31. Life update

827 34 10
                                    

En månad senare.....

Grayson bor fortfarande hos mig men han sover bara över ibland.....

Dom första dagarna han bodde hos mig sa han jämt vart han gick och vad han gjorde om han lämnade huset men nu på senaste tiden har han slutat ringa och sagt vart han är. Det var varit ett par gånger att jag vaknar på morgonen och han har varit borta, jag försöker ringa honom men han svarar inte.
Och det har varit några tillfällen där han vaknar klockan 03:00 på morgonen och lämnar huset och kommer tillbaka klockan 01:30 nästa kväll stupfull.

De kvällarna han gjort de har han börjat bete sig konstigt. Han kan vara jätte uppkäftig och dryg och dagen efter har han glömt allt ha sagt och gjort.

Men det är en kväll jag aldrig kommer att glömma. Det var lördag och klockan var runt 03:00 och Grayson kom intill mitt rum gråtandes. Jag kände lukten av alkohol när han pratade på jag visste att han var full. Han satte sig bredvid mig i sängen och sa att han kommer att dö. Jag frågade honom flera gången vad det var han prata de om men det ända han sa var att han kommer att dö och att han behövde pengar. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så jag sa bara att allt kommer att bli okej. Ungefär 30 minuter senare somnade han och morgon efter hade han helt glömt bort våran konversation. Det var som att allt han sa inte hände. Jag tyckte att det var udda men tänkte bara att han var alkoholpåverkad.

Men den kvällen kommer jag aldrig glömma utan det kommer sitta i mitt bakhuvud ett bra tag.

Mattias vet fortfarande inte om att Grayson bor hos oss vilket är konstigt för Mattias brukar ha ganska bra koll på mig....antar att det är mycket med hans jobb.

Min och Maddes relation är just nu komplicerad. Enda sen Grayson "flyttade in" har Madde inte kunnat komma hem till mig för om hon hade fått reda på att Grayson sov hos mig och att vi delade säng hade hon blivit förkrossad och jag ville inte att det skulle hända.

Allt mellan mig och Madde är en lång historia men kortfattat har vi inte träffats på ungefär en månad. Vi har bara snapat...men det gör vi knappt heller längre. För varje dag som går glider jag och Madde längre ifrån varandra. Det har varit flera tillfällen där jag har velat berätta allt för Madde men om jag gjorde de hade hon aldrig pratat med mig igen. Så jag ljög. Jag ljög till min bästavän för att skydda mig själv....det är det mest egoistiska saken jag någonting gjort.

-------
Sorry att jag inte uppdaterat efter jag sa att jag skulle börja publicera fler kapitel men det har varit mycket med skolan!
Jag har kommit in på skolan och är inte längre avstängd men det är mycket läxor och prov jag måste hinna ikapp med....
Vet inte hur ofta jag kommer kunna publicera nya kapitel men LOVAR att publicera så ofta jag kan !❤️ Love you till alla som fortfarande läser min novell 😅

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 24, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now