Hoofdstuk 14

81 9 3
                                    

|Rayan| //Vrijdag//

Het was net enorm gezellig. In een lange tijd -een aantal maanden- heb ik eindelijk weer eens lol gehad, echt plezier. Sinds dat Camille weg is heb ik niet meer zoveel plezier gehad, ik heb het gemist.

Ook heb ik liefde gemist. Ik krijg genoeg liefde van mijn ouders hoor, daar niet van. Ik bedoel van een meisje. Na een aantal maanden ben ik eindelijk over Camille en durf ik een nieuwe relatie aan te gaan. Nu is Lindsey nog niet mijn vriendin, maar we daten. En het gaat goed.

Het is me opgevallen dat Tess constant mijn kant op keek, of ze keek naar Lindsey dat kan ook natuurlijk. Het is eenmaal haar vriendin.

'Yo, Rayan gaan we morgen met z'n allen naar de sportschool jongen? Even spieren kweken.' Lacht Zaire die mijn haar door de waar haalt. Ik rol geïrriteerd mijn ogen en knik, die weet ook echt niet van ophouden met mij kleineren. Ik geef toe, ik ben niet de stoerste van het groepje. Een softie, een pussy, maar ik wil niet worden zoals mijn ''vrienden'' van mijn vorige school. Tatoeages, drugs, alcohol, brutaal tegen alles en iedereen doen én meisjes gebruiken. Nee, zo ben ik niet en zo wil ik niet worden. Ik zeg niet dat Sammy en de rest dat alles doen, maar je weet maar nooit.

Na een uur maar de hele tijd te draaien en te woelen besluit ik naar beneden te gaan. Misschien even een frisse neus halen of water drinken.

Eenmaal beneden sta ik met een glas water voor het raam in de keuken. Plots voelt het kouder. Ik kijk angstig om me heen, en ik zweer dat ik wat zag bewegen in de gang. Er zijn twee manieren om weg te gaan, maar er is maar een waardoor ik óf meteen naar buiten kan rennen óf naar boven. Ik loop op de puntjes van mijn tenen naar de gang waar ik niets zie, maar als ik me omdraai laat ik een zacht gilletje horen. Het is Tess.

'Godverdomme Tess.' Mompel ik binnensmonds terwijl ik mijn hand gefrustreerd door mijn haar laat gaan. Ze giechelt waarna ze tegen het aanrecht leunt. 'Kon je ook al niet slapen?' Vraagt ze terwijl ze haar hand naar haar mond brengt om haar gaap te verbergen. Ik knik als antwoord op haar best wel vanzelfsprekende vraag. 'Is dat niet duidelijk?' Vraag ik waarna ze lachend haar ogen rolt. Ik bekijk elke beweging die ze maakt. Hoe ze het keukenkastje opent waar de glazen staan, hoe ze op haar tenen staat om een beker te pakken en het weer sluit om haar beker te vullen.

'Stop met staren, je hebt een vriendin waar je naar mag staren.' Grinnikt ze terwijl ze zich naar mij omdraait. Ik slik en kijk naar de vloer waar ik mijn voeten zie, gekleed in sokken met allemaal wietplantjes.

'Leuke sokken.' Grinnikt Tess terwijl ze haar glas in de wasbak legt en naast me gaat staan. 'Ben je al klaar met drinken?' Vraagt ze waarna ik knik, niet begrijpend wat ze bedoelt. Zonder iets te zeggen neemt ze het glas uit mijn hand en legt het neer in de wasbak. 'Moeilijk hé?' Grinnikt ze waarna ik lachend mijn ogen rol. Even is het stil en kijken we elkaar aan, maar ze verbreekt het oogcontact en pakt mijn pols terwijl ze richting de trap loopt. 'Ik vind het eng om in het donker en alleen de trap op te lopen.' Fluistert ze waarna ze langzaam de trap oploopt. Ik grinnik waarna ze in mijn hand knijpt. 'Niet lachen.' Mompelt ze streng waarna ze stopt met lopen. Enkele secondes later schieten we beide in de lach.

'Slaap lekker Tess.' Glimlach ik als we boven zijn. 'Slaap lekker Rayan.' Fluistert ze terug terwijl ze zachtjes haar kamer in loopt. Na enkele secondes te blijven staan loop ik de kamer van Sammy in en kruip ik onder mijn deken. Ik word vrijwel meteen overspoelt met warmte waardoor ik zuchtend mijn shirt uittrek en onder mijn kussen leg. Na weer een paar keer te woelen en te draaien val ik eindelijk in slaap.

'Goeiemorgen Aghassaiy!'

'Wakker worden Rayan!' Schreeuwen de jongens terwijl ze mijn haar door de war halen, mij kietelen of mijn deken een stukje wegtrekken. Ik kreun uit irritatie en draai me op mijn buik, maar als mijn deken helemaal wordt weggetrokken schiet ik overeind van de kou. 'Oké ik ben wakker jezus.' Grom ik waarna iedereen begint te lachen. 'Je hebt wel een strakke buik hoor Rayan.' Lacht Caleb met een hoog stemmetje waardoor ik ook begin te lachen. 'Iedereen is al klaar, we wachten beneden.' Vertelt Sammy waarna ze in een rij naar beneden lopen.

Als ik mijn tas heb loop ik de gang in, opzoek naar de badkamer. Ik loop dezelfde route als in mijn huis en kom uiteindelijk bij een badkamer terecht. Na een snelle en frisse douché ren ik naar beneden en sein naar de rest dat we kunnen gaan. 'Moet je niet even wat eten Rayan?' Vraagt Caleb als hij langs me loopt. Ik schud mijn hoofd en loop door de deur naar buiten. We stappen met z'n vijven in Caleb's zwarte auto en zo rijden we naar een sportschool. Wat is het lang geleden dat ik daar ben geweest.

'Kijk die kont.' Hoor ik Zaire fluisteren naar Sebastiaan waarna ze beginnen te fluiten. Ik kijk naar waar ze wijzen, hoe slecht het ook voelt. Maar damn, dat is er een.

'Oké knul, spieren.' Lacht Zaire naar me terwijl hij twee gewichten van drie kilo pakt. 'Twintig keer ophalen.' Vertelt hij me terwijl hij me precies laat zien hoe. Ik volg zijn beweging terwijl ik meetel. Één, twee, drie..

Als ik de twintig heb gehaald leg ik de gewichten op de grond en knak mijn vingers. 'Wat nu?'

'Tot de honderd! Daarna doen we sit-ups en push-ups!' Ik rol met mijn ogen, was ik maar nooit meegegaan.

'Kom op Aghassaiy! Vijfennegentigste push-up,zevenennegentigste push-up, achtennegentigste push-up, negenennegentig en honderd!' Roept Zaire terwijl die in zijn handen klapt. Ik laat me meteen vallen op de mat terwijl het zweet over mijn voorhoofd druipt. 'Kom op, zo zwaar was het toch niet?' Grijnst hij terwijl hij me zachtjes tegen mijn schouder duwt. Ik rol mijn ogen terwijl ik langzaam omhoog kom en grijp naar mijn waterflesje. Om eerlijk te zijn, het voelt heerlijk om weer eens iets te doen. Maar om in een keer meteen zo'n groot aantal te doen?

Als Sammy en de rest dan komen aanlopen lachen ze. 'Wat heb je met hem gedaan Zaire?' Lacht Caleb die me overeind helpt. Mijn armen en buik beginnen steeds meer pijn te doen wat uiteindelijk irritante spierpijn gaat worden. 'Honderd van die lifts met drie kilo, honderd crunches en honderd push-ups.' Antwoord Zaire simpel. Sammy knikt waarna hij zich naar mij draait en zijn duim op drie manieren houd. Ik sein dat het wel gaat waarna hij knikt. 'Kom, laten we gaan.' Seint Sammy. De jongens lopen al pratend richting de uitgang van de sportschool, ik in tegendeel kan moeilijk een stap zetten. 'Gaat het Rayan?' Ik knik en sla een arm om mijn buik heen, hopend dat het helpt om de pijn iets te verminderen. 'Weet je het zeker kerel? Ik weet dat Zaire soms echt een eikel kan zijn en-'

'Het gaat Caleb, godver.. Loop gewoon.' Brom ik waarna hij meteen zijn mond houdt en de deur voor me openhoudt. Van de week kom ik terug, neem ik een abonnement en ga ik weer elke dag komen, alleen dit keer voor spieren en niet voor te vermageren.
---
Weer korte update, ik weet niet wat ik nog meer in Rayans pov kan schrijven voor die dag dus ja. Maar zoals ik een paar hoofdstukken geleden zei, blijft Rayan niet de lieve poepie die hij was en dit is het begin.. *Evil laugh* moehaHehe.

Nu begint het verhaal pas echt, ik heb er echt zin. Om te schrijven en later terug te lezen. Ik heb echt het gevoel dat dit het eerste boek wordt waar ik echt maar dan ook echt trots op ga zijn.

By the way, ik heb foto's van de casting. Als je niet weet wie ze zijn (wat me verbaasd want een paar jaar was zowat iedereen fan van hun) kan je altijd bij de casting hieronder kijken:)

Ps: ze moeten op hun lijken, het zijn ze niet precies!

Oh ja, excuses dat mn auteursberichtjes zo lang zijn maar er is geen andere manier om met jullie te communiceren, anders moet ik iedereen ( maar 7 mensen maar oke ) een prive berichtje sturen.

Laat zeker een comment en een vote achter want dat motiveert me heel erg om verder te schrijven! Ja joe, Xx

Beetje korte update, 1470 woorden

Brother's best friendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu