Πρόλογος

199 18 12
                                    

Ονομάζομαι Εύα και πάω Πρώτη Λυκείου. Πριν θεωρήσετε όλοι σας πώς είμαι μια πανέμορφη κοπέλα που όλα τα αγόρια τρέχουν από πίσω της...

Σκεφθείτε ξανά.

Γιατί εγώ και η ζωή μου δυστυχώς δεν έχουμε καμία σχέση με τις αψεγάδιαστες κοπέλες που βλέπετε στον κινηματογράφο.

Εντάξει, μπορεί να είμαι λίγο όμορφη, αλλά αντιθέτως είμαι μια κοπέλα που κάνεις δε ξέρει ότι υπάρχει. Το μόνο που έχω είναι μια φίλη από τα παιδικά μου χρόνια, η οποία φυσικά τυχαίνει να είναι συγγενής μου. Είναι η ξαδέλφη μου και ονομάζεται Κωνσταντίνα...
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι και την Κωνσταντίνα. Οι μητέρες μας είναι κολλητές από τότε που ήταν περίπου δεκαπέντε χρόνων.

Φυσικά θα αναρωτιέστε, μα πως οι μητέρες σας ήταν κολλητές και είστε τώρα ξαδέλφια; Η μαμά μου, Μαρία παντρεύτηκε τον αδελφό της κολλητής της φίλης, Σωτηρίας, δηλαδή τον πατέρα μου τον Νίκο.
Ξέρω, ξέρω... Λίγο περίπλοκη ιστορία. Προσπάθησα να το εξηγήσω όσο καλύτερα γινόταν.

Ααα πριν το ξεχάσω. Έχω και ενα γκέι κολλητό, τον Παύλο, αν και μόνο εγώ και η Κωνσταντίνα γνωρίζουμε, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω προσποιηθεί τη κοπέλα του για να απαντήσει αρνητικά σε πρόταση κάποιας.

Και πιο είναι το καλύτερο;

Ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδελφός μου, Μιχάλης, είναι ακριβώς το αντίθετο μου. Ο διάσημος γόης του σχολείου.

Εύκολα λοιπόν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι περνάω στο σχολείο. Κάθε χαζογκόμενα έρχεται απεγνωσμένη δήθεν για να γίνει φίλη μου.

Ναι. Καλά καταλάβατε αυτή τη φορά. Θέλουν να γίνουν φίλες μου, μόνο και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον υπέροχο αδερφούλη μου.

Ευτυχώς, όμως έχω μια πολύ υποστηρικτή οικογένια. Ο πατέρας μου προσπαθεί συνεχώς να συνεφέρει τον αδελφό μου, αλλά μάταια, αφού δεν είναι μόνο ο γόης του σχολείου, αλλά επίσης μέλος μια συμμορίας.

Των "Suicide". Συνεπώς, οι γονείς μας δεν γνωρίζουν για αυτή τη συμμορία αν και ο πατέρας μας έχει αρχίσει να υποψιάζεται κάτι.

Και λογικό είναι. Γυρνάει αργά το βράδυ τραυματισμένος γεμάτος ένταση και όρεξη για τσακωμούς.

Σήμερα λοιπόν είναι μια ακόμα βαρετή και μονότονη μέρα της ζωής μου.











----------------
Αυτός είναι ο πρόλογος της καινούργιας μου ιστορίας "Love will remember".
Οι πρωταγωνιστές Μιχάλης και Εύα είναι τα παιδιά των πρωταγωνιστών του πρώτου  μου βιβλίου "Η αγάπη μοιάζει ψεμα"(του Νίκου και της Μαριας).  Έκανα μια μικρή τροποποίηση στο φλέγεται κεφάλαιο λόγω αυτού του βιβλίου, ΑΛΛΑ δεν χρειάζεται να έχετε διαβάσει ο πρώτο μου βιβλίο για να διαβάσετε αυτό.

Ελπίζω να σας αρέσει ο πρόλογος.
Φιλιά❤

Love Will RemeberWhere stories live. Discover now