Сам вкъщи... ами не - част 3

877 115 19
                                    

- Няма да ти кажа кой е - направи сад фейс.

- Е, хайде де, защо не?

- Защото ще му кажеш. Ако щеш се прекръсти и хиляда пъти, ще си останеш грешник завинаги.

- Ти си дете на дявола, Джеон Джънгкук. (ще ме помислите за сатанист, съжалявам 😂😂😂). Поне ми кажи познавам ли го - офф, какво да го правя.

- Виж, добре, познаваш го, но само това ще ти кажа засега.

- Харесва ми, засега. Значи може и да ми кажеш някой ден?

- Не, но може сам да се сетиш.

- Ами то с този моя гениален мозък естествено, че ще се сетя.

- Щом си вярваш.

- Искаш ли да видим - кимнах в съгласие, стана ми интересно какво ще измъдри - Така, значи, ето ги фактите: момче е, познавам го, не си казал на никой и си влюбен в него-

- You don't say.

- Млъкни и слушай. Та, щом е момче и го познавам, следва да е някой от училище. Ти не познаваш приятелите ми извън училище. Сериозно, трябва да излизаш по- често - изгледах го кръвнишки - Така, щом е от училище, значи може да е всяко момче, защото не е като да не съм известен - ей тук ме ядоса. Свалих си чехъла и го ударих с него - Ауч. Много злоба таиш в себе си. Тц, чак ме е срам от тебе. Така, щом не си казал на никой, дори на Джин хьонг, който ни е като кошче за душевни мъки, значи следва да е някой от групата. Не вярвам да харесваш Джин хьонг, Намджун хьонг или Хоби хьонг. Оставаме аз, Йонги хьонг и Техьонг. Не говориш много често с Йонги хьонг, затова оставаме аз и Техьонг. Навярно не си забелязал, но всеки път, когато го видиш, ти засияваш повече и от слънцето. Познавате се от деца и сте постоянно заедно. Знаете всичко един за друг. А и, след като се събрахме с Те, ти се отдалечи от него. И малко или много ме намрази. Не е като да не съм видял злобните погледи. Затова смятам, че Техьонг е твоето момче. Твоята любов. Така ли е, Куки? - Аз просто седях и не обелвах и дума. Не знаех какво да кажа. Наистина ли е толкова очевидно? Джимин сърдит ли ми е? Щом той разбра толкова лесно, дали и Те знае? Сигурно затова се отчуждихме - Куки?

- А-аз... - в този момент светна много силна светкавица и тока спря. Мале, така си изкарах ангелите. Който и да си, благодаря ти.

- Виж, хайде да лягаме.

- Да, добре - качихме се в стаята ми. Легнах си.

- Лека нощ, Куки.

- Чакай!

- Да?

-... - беше ме срам да кажа.

- Добре, ще остана, докато заспиш.

- Благодаря, хьонг.

- Да, да, добре, хайде заспивай.

- Лекаа.

- Лека.

След около 5 минути се унесох. Усетих как той ляга на леглото до мен, но сега съм прекалено уморен, за да го мисля.

~~~~~~~~~~~~~~~~
Трябва да сте на седмото небе. 3 глави в един ден. Радвайте се, защото това няма да се повтори 😂😂💖 Можех да го направя една глава ама щеше да стане над 1000 думи, а не в това е идеята 😂 Така, понеже се видях в чудо, имам нужда да попиша малко, а и съм на нещо наречено Ад *кхъм* Училище *кхъм* Моя грешка 😁 Та, надявам се да не ми се сърдите, че утре ще сте без нищо, ама... Такъв е живота 😂 Чао, мои сладки зайчета и до вдругиден 😂💖💖💖🐰

Unexpected Friend| VKook [✔]Where stories live. Discover now