Инфаркт

1.2K 113 12
                                    

Добре, Джънгкук, вдишай-издишай. Няма как да е разбрал. Или има? Никой освен мен не знае за фалшивия профил. Няма как да е това... Добре ка- Чааакай, чакай, чакай.. Фалшив профил.. О Мили Боже... Това е истинският ми профил... Лелее, сърцето ми.. Изкарах си ангелите..

10:00
02.02.16
Джънгкук, довлечи си задника навън ВЕДНАГА. Ще закъснеем.- Техьонг

Закъснеем ли? Не сме се разбирали да излизаме. Хм, може да се е объркал. Сега ще го питам.
Тъкмо отварях чата когато чух вик от отвън.
- ДЖЕОН ДЖЪНГКУК, АКО НЕ ДОЙДЕШ ДО ДВЕ СЕКУНДИ, ЩЕ ХОДИШ ДО УЧИЛИЩЕ В ЧУВАЛ!!!- е баш в чувал. О не, УЧИЛИЩЕ??? Аз не съм готов.
Станах и за буквално две минути се изкъпах. После се облякох с първите дрехи, които видях и изхвърчах от стаята. Обух се, но се сетих, че съм си забравил раницата :'). Докато Техьонг крещеше като обезумял, аз се качих, взех я и излязох при него, като преди това се прекръстих.
- ДЖЕОН ДЖЪНГКУК, ЗАКЪСНЯВАМЕ С ПЕТ МИНУТИ, А ОЩЕ НЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ, ИСКАШ ДА ТЕ РАЗФАСОВАМ ЛИ???? КЪДЕ СЕ ЗАГУБИ И ЗАЩО ЗАКЪСНЯ??
- Млъкни и тръгвай, после ще ти обясня.- сега трябва и лъжа да мисля...
- Оф, добре..
Тръгнахме , като търчахме по улиците се едно зомбита ни гонят (нз как ми дойде това😂) и пътят вместо за 10 го взехме за 3. Да кажем, че като стигнахме, имах нужда от инхалатор... Влязохме в стаята, извинихме се и си седнахме на местата. Часа мина неусетно бързо, може би защото изпуснахме половината, но това не е от значение. Точно с биенето на звънеца, Те се обърна към мен.
- Е сега ще ми кажеш ли защо закъсня
- Ами...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Оо, хора, здравейте, жива съм спокойно 😂😂😂😂 Сори че не ъпдейтнах през седмицата, но бях натоварена с много много много тестове и трябваше да уча. Надявам се че историята ви харесва. Съжалявам за грешки и до следващия път💜

Станах малко досадна с тези предложения, но моля ви погледнете историята, наистина е много хубава и страшен труд се хвърля за нея💗💗

Станах малко досадна с тези предложения, но моля ви погледнете историята, наистина е много хубава и страшен труд се хвърля за нея💗💗

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
Unexpected Friend| VKook [✔]Where stories live. Discover now