Pagini de jurnal

524 41 8
                                    


Iau şi ultima cutie din camion şi mă reîntorc în casă pentru a așeza şi ultimele lucruri. Mama mă privește atent şi văd cum se chinuie să-și ţină lacrimile în frâu. Intru în camera mea și mă îndrept spre raftul de cărți. Pun carte după carte căci nu pot lăsa nimic în urmă. O carte groasă cu pagini de un lila închis îmi atrage atenția. Desfac șnurul din jurul ei şi aproape că îmi dau lacrimile când văd scris cu litere mari şi inclinate „Jurnalul meu".

Las cutia şi mă așez pe marginea patului cu jurnal în brațe. Îl răsfoiesc pagina cu pagină citind pe alocuri. Trec cu degetele peste data și scâncesc. Prima zi de liceu.

15 septembrie, 2013

Dragă jurnalule,

Astăzi a fost prima mea zi de liceu. Am reușit să mă integrez chiar repede, la fel şi Anna.

În clasa mea, e un tip. Colin. Are părul roșu, poate puțin portocaliu și ochi de zece ori mai frumoși şi mai albăstri decât ai mei..

27 noiembrie, 2013

Dragă jurnalule,

Astăzi m-am apropiat mai mult de Colin..

Cred că mă place.. Ar fi bine, căci tind să cred că am dezvoltat puține sentimente pentru el.


Lacrimile se izbesc de paginile deja îngălbenite şi suspinele mele acoperă camera. Îmi amintesc că mi s-a rupt sufletul când nu m-a ales pe mine pentru bal.. Înghit în sec şi continui să-l răsfoiesc.. Au trecut ani de atunci dar rănile de pe vremea aceea înșiruite în cuvinte amare încă îmi fac sufletul să ofteze..

5 ianuarie, 2014

Dragă jurnalule,

Cred că a fost o alegere bună să-l aleg pe Kobe.. Colin oricum a ales o altă fată în locul meu.. Oricum ar fi dost ciudat, toți cei de la liceu au râs de mine şi au făcut glume pe seama mea cum că m-am îndrăgostit de fratele meu.. Într-adevăr într-o oarecare măsură semănăm..

Acesta este şi motivul pentru care Colin nu m-a vrut..

Oricum,

Au trecut două luni de când sunt cu Kobe, două luni de când e în viață mea şi îmi simt inima zilnic bătând mai tare de fericire..

18 iulie, 2015

Dragă jurnalule,

Au trecut aproape două luni de când m-am despărțit de Kobe, două luni în care am ajuns să-l dau uitări şi să nu mai sufăr.. Cred că la asta a ajutat şi Colin foarte mult. Adevărul e, că nu am încetat niciodată să îl plac.

Ne auzim jurnalule!

Știam ce urma în jurnal fără să citesc.. Știam că urma cea mai urâtă perioadă din viață mea şi în același timp cea mai bună.. Am trăit un vis pe timpul zilei şi un coșmar pe timpul nopții.. Și uneori și invers!  Dar cu toate astea mi-am lăsat privirea să alunece pe rândurile scrise în grabă..

Sărutul Diavolului ✅Where stories live. Discover now