11. landstället

890 21 1
                                    




Vi satt i klassrummet klockan var 11:55 och våra lärare hade ett tal där dom berätta hur mycket som skulle sakna oss. Våra lärare hatade våran klass för vi pratade hela tiden och vi kunde vara väldigt uppkäftiga så dom var förmodligen skit lyckliga att våran klass skulle lämna skolan.

När vi alla hade sagt hejdå till våra lärare gick vi till kapphallen och satte på oss våra skor. När skorna var på skickade jag ett snabbt sms till Mattias och sa att avslutningen fick bra och allt sånt. Plötsligt hörde jag att någon ropa mitt namn, jag vände mig om och det var Madde. Jag la snabbt ner mobilen i väskan och ledde mina steg mot henne. "Lycka till med Ethan, lova att du ringer mig om han behöver en spark i bollarna" Sa Madde flinandes och omfamnade mig i en kram. Jag skratta till. "Hah aa jag lovar" sa jag och drog ifrån kramen. "Ethan väntar på dig vid dörren" sa Madde plötsligt. Jag vände blicken mot dörren och såg att Ethan titta på mig. Jag vände tillbaka blicken mot Madde och gav henne en sista kram innan jag gick mot Ethan.

"Hej babe" Sa Ethan med ett flörtigt leende. Jag himla med ögonen och gick ut. Vi gick till parkeringen. Ethan låste upp sin EPA, jag fick ha båda våra väskor i knät för det fanns inget baksäte. Han startade bilen och backade ut från parkeringen.

På väg till hans landställe stannade vi på Ica och köpte mat och lite godis så vi kunde överleva.
Efter en timmes bilresa var vi äntligen framme. Vi tog våran packning och matkassorna och gick till stugan.
Det var jätte fint, de första man såg när man klev in i stugan var ett kök.
Bredvid köket var det ett vardagsrum. I vardagsrummet fanns det två dörrar, en som ledde till ett sovrum och det andra ledde till badrummet.

"Här ska vi sova" Sa Ethan och gick intill sovrummet. Jag titta på honom chockat. Det var bara en säng, ska jag behöva dela säng med honom. "Varför? Kan inte jag sova någon annan stans?" fråga jag med en förvånad röst. "Nej du ska sova här inne" Sa Ethan med en bestämd röst och började lägga in hans kläder i garderoben som stod bredvid sängen. "Nej, jag vill sova själv" Sa jag med en bestämd röst. "Varför käftar du?" fråga Ethan och titta på mig med en lite små irriterad blick. "För att jag vill sova själv!" sa jag med en irriterad ton. "Okej visst, du får sova på soffan, men du får bädda själv" Sa Ethan med en irriterad röst och började rota fram lakan, kuddar osv till mig. Jag tog tacksamt emot dom och gick till soffan och började bädda. När jag var klar satte jag mig ner på soffan och pustade ut.

"Jag ska laga mat" Sa Ethan och gick intill köket, jag följde efter honom och satte mig på en utan köksstolarna. "Vad ska du laga?" fråga jag och titta på honom. "Makaroner och köttbullar, pallar inte laga mat som tar lång tid" Sa Ethan och tog upp en kastrull och stekpanna. "Samma här" Sucks jag lätt och titta ner i marken. Plötsligt hörde jag att min mobil började ringa. Jag reste mig upp och gick intill vardagsrummet där min mobil låg. Det var Mattias som ringde. Jag svara.

"Hej" Sa jag "Hej, hur går de?" sa Mattias. "Jo det går bra, vi har precis packat upp våra saker och lite sånt" svara jag. "Okej va bra men jag tänkte bara ringa för att säga att du ska ha det så kul med Madde i skogen" Skratta Mattias. "Hah ara det ska vi" Skratta jag. "Okej men ha det så bra" sa Mattias. "Tack desamma, puss älskar dig" sa jag glatt och la på. Jag tog med mig min mobil intill köket igen där Ethan hade börjat steka köttbullarna.

"Vem var de som ringde?" fråga han. "Det var bara Mattias" svara jag och skrollade igenom allas snapchat stories. Ethan svara inte utan nicka.

Under tiden han lagade mat satt vi och småsnackade om lite allt möjligt. Jag visste inte att jag och Ethan hade ganska mycket gemensamt. Vi hade samma torra humor, och vi hade samma skämt som bara människor med dålig humor kunde förstå.
I vanliga fall var han den här dryga killen som alltid flörtade och sa riktigt obehagliga saker, men nu var han snäll och rolig. Det är en sida av Ethan jag aldrig hade sett förut.
Jag kan inte säga att jag inte gillade den "nya" Ethan.

--------------

Hoppas ni gillade kapitlet!!!

Fuck boy |E.DTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang