16 chapter

3.5K 142 16
                                    

Šla jsem pomalu. Nebylo to z důvodu, že bych si tuto cestu ven z domu nějakým způsobem užívala a proto se ji snažila záměrně protahovat, právě naopak. Byla jsem příliš vyklepaná a rozhozená ze všeho, co se stalo v přístěnku pod schody, že jsem nedokázala vnímat nic jiného kolem sebe, než mé splašeně bijící srdce, jež takovou silou naráželo proti mé hrudi, krev prudce vroucí mi v žilách a tu sžírající touhu, která neustala ani když už on nestál přede mnou. Bylo to snad ještě horší. Ta zvířecí dychtivost dotýkat se jeho vlasů, jeho horké kůže a náruživých rtů, kterými slíbával mou příliš na dotek choulostivou pokožku, mě pohltila docela.

Jedna část mě mi říkala, ať se okamžitě otočím, ať nepřilévám vodu do ohně a nechám to být, dokud to nikomu ještě nestihlo nijak ublížit. Zbytek mě ale tuto část umlčoval pevným roubíkem a po provazu spouštěl někam do té nejhlubší části mé mysli s okovy na nohou. Možná proto jsem dokázala dojít až na parkoviště bez toho, aniž bych se několikrát zastavila a měnila směr. Někde v hloubi duše jsem věděla, že bych stejně skončila tady. Na tom samým místě, pod černým nebem posetým hvězdami, čekajíc na něho, až si mě odveze kamkoliv jen bude chtít.

Byla jsem jeho už v momentě, kdy se mě dotkl pouhým malíčkem. Věděla jsem to, jen jsem si to z pochopitelných důvodů nechtěla přiznat. Nemohla jsem.

Tušila jsem, že pravděpodobně budu mít výčitky svědomí hned ráno, co se vyhrabu na nohy, ale dokud jsem byla s ním, bylo mi to jedno. Byla to jako dobře nastražená past, ze které se nedostanete, pokud se jednou necháte polapit. Tohle byl přesně ten případ. Měl na mě takový efekt, nedalo se odolat. Nikdo by neodolal být na mém místě, bylo to příliš těžké a až fyzicky bolestivé.

Cítila jsem, jak překvapivě chladný bodavý vítr oblézá nahé části mého těla, kterých bylo díky mým skvěle navrženým šatům příliš mnoho. Nejvíce tlak zaznamenávala příliš citlivá místa, které byly ještě před pár minutami překryty jeho horkými tvrdými rty, což mě nutilo si tu vzpomínku neustále dokola přehrávat v hlavě, neboť jsem momentálně neměla nic jiného, čeho se chytit, dokud jsem za svými zády nezaslechla tiché kroky. Nemusela jsem se ani otáčet. Věděla jsem, že je to on už několik vteřin předtím, než se jeho ruce nedočkavě omotaly zezadu kolem mého pasu a jeho rty přemístily k mému ušnímu lalůčku, jenž mírně skously, což nějakým kouzlem způsobilo, že jsem se otřásla snad ještě víc, než pod tím studeným venkovním větrem.

Nikdo by neodolal!

"Neotáčej se, prostě nastup do toho zatracenýho auta, než si tě vezmu rovnou tady, dobrý Bože," zaúpěl, načež jsem přes všechny ty rány mého srdce, jež rezonovaly až uvnitř mé hlavy zaslechla, jak toužebně zakňučel. Nedokázala jsem žádnými slovy vysvětlit jakou moc měla nade mnou všechna ta slova, co mi šeptal do ucha.

Zkroušeně jsem zaúpěla, když jeho teplá náruč zmizela a nahradil ji zase ten známý bodavý chlad. Tohle oddalování nedělalo dobře ani jednomu z nás, podle všeho.

Obešel velké černé auto, k němuž otevřel dveře na straně řidiče, aby do něho mohl nasednou. Až pozdě mi došla jeho předešlá slova. Zastavil se v půli pohybu ve dveřích, aby si mě přeměřil svým rentgenovým pohledem.

"Vanesso," pobídl mě. V jeho hlase jsem zaslechla jakousi nejistotu, jako by snad přemýšlel nad tím, zda neváhám a nechci si to ještě rozmyslet. Z nějakého důvodu mě tato myšlenka uspokojila. Dokonalý Bastard si přece jenom svou dokonalostí nebyl jistý tak, jak jsem si zpočátku myslela.

Beze slova jsem se otočila čelem ke dveřím na druhé straně, abych je následně jediným pohybem otevřela a zaplula na hnědé kožené sedadlo. Auto bylo překvapivě stále vyhřáté, což mě vedlo k myšlence, že Styles nemohl být na té párty nijak dlouho. Příliš jsem se tím nezaobírala. Jen jsem si dlaněmi přejela po kůži, poznamenané neustálou zimnicí, abych se rychleji zahřála. Malou kabelku, kterou jsem měla pověšenou na zápěstí, jsem si položila do klína a zabouchla za sebou dveře ve stejné chvíli, kdy se Styles nahnul směrem ke mně, svými velkými hřejivými dlaněmi si můj obličej otočil k němu čelem a přiložil jeho navlhčené rty na ty mé.

Just fuck my life [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat