4. Serisöt? kan de bli värre?

1.1K 23 2
                                    




Det var Måndag, under helgen hade jag, Victor och Madde bara snackat och allt mellan himmel och jord, men idag var de den sista måndagen innan sommarlovet. Förhoppningsvis visar tjejerna mig mercy och låter mig leva den sista veckan utan att jag behöver åka till sjukhuset.

Jag och Madde öppnad dörren till kapphallen, såklart var det ett par tjejer där som genast började viska saker till varandra. Jag himlas med ögonen och gick till mitt skåp och Madde gick till hennes. Jag vred om nycken och öppnade skåpet. Jag la in min väska och titta på schemat och sucka när jag såg vilken lektion vi hade. Svenska, döda mig långsamt. Jag tog ut min skoldator och stängde sedan mitt skåp.

I min skolan fanns det tre olika klasser i nian, det var A, B och C klasser. Jag och Madde gick tillsammans i C klassen och tråkigt nog gjorde Ethan de också. Grayson på andra sidan gick i A och det var jag tacksam över, vill inte ha två idioter i samma klass som mig.

I klassrummet hade vi inte direkt en egen plats utan vi fick sitta lite vart vi ville men vi delade naturligt upp oss i kill och tjej grupper. Vid ett bord fanns de bara killar och vid ett annat var de bara tjejer, det var sällan blandat kille och tjej vid samma bord. Jag satt bredvid Madde med två andra tjejer.

Alla i klassen satt och pratade om festen och aa såklart vad jag sa till Grayson. Jag fatta inte varför de behövde bli värsta grejen men de är de samhället vi lever i antar jag.

Bordet jag satt i var i mitten av klassrummet, på den vänstra sidan var "tjej borden" och på högra var "kill borden" Jag såg mig omkring bland de olika borden och fick plötsligt syn på Ethan som redan tittade på mig, vi fick genast ögonkontakt. Jag titta genast åt ett annat håll för att bryta ögonkontakten. Jag såg i ögonvrån att han fortfarande tittade på mig.

Jag kände mig mer och mer obekväm för jag hata när människor stirra på mig och jag kunde se i min ögonvrå att Ethan inte tog bort ögonen ifrån mig men han titta bort när Ester våran svenska lärare kom in.

Kunde hon inte kommit några minuter tidigare så jag slapp ha Ethan sirra på mig?! Nej självklart inte.

"God morgon God morgon" Sa Ester började skriva något på tavlan.

Ester är en 103740393 årig gammal tant som är på en helt annan galax. Hon kan vara överallt och ingenstans. Hon glömmer också lätt bort saker, jag kan inte säga att jag inte gillar de för oftast glömmer hon bort att ge oss läxor. Inga läxor = lycka.

Jag titta på vad Ester skrev på tavlan "Grupparbete"

Varje gång vi har grupparbeten brukar vi alltid dela in oss själva i våra gruppen. Ester säger att vi ska dela in oss i en grupp med 3 - 4 personer men de slutar alltid med att de är en grupp på 8 personer eller på 2 personer. När vi har grupparbeten brukar jag alltid vara med Madde så jag var ganska lugn över de här grupparbetet.

Klassen ställde sig upp och började dela in sig men vi blev stoppade av att Ester började prata. "Hallå jag sa inte att ni fick dela in er själva!" Sa Ester. Vi alla tittade fundersamt på henne. "Idag ska vi göra något annat. Uppgiften är att ni ska tillsammans med eran partner göra en kortfilm. Vad eran kortfilm ska handla om kommer ni tillsammans välja ur min kategori hatt" sa Ester och alla i klassen suckade. "De är inte allt, ni kommer att bli indelade två och två" sa Ester och plockade fram två stycken hattar, en lila och en blå.

De måste nog vara de fulaste hattarna jag någonsin sett. Dom måste hemma gjorda för ingen butik skulle sälja dom hattarna till någon. Eller aa de beror på, Esten är en 103740393 årig tant, vem vet de kanske var en trend när hon var ung men att sälja dom i nuläget måste vara ett brott.

"I den lila hatten har jag lagt in lappar med en siffra på, de finns bara två av varje siffra. Ni alla kommer att ta en varsin lapp och den siffran ni får måste ni para ihop er med den personen som har samma siffra. När ni har delat in er kommer ni ta en kategori från den blå hatten, den kategorien ni får upp kommer eran kortfilm handla om, varsågod och hämta en lapp!" sa Ester och hela klassen sprang fram och tog en varsin lapp från den förskräckliga lila hatten. "Vem har nummer 17?!" "Nummer 3?" ropade alla i klassen. Jag tog en lapp, jag öppna den och såg numret 13. Jag gick fram till Madde för att se om hon hade nummer 13 men de hade hon inte, plötsligt kände jag att någon peta mig på axen, jag vände mig om och sucka. Det var Ethan. "Ser ut som att vi kommer att vara partners" Sa han med ett flörtigt leende och visa mig hans lapp med nummer 13 på. "Fuck!" tänkte jag för mig själv.

Jag sucka och gick emot den fula blå hatten. Jag ställde mig vid hatten med Ethan bakom mig, jag svär han ställde sig så nära mig att jag kunde känna har hjärta slå. Jag kände mig extremt obekväm så jag tog ett steg åt sidan. Han titta på mig med en frågande blick. "Vem ska ta lappen?" fråga han plötsligt. "Jag för om du tar en kommer vi förmodligen få något dåligt" Sa jag och stoppa ner min hand i den blåa hatten som luktade gammal ost. Ethan flina åt mig. Jag tog tag i en lapp och öppnade den, jag trodde helt ärligt att jag skulle spy när jag läste vad som stod på den. Jag ska göra en kortfilm men Ethan skolans mest irriterande kille och filmen ska handla om Kärlek. Kärlek! De kan inte bli värre?!

"Filmen ska vara inlämnad på Onsdag och svenska lektionen på Tisdag blir inställd för jag måste till vårdcentralen för jag har problem med mina tår och vi lyckades inte hitta en vikarie så ni måste arbeta hemma med eran partner!" Hörde jag plötsligt Ester säga.

Jag hade visst fel, de kunde bli värre. 13 är verkligen de sämsta numret man kan få!

Fuck my Life.

----------------

Hoppas ni gilla kapitlet!!!

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now