P.S: Ik mis jou ook

1.6K 154 3
                                    

Een beetje verbaasd staar ik naar de brief op mijn schoot. De brief van Aiden. Mijn ogen glijden steeds maar weer over dat laatste zinnetje: ik mis je. 

Uiteindelijk sta ik op, en loop de gang op. Ik loop door het gebouw naar het kantoor van Zavier. Zonder te kloppen kom ik binnen. Zavier kijkt verbaasd op. ''Wat kom je doen?'' Op zijn schoot zie ik een boek liggen, ik probeer de titel te lezen maar hij houdt zijn handen er beschermend overheen zodat ik het niet kan zien. ''Ik vroeg me af of ik een brief terug mag schrijven,'' zeg ik eerlijk. Er verschijnt een grote grijns op het gezicht van Zavier. ''Natuurlijk mag dat,'' zegt hij dan. Hij grabbelt wat in een van de laden van zijn kantoor en geeft me dan meerdere enveloppen, papier en postzegels. Ik kijk hem blij aan. ''Dankjewel,'' zeg ik. Ik neem de spullen aan en haast me terug naar mijn kamer. 

Als ik aan mijn bureau zit begin ik met schrijven. Ik vertel hem over dat ik het fijn vond bij hem in paleis. Dat ik blij ben dat hij door mij heeft ingezien dat er veel moet veranderen, en dat ik hem daar graag bij wil helpen. Ook schrijf ik over Beal, en het voedselgevecht. Ik schrijf over hoe ik de trainers verrast heb, en over de vreemde ontmoeting met Zavier. 

Op het moment dat ik onderaan de brief mijn naam schrijf gaat er een luide bel. Ik kijk op mijn horloge. Het is al negen uur, ik moet nu in de trainingszaal zijn! Ik kijk nog een keer naar mijn papier, en voeg dan snel nog één zinnetje toe. 

P.S: Ik mis jou ook.

Dan stop ik de brief in de enveloppe, plak de postzegel erop en sprint naar de trainingszaal. 

Assassinated (Voltooid✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu