[---]

318 13 4
                                    

Tááákže! 🤗
Čau! 😄

Jak už si asi někdo všiml, vydala jsem .....😆
BECAUSE HE ISN'T NORMAL 2!💪
Ano, stihla jsem to ještě před důchodem. 😂 Momentálně mám předepsaných přibližně deset kapitol! 😛
Píšu to sem, abyste vy, kteřím se tato kniha nějakým způsobem zalíbila, věděli, že je pokračování. 😉Tak se na to třeba jukněte!

Jenom abych nastínila, o co tak nějak půjde😇:

Amber a Ashley budou jaksi finančně i psychicky úplně na dně. Ani jedna nebudou mít rodinu, peníze, majetek, nic. Ale Amber pak najde svého bratra, kterého si už ani moc nepamatuje. Ten jim trochu pomůže, ale bohužel to svede jen finančně. Ashley zažije ztrátu matky a s tím jí prostě nikdo nepomůže. A Amber? Vždyť ta má hlavu plnou myšlenek na sladkosti... A na Justina samozřejmě. Takže se na svou kamarádku vykašle, jako vždy. K tomu se dozví, že Justin praštil se svou kariérou popového zpěváka. Ví, že je to kvůli ní... Nemá na to důkaz, ale uvnitř jí svírá takový provinilý pocit, kvůli kterému nemůže spát. A i kdyby to nebylo jen kvůli ní, musí zajistit, co se děje, protože Justin svůj život miloval, tak proč by to najendou měnil? Jak se tedy Amber zvládne, věnovat se své nejbližší osobě, která při ní narozdíl od ní vždy stála a zároveň najít Justina a zjistit, co se skrývá za řečmi médií? Bude se celý život jen honit za svým štěstím? Možná... Vždyť tak to ale vlastně chtěla, ne? Nesedět jen na prdeli, ale něco dělat. Jenomže je tohle to, co chtěla? Nebo bude všechno jinak, než si představovala? To se dozvíte...

❤💛💚💙💜
Mimochodem první kapitola se trochu vymknula kontrole mé retardaci, tak se nenechte zastrašit.
Miluju vás.😘

P.S.: Případné otázky dávejte do komentářů. Když tak mi tam i napište, zda to bude někdo číst nebo to mám smazat. Děkuju.

-Cukrouš. 💗😄

Because He Isn't Normal [J.B.]Where stories live. Discover now