Dankwoord

1.8K 112 77
                                    

Beste lezers van Assassinated!

Het boek is afgelopen! Na behoorlijk veel hoofdstukken is het klaar! In dit laatste hoofdstuk willen wij nog een paar dingen kwijt. 

Allereerst willen wij iedereen héél erg bedanken voor het lezen van 'Assassinated!' En dan ook écht iedereen. Natuurlijk de mensen die gestemd en gereageerd hebben op ons verhaal,maar ook de stille lezers. Zonder jullie waren wij nooit zo ver gekomen! 

Ook willen we een aantal mensen speciaal bedanken. Familie, klasgenootjes en vrienden die hoorden van ons boek en ons heel erg gesteund hebben! Héél erg bedankt allemaal! (Jullie zijn met te veel om allemaal persoonlijk te noemen, maar je weet het zelf wel als je hier bij hoort!) Alle positieve reacties en tips zijn gewoon om gelukkig van te worden! Bijna geen woorden voor! Wél willen wij Luz nog even in het zonnetje zetten. Gewoon, omdat ze de beste vriendin is die je je maar kunt wensen!

Voor degene die zich afvragen waarom er de hele tijd in de 'wij' vorm gesproken wordt, die reden is simpel. Dit boek heeft namelijk twee schrijfsters, Janine en Merel. Twee goede vriendinnen van 13 jaar. Het hele idee komt van Janine, het meeste is geschreven door Merel.

Dit is ons eerste boek, en we hadden nooit verwacht dat we zo ver zouden komen. Wij begonnen met het schrijven op Wattpad door twee vriendinnen, Anne en Rosa. Zij hadden ons aangemoedigd om een account aan te maken. Toen wij begonnen met schrijven hebben zij ons heel erg gesteund! Anne en Rosa,  bedankt!

Door hen kwamen wij op Wattpad terecht, en we besloten in een vrolijke bui om aan een verhaal te beginnen. Niks uitgedacht of uitgeschreven (dat kwam later pas...) maar meteen begonnen! En die week waren we écht super verrast, want ons boek was al 25 keer gelezen! Ondertussen hebben we meer dan 30 K reads, en elke dag worden het er meer! Eigenlijk kunnen wij dit nog steeds niet geloven!

Toen kwam er een bijzonder moment: we kwamen op #1 in Fantasie! Toen we begonnen met schrijven hadden we een weddenschap gemaakt: als we óóit op #1 zouden komen, dan bakt Merel een taart! Ik kan jullie vertellen dat hij heerlijk was!

Ondertussen zijn wij al hard aan het werk met een nieuw boek. Het heet: 'The Vampire Curse,' en de proloog en de flaptekst worden vandaag gepubliceerd! Het eerste hoofdstuk komt waarschijnlijk een weekje later. Wij zouden het heel erg leuk vinden als je ook een kijkje neemt bij ons nieuwe boek! 

Ook denken wij eraan om misschien een vervolg te maken op 'Assassinated,' maar als dat gaat gebeuren duurt het nog een tijdje voor het online komt. Als je op de hoogte wilt blijven, volg dan ons profiel!

Het einde van dit dankwoord komt alweer in zicht, maar nogmaals willen we iedereen heel erg bedanken voor het lezen/stemmen/reageren!

Doegh!

PS: laat in de comments even achter wat je van 'Assassinated' vond. Dit is, zoals eerder gezegd, ons eerste boek en wij zijn benieuwd naar de mening van jullie allemaal! 


Assassinated (Voltooid✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu