De Z van Zora

1.6K 153 4
                                    

Ethan staat nu recht voor me, met zijn rug naar mij toe. Ik lig plat op de grond haast in de heg, in zijn schaduw. Ik pak het mes dat ik heb gekregen aan het begin van deze test. Heel voorzichtig, zonder ook maar een klein geluidje te maken breng ik het naar zijn enkel toe. Ethan kijkt naar de heg, en ik hoor dat hij het ritme van het doolhof in zijn hoofd probeert te krijgen.

Ratsj, ratsj, ratsj. Drie snelle precieze uithalen. Ethan kijkt om zich heen al luid vloekend dat hij degene die dit gedaan heeft zal vermoorden. Een rood gloeiende Z is op zijn enkel te zien. De Z van Zora. Dat zal hem leren, en de nepkoning gaat het ook begrijpen.

Snel rol ik onder de heg door en begin ik zo geruisloos mogelijk te lopen. Ik ben nu een gang naar links dus moet ik nu rechts, rechts, links om weer op het goede pad te komen. Zo snel als ik kan ren ik door het doolhof, geruisloos. Links, rechts, links, rechts, links, rechts, rechts, links, links. Na een paar minuten al zie ik het einde van het doolhof. Een kleine deur waar je doorheen moet, achter de deur is een tweede parkour zichtbaar. Dit keer zijn er rondlopende bewakers met zaklampen. Maar voor de rest is er niemand, ben ik te laat? Opschieten.

Er staan bomen en struiken om je achter te verstoppen, maar die heb ik eigenlijk niet nodig. Als een speer ren ik op mijn doelwit af, een houten deur aan het einde van de gang. Springend en klimmend, steeds sneller. De bewakers hebben niks door, ze weten niet dat ik al bijna bij de deur ben. Mijn voetstappen zijn niet te horen en ik hou mijn adem in. In minder dan een minuut ben ik bij de deur en duw hem heel voorzichtig open. Ik ben op het dak van de loods waar we blijkbaar in zaten. Ik loop voorzichtig naar de rand toe en zie dat er beneden een kleine trampoline staat. Eromheen staan allemaal mensen te kijken, ik kan niet zien wie het zijn.. Is haast iedereen er al? Dan maar een spetterend einde, denk ik en ik zwaai naar de mensen beneden. Ik loop weer naar de deur om een aanloop te nemen.

Ik ren naar de rand en maak een arabier en land precies op de rand van het gebouw. Ik spring met een mooie achteruit salto met wel drie schroeven naar beneden. Ik hoor mijn cape achter me aan komen. Precies in het midden van de trampoline land ik. Door de vering vlieg ik weer vier meter de lucht in en ik doe nog een extra achteruit salto voor de show. Perfecte landing.

Dan draai ik me om..

Assassinated (Voltooid✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu