14. Deep shit

857 19 1
                                    




"Mitt liv består av mörker, och det finns inget jag kan göra åt det. Det finns absolut inget jag kan göra för att få dom tillbaka" sa jag med en ledsen röst och titta ner i marken. Ethan satt och trösta mig.

------

Klockan var runt 14:30. Det ända vi hade gjort sen frukosten var att prata om hur dålig våran uppväxt var. Jag hade berättat en del av mitt liv och han hade berättat en del av hans.
Jag hade verkligen ingen aning att hans pappa misshandlade honom och Grayson. Ethan sa att när han var yngre ville han inte åka hem från skolan för att han var rädd att hans pappa skulle försöka slå honom.

Ethan berättade lite om hans mamma också. Jag såg på Ethan att han blev ganska ledsen när han berättade om när hans mamma stack, han fick inte ens säga hejdå.

Under hans uppväxt har han aldrig känt sig tillräcklig för hans pappa har aldrig gett honom eller Grayson uppmärksamhet utan det ända deras pappa tänkte på var sig själv.

Det var förmodligen därför dom ville ha alla tjejernas uppmärksamhet, för att få dom att känna sig viktiga, älskade. Jag har alltid undrat varför dom kräver så mycket uppmärksamhet från skolans tjejer, nu vet jag varför. Dom har aldrig känt sig tillräckliga eller ens älskade av deras föräldrar, deras mamma stack utan att säga hejdå och deras pappa tänker bara på sig själv. Ethan sa att han inte ens kommer ihåg senaste gången hans pappa sa att han älskade honom.

Jag har varit med Ethan på hans landställe i 24 timmar och vi sitter redan och pratar om våra mörkaste hemligheter. Hemligheter jag inte skulle berätta till någon, men det var något med Ethan som fick mig att lita på honom extremt mycket. Jag antar att han känner desamma för mig för han berättade så mycket om hans uppväxt. Jag tror inte han har varit så här öppen till någon annan än mig.

Jag tror inte att han playar mig, men om han gör det gör han det jävligt bra för jag tror på varenda ord han säger.

-------------

Kort kapitel....men hoppas ni gillade det ändå!!!

Fuck boy |E.DOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz