21

438 32 30
                                    

- Mami chiar trebuie să mergem la bunica? Întreb şi ea da aprobator din cap.

Pufăi nemulţumită şi mă întorc pe călcâie, urcând câte două scări la fiecare pas, mergând direct spre camera mea. Nu puteam să plec acum, nu puteam să plec chiar acum când aproape găsisem planul perfect de a scăpa de Ross. Nu acum când am reuşit să găsesc ocazia perfectă să-i dau lui Ross ceea ce-şi doreşte şi să scap odată şi pentru totdeauna de ceea ce-l priveşte.

Trag valiza de sub pat şi arunc câteva haine în ea, la nimereală, oprindu-mă după câteva minute. Mă întorc spre birou şi iau telefonul, începând să tastez de zor. Dacă nu am putut rezolva problema cu plecatul de la sursă, trebuie să o rezolv din exterior, măcar pentru câteva zile trebuie că totul să revină la normal. Nu pot să nu merg la bunica, deci trebuie să rezolv cumva problema că va rămâne aici, acasă, atunci când vom pleca. Las telefonul lângă valiză şi mă întorc spre dulap, punându-mi câteva hanorace şi ce mai am nevoie. Jumate de minut mai târziu, telefonul vibrează cu putere şi un sunet acut mă face să strâmb din nas şi să ridic telefonul. Încă nu mă înţeleg.. Încă nu înţeleg de ce am pus melodia asta odioasa că ton de apel la mesaj, dar probabil că nu voi înţeleg niciodată, cum nu voi putea înţelege nici de ce am luat anumite decizii în ultima perioadă.

Deblochez telefonul şi arunc o privire scurtă a mesajului ce se întinde în faţa ochilor mei, pufăind uşor. Lucrurile s-au schimbat aproape drastic în ultimele două săptămâni aş putea spune, de când s-a întâmplat incidentul cu Ross de la şcoală.. Relaţia mea cu Colin s-a răcit ca naiba şi pentru asta numai eu sunt vinovată.. Aproape că am ajuns doi străini din toate punctele de vedere, fie că mă refer la idila dintre noi, fie că mă refer doar la relaţia frăţească dintre noi.. Totul se cam duce de râpă în jurul meu şi încep să regret decizia luată cu o săptămână în urmă..

Relaţia mea, aşa zisa mea relaţie cu Adam s-a distrus zilnic, ajungând aproape să nu ne mai salutăm atunci când suntem singuri pe stradă sau în circumstanţe asemănătoare.. Dar asta se întâmplă din cauza faptului că i-am spus că am o cădere nervoasă, că am o perioadă nasoală în viaţa mea şi că am nevoie de spaţiu, iar el mi-l oferă.. E cel mai bine aşa pentru el, căci aşa va ajunge să mă urască şi nu va fi atât de supărat pe mine în cazul în care ar afla adevărul despre mine şi Colin.. Asta în cazul în care planul meu futut nu dă roade! Dar trebuie să dea!

Telefonul îmi vibrează iarăşi în mâna făcându-mă să-l scap. Mârâi şi îl ridic de jos deblocându-l în timpul acesta.

RossJegosul: „Iubire, chiar trebuie să pleci? Nu ziceai că la petrecere din weekend putem fi într-un final un cuplu? Se presupune că trebuie să am încredere în tine, nu? Deci o să înţeleg că nu poţi amâna plecarea."

Strâmb din nas şi îmi duc o mână în jurul stomacului încercând să alung sentimentul de greaţă ce nu îmi dă pace. Ies din mesaj şi-l deschid pe celălalt. Nu mă miră că e tot de la acelaşi animal.

RossJegosul: „Iubito ce faci de nu răspunzi? Sper că nu eşti cu frate-tu că toată treaba asta se duce pe apa sâmbetei şi voi avea grijă să te fut aşa cum nu a făcut-o nimeni.. Şi nu mă refer la sensul propriu al cuvântului Channon!"

Ignor ameninţarea de la final şi îi tastez repede un răspuns, strâmbând din nas la fiecare cuvânt dulce adresat. De aproape două săptămâni trec prin iadul acesta, gândindu-mă doar la momentul în care voi putea să scap de el şi să-mi văd de viaţa mea frumoasă alături de Colin. Căci asta e singura mea dorinţă.

- Cu cine naiba vorbeşti atât prin mesaje în ultima vreme? Vocea lui Colin răsună şi eu tresar.

Îmi duc telefonul la spate şi-l strecor într-unul dintre buzunare înainte să se aproprie de mine. Afişez un zâmbet strâmb şi păşesc odată cu el, eliminând spaţiul dintre noi. Îmi duc mâinile în jurul gâtului său şi îl strâng într-o îmbrăţişare, aşteptând ca el să facă la fel. Dar nu o face, fapt ce mă întristează. Nici nu mă mir şi cu siguranţă nu îmi permit să mă plâng de asta, având în vedere că în ultima perioadă l-am refuzat mai de fiecare dată când voia să mă iubească sau să-mi ofere câte o îmbrăţişare sau un sărut scurt.. Nu am mai dormit cu el şi am fost singuri acasă două nopţi, iar faptul că l-am ignorat în alea două nopţi a fost lucrul care a pus capac...

Sărutul Diavolului ✅Where stories live. Discover now