme spel zelf hebt verzonnen?' Lacht Sammy terwijl hij op zijn plek gaat staan. Ik knik terwijl ik 'ja ja' mompel en op dezelfde positie ga staan als eerst, naar voren gebogen met mijn handen op mijn knieën. 

Pats.

De leren riem raakt dit keer echt mijn kont die ik meteen vastgrijp. Zometeen kan ik niet meer zitten omdat ik allemaal blauwe plekken heb op mijn benen en mijn kont.

Ik klik en klik, maar ze zijn allemaal zes tot twintig cent. Het hoogste wat we tot nu toe hebben gehaald is veertig. Nu zijn we aangekomen bij de laatste twee. Ik ben nu nog nerveuzer, ik wil niet in de sloot springen. God mag weten wat er in dat water is geweest en er nog is.

Ik klik en het rad spint. Uiteindelijk komen we op een geweer die ik nu al drie keer heb gehad met een waarde van achttien cent. Lachend om mijn domme voorstel ga ik staan en wacht totdat de riem mijn been raakt, maar in plaats daarvan gaat het om mijn been tegen -zoals ze in verhalen zeggen- edelen delen. Ik krimp in een van de pijn en val tegen de muur aan op de grond.

'Wow, kerel wat gebeurt er?' Vraagt Sammy verward en loopt lachend naar me toe. 

'Die riem is letterlijk rond mijn been in mijn ballen gegaan!' Weet ik lachend uit te brengen waarna Sammy zich lachend op mijn bed laat vallen. Na een minuut op de grond te liggen sta ik voorzichtig op terwijl ik zachtjes in mezelf vloek. 

Dit is de laatste. Denk ik in mezelf. Door deze moet ik in de sloot springen, of niet.

Zuchtend druk ik op mijn muis, niet te veel ervan verwachtend. Het rad spint en ik geef het op. Van mijn balkonraam ren ik naar mijn bed en zet me af zodat ik op mijn bed landt.

Brother's best friendWhere stories live. Discover now