26. Jag saknar dig

662 19 3
                                    

~Ethans perspektiv~

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har försökt ringa och snapa Emma men hon svarar aldrig. Jag har sagt flera gånger att mina känslor för henne är äkta och tro mig det är dom. Jag älskar henne och jag har aldrig älskat någon förr. Det är en ny känsla jag inte vill bli av med för att vara kär känns helt fantastiskt. Men hon verkar inte tro mig.

När hon ignorerade mig som hon gjorde bestämde jag mig för att gå hem till henne för att prata med henne face to face men då jagade hennes brorsa bort mig och sa åt mig att hålla mig borta.

Men jag kan inte hålla mig borta från henne mycket längre, jag tänker på henne hela tiden och jag hoppas hon tänker på mig också.

Om Emma skulle ge mig en till chans hade hon inte ångrat de. Jag skulle krama henne, kyssa henne, ge henne blommor, bjuda ut på dejter......jag skulle älska henne till döden. Hon är min true match, hon inser bara inte att mina känslor för henne är äkta.

Men det är som hon sa....jag är bara en fuckboy.

Det är fortfarande tjejer som snapar och som ber mig att komma hem till dom för att knulla men jag nekar dom alla. Jag vill bara ha Emma.

Jag har snackat med Grayson men han har inte kunnat hjälpa mig för han har sina egna problem men farsan. På senaste tiden har Grayson och farsan bråkat så mycket att grannarna har ringt polisen för dom har skrivit och slagit sönder saker. Fattar inte var deras problem är.

Jag pallar inte fråga någon av dom vad alla deras bråk och utbrott handlar om för jag vill inte vara en del av deras bråk. Jag har annat att oroa mig över.

Jag har planerat att åka hem till Emma igen bara för att förklara min position men om hennes brorsa är hemma kommer jag inte få chansen.

Eller det kanske inte spelar någon roll vad jag gör. Emma kommer ändå hata mig i vilket fall. Men jag kommer inte ge upp hoppet.

----------
Sorry om kapitlet blev lite kort men nu har nu fått läsa lite av Ethans tankar och vad som händer i hans liv efter Emma lämnade honom.

Nästa kapitel kommer inom kort, har några bra idéer för de kommande kapitlen👌🏼

Fuck boy |E.Dजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें