Грешно е - част 3

919 119 12
                                    

*Гледна точка на Джимин*
Проследих го до някаква беседка. Там той седна и заплака. Ясно ми е. Не очаквах такова нещо от него, но го разбирам. Използвал ме е, за да го накара да ревнува. Защо на мен? Аз наистина го харесвам. Но, предполагам, не ни е писано заедно. Е, поне беше хубаво. Радвам се, че ако някой ще ме използва, то това ще е той. Пристъпих и тихо седнах до него, като го прегърнах. Първоначално се сепна, но като ме видя се отпусна. Постояхме така докато се успокои. Вече беше тъмно и гледахме блещукащите звезди.

- Защо не ми каза? - той се обърна и ме погледна объркано - Че не ме харесваш - видях как сведе глава и още няколко сълзи се стекоха по бузите му. Хванах главата му и ги избърсах с палците си.

- Джимин, с-съжалявам. Аз съм ужасен приятел и човек. Истината е, че-

- Ме използва - довърших вместо него. Очите му, пропити с болка и вина, се втренчиха в моите. Усмихнах му се.

- Джимин-

- Разбирам те - пак го прекъснах - Искаше да го накараш да ревнува и затова реши да се сближиш с мен и да ми предложиш. Но, знаеш ли, не ме интересува. Радвам се, че бях част от живота ти. Спокойно, не ти се сърдя. Даже и ще ти помогна. Защото той определено заслужава любов като твоята. А и, ако вие сте щастливи, аз също ще съм - Техьонг се изправи и с насълзени очи ме прегърна силно.

- Благодаря ти, много ти благодаря.

- Няма защо, все пак сме Maknae Line, нали - казах и се усмихнах, а той се засмя. Поседяхме още малко на беседката и се прибрахме.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Хейо, как сте? Надявам се ви е харесало. Съжалявам за грешки и до утре, деца мои😂😘💖💖

Unexpected Friend| VKook [✔]Where stories live. Discover now