7. Runt hans lillfinger

1K 23 4
                                    




Onsdag.

Ethan hade inte berättad vad som hände igår, han har inte heller sagt vad det är jag måste göra för att han ska berätta. Det jag är mest orolig över är att han själv inte vet utan att han bara säger att han vet för att utnjutja mig. Jag hoppas fan att han vet, annars kommer han ångra att han blivit född.

Jag hade berättat allt som hände mellan mig och Ethan till Madde. Madde var chockad. Hon visste inte riktigt hur hon skulle reagera. Det är helt okej för jag hade inte heller vetat hur jag skulle reagera om jag var henne.

Vi klev innanför kapphallen och såg att det var ett gäng tjejer som tittade på oss. Som vanligt.
Fattar inte varför dom fortfarande tittar på mig så fort jag går förbi! Har jag fått en gigantisk finne på näsan så jag ser ut som Rudolf eller har mitt hår tänt eld? Säg de istället för att stirra.

Om anledningen till att dom stirrar på mig är för de som hände i fredags på festen blir jag bara irriterad. Drop it and move on with your life.

Svenska var våran första lektion. Våran kortfilm skulle vara klar och inlämnad och vi skulle redovisa den men jag och Ethan hade inte ens filmat första scenen av våran film.

Jag gick fram till Ester som stod vid tavlan. Jag skulle berätta att vi inte hade gjort uppgiften. Jag kan inte säga varför vi inte har gjort uppgiften för jag själv är inte 100% säker på vad som hände, men jag är ganska säker på att jag och Ethan hade sex.

Jag gick fram och ställde mig bredvid Ester. "Ester?" fråga jag. Hon vände blicken mot mig och la ner whiteboard pennan. "Emma! vad kan jag hjälpa dig med?" fråga hon glatt. "Ehm..jag och Ethan har inte gjort uppgiften" sa jag kort. Hennes ansiktsuttryck gick ifrån glad till besviken. "Varför har ni inte gjort den då?" fråga hon lite små irriterad. "Ehm för att Ehh" Jag stod och tänkte på en bortförklaring men blev avbruten av att jag kände en arm på min axel, jag vände upp blicken och fick syn på Ethan. "Vi har inte gjort uppgiften vi hade andra saker för oss om du förstår vad jag menar" Sa Ethan och blinka med ena ögat. Ester titta på mig med en generad och lite äcklad blick.

De ända jag ville göra var att sjunka ner i marken. Varför sa han de? Jag svär han sa bara de för att skämma ut mig för enligt Ester är jag hennes "guldklimp" och hon skulle aldrig se mig göra någon snuskigt. Jag skäms ihjäl.

Ester gick snabbt åt andra hållet och jag hörde hur Ethan flinade för sig själv. Jag tog bort hans arm ifrån mig och ställde mig framför honom. "Varför gjorde du så?!" Viska jag högt. "Vet inte.. kul" svara han med ett flin. Jag sucka och vände mig om för att sätta mig på stolen av skam men blev stoppad av att han placerade hans hand på min axel, jag vände mig emot honom. "Jag måste snacka med dig" Sa han plötsligt. "Varför?" fråga jag. "Kom bara" sa han och smet in på loftet med mig hack i häl. Jag stängde dörren bakom mig och ställde mig framför honom och väntade på vad han skulle säga.

"Ser att du gömmer sugmärkerna jag gav dig" sa han flinandes. Jag suckade och vände mig och och var precis på väg att gå ut men han stoppa mig ytterligare en gång. "Nej men seriöst jag måste prata med dig" sa han plötsligt. "Vad är de?" fråga jag. "På fredag efter skolavslutningen ska jag åka ut till vårt landställe ensam och du ska följa med mig" sa han bestämd. Jag tittade på honom med en häpen blick. "Och vad får dig att tro att jag kommer följa med dig?!"

"För att du vill väl veta vad som hände mellan oss igår, eller hur?" Sa Ethan med en övertygande röst. Jag sucka och titta ner i marken. Ethan placera plötsigt hans tumme under min haka och lyfte långsamt upp mitt huvud. "Eller hur?" fråga han och titta rakt in i mina ögon. "klart att jag vill" svara jag med en dyster ton. "Bra" svara han nöjt med ett leende på läpparna. "Men helt ärligt du måste lova, asså på riktigt lova att berättar allt!" sa jag med en bestämd röst. Ethan lutade sig närmare mig "Jag lovar" viska han. "Bra" svara jag och var på väg ut ur loftet men blev stoppad av honom igen, jag vände mig om jag titta på honom med en små irriterad blick. "Ta med dig en bikini" Sa han med ett flörtigt leende och blinka med ena ögat. Jag himla med ögonen och gick ut från loftet och satte mig bredvid Madde. Jag vände bak blicken mot Ethan som satt bakom mig med ögonen fastklstrade på mig. Jag gav honom ett lätt leede innan jag vände fram blicken till den första gruppen som skulle visa sin kortfilm.

Jag ville lita på Ethan. Han sa att han lovade att han skulle berätta men de var fortfarande en del av mig som förberedde på att han inte skulle berätta direkt utan att han skulle få mig att gå med på andra saker. Ethan har mig just nu runt hans lillfinger och jag hatade varje sekund av de.

---------

Hoppas ni gilla kapitlet!!!

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now