18

493 37 10
                                    

„Doamne Channon, te faci din ce în ce mai frumoasă. Sper să-ţi placă băutura ! Ross "

Mâinile îmi tremură, îndoind biletul la margini. Spatele îmi e sprijinit de faianţă albastră şi rece, a băii în care am intrat. Lacrimile curg valuri din ochii mei şi oricât aş încerca să le opresc nu pot. De-a lungul anilor am avut destule momente în care să-mi fie teamă de ceva, cu adevărat, dar niciodată sentimentele mele nu m-au încercat mai mult decât o fac acum.

Îmi simt stomacul strângându-se şi inima pompând cu atât de multă putere încât simt ca în orice clipă poate să cedeze. Îmi şterg lacrimile cu dosul palmei şi duc aceeaşi mână la inimă. Degetele îmi tremură frenetic în timp ce îmi masez pieptul acolo unde inima mea încearcă să-l părăsească. Să fi fost goală în mijlocul Antarcticii şi tot nu aş fi tremurat cum o fac acum.. Colin e plecat la mama naibii în praznic, la o excursie de pescuit între băieţi, cu Adam şi chiar dacă aş vrea nu am cum să dau de el, datorită semnalului mult prea slab de acolo.

Minutele trec şi respiraţia mea nu mai revine la normal, ca să pot ieşii, în cele din urmă din baie. Îmi şterg lacrimile cu dosul palmelor şi îmi las fata în ele, închizând pentru câteva clipe ochii. Cuvintele de pe bilet mi se repetă în minte, unul câte unul, făcându-mi capul să vâjâie din cauza durerii puternici. Îmi deschid ochii, dar îi reînchid extrem de repede căci îi simt înţepându-mă, semn că lăcrimele mele amare tind să curgă iarăşi lin pe obrajii mei.

După mai bine de zece minute mă ridic de pe gresia rece şi îmi sprijin palmele de marginea chiuvetei. Îmi ridic privirea şi mă izbesc de chipul meu palid. Ochii îmi sunt roşii şi buzele umflate, de la cât le-am muşcat în speranţa că voi oprii lacrimile. Las biletul pe marginea chiuvetei şi îmi duc mâinile sub robinet, aşteptând ca apa să curgă. Odată palmele pline de apă, le duc spre fata mea şi o clătesc în repetate rânduri, sperând să revin la un aspect cât de cât normal.

Mă îndrept de spate şi păşesc lent spre ieşirea din baie, strângând cu putere foaia albă dintre degetele mele. Scanez locul cu privirea şi zambesc mulţumită când dau de chipul Annei exact acolo unde o şi lăsasem. Măcar cineva să se aleagă cu ceva bun din asta, având în vedere că ziua mea este totalmente compromisă.

- Ginger, vocea Annei se aude piţigăiat spre final, hai naibii în apă până nu devii o roşie în totalitate.

Zâmbesc, în ciuda anxietăţi ce-mi curge prin vene alături de sânge şi dau aprobator din cap. Îmi strâng cositele roşii într-un coc dezordonat deasupra capului şi mă ridic de pe şezlong. Strecor biletul în geantă, lângă restul lucrurilor şi mă aşez timidă pe marginea piscinei.

- Chann, Anna ia cuvântul imediat ce-şi desprinde privirea de pe bruneţel, el e Liam, adaugă şi băiatul întinde mâna spre mine.

- Channon, spun zâmbind uşor, sau Ginger, adaug şi îi scutur uşor mâna.

- Mason, prietenul său, ar trebui să fie pe aici, adaugă Anna indicând intreaga piscina.

Dau din cap şi îmi balansez usor picioarele prin apă, bucurându-mă de răcoarea ce se infiltrează uşor, uşor în corpul meu. Mâinile Annei împing apa spre mine făcându-mă să tresar, când simt contactul. Poate dacă nu aş fi adâncită în gânduri, m-aş fi speriat mai tare şi cu siguranţă aş fi strigat, dar aşa..

Mintea îmi e prea acaparată de biletul ăla şi tot ce presupune el, plus toate consecinţele ce încep să apară în fiecare clipă a existenţei noastre. Îmi scutur capul şi îmi alung orice gând negru din minte. în primul şi primul rând nu a fost vreo ameninţare şi trebuie să recunosc, Ross mereu a fost un ciudat, deci nu trebuie să-mi fac griji, având în vedere că fratele meu a spus că a rezolvat, nu?

Sărutul Diavolului ✅Where stories live. Discover now